עבור לתוכן

שאלה|איך ה E6320 יסתדר עם משחקים חדשים(4GB RAM,OC 4830)

Featured Replies

פורסם

תקשיבו יש לי מעבד E6320 ביום ראשון אני משדרג כרטיס מסך ל 4830HD ועושה לו OC ומשדרג זכרונות ל4GB

עכשיו מהירות המעבד שלי היא 1.86GHZ ואני לא רוצה לעשות לו OC כי אני פוחד להרוס אותו אז השאלה שלי האם המעבד שלי מספיק חזק כדי להחזיק את המשחקים החדשים על V.H עם פילטרים ב FPS גבוה משחקים כמו FALLOUT 3,AC,CALL OF JUAREZ וכו' ???

פורסם

הכרטיס מסך שלך ישתנק הרבה לפני המעבד במצבים שאתה מתאר, אלא אם כן מדובר במשחקים חלשים כמו PES2009 וכו'.

למרות שהמעבד הזה זועק ל OC, אם אתה לא מבין מה אתה עושה אז אתה צודק - עדיף לא לגעת. אבל אם אתה חושב טיפה בכיוון - אוברקלוק קליל מאוד לא אמור להיות בעייתי, רק מצריך למידה וקריאת מדריכים ללוח אם והחומרה שלך, מעקב אחרי טמפרטורה וכו' (אך גם בלעדיו - אוברקלוק קליל לא מהווה בעייה).

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלך ישתנק הרבה לפני המעבד במצבים שאתה מתאר, אלא אם כן מדובר במשחקים חלשים כמו PES2009 וכו'.

למרות שהמעבד הזה זועק ל OC, אם אתה לא מבין מה אתה עושה אז אתה צודק - עדיף לא לגעת. אבל אם אתה חושב טיפה בכיוון - אוברקלוק קליל מאוד לא אמור להיות בעייתי, רק מצריך למידה וקריאת מדריכים ללוח אם והחומרה שלך, מעקב אחרי טמפרטורה וכו' (אך גם בלעדיו - אוברקלוק קליל לא מהווה בעייה).

בכללי אני מבין במחשבים וקראתי איך עושים את זה אבל עדיין אני פשוט מפחד לעשות את זה חשבתי על אולי לעשות את זה בעתיד..

אז כמה FPS בממוצע יהיה לי ב FALLOUT 3 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים?

פורסם

מפחד ממה ? ,כל עוד אתה תעשה לפי המדריך (ואין בעייה גם לימצוא מדריך למעבד שלך ספציפי )לא יקרה לך כלום ,הדבר הכי קיצוני שיכול להיתרחש לך ב o.c פשוט זה שתצטרך לפרמט את המחשב (וגם זה מאוד נדיר ),לכן לך על זה תעשה o.c .

פורסם
  • מחבר

מפחד ממה ? ,כל עוד אתה תעשה לפי המדריך (ואין בעייה גם לימצוא מדריך למעבד שלך ספציפי )לא יקרה לך כלום ,הדבר הכי קיצוני שיכול להיתרחש לך ב o.c פשוט זה שתצטרך לפרמט את המחשב (וגם זה מאוד נדיר ),לכן לך על זה תעשה o.c .

אני מפחד לשרוף את המעבד....

בכל מקרה אמרתי עם אני יעשה את זה אני יעשה את זה בעתיד לא עכשיו בנתיים מישהו יכול לענות לי על השאלה למעלה ::)?

פורסם

ALEX,

הבעייה היא לא יעבוד או לא יעבוד, או בעייה שאם המחשב יתקע אז האם זה יכול לגרום נזק או לא (והתשובה היא אכן "לא").

הגדרות לא נכונות - בייחוד במתחים יכולות לפגוע פיזית בלוח (בעיקר בצ'יפסט) ואף לפגוע במעבד.

עבודה בטמפרטורות גבוהות או מתחים גבוהים עוללה לגרום לנזק לאורך זמן.

לוחות מסויימים שלא מטפלים טוב בהגדרות ל PCI-E בזמן OC עלולים לגרום נזק לכרטיס מסך.

מעבר לזה - זה עניין של בעיות חוסר יציבות מוזרות שעלולות לנבוע במצבים שונים, בייחוד שלא יודעים לנעול הגדרות מסוימות, או להתאים הגדרות מסוימות למצב הOC הספציפי.

מעבר לזה, ניתן להשיג אוברקלוק קליל רק עם העלאה של הבאס ובדיקה שהזיכרונות על הגדרות נכונות והPCI על 100MHZ, הכל תלוי במעבד ובצ'יפסט.

מה שנכון - בטוח לא כדאי לך להחליף מעבד אם מדובר בהשקעה כספית נדיבה (נגיד 400 ש"ח), כבר עדיף לבחון את אופציית ה OC ולהעזר במישהו מקצועי (בטוח יש חנויות או פרטיים מקצועיים שיכולים לעזור פה).

מה שלא יהיה - חובה (!!!) לקרוא מדריכים שונים לחומרה הרלוונטית לפי שמתעסקים עם זה (למשל מדריך OC למעבד C2D, מדריך OC ללוחות עם צ'יפסט PXX, מדריך OC לדגם לוח ספציפי, וכדומה...).

פורסם
  • מחבר

ALEX,

הבעייה היא לא יעבוד או לא יעבוד, או בעייה שאם המחשב יתקע אז האם זה יכול לגרום נזק או לא (והתשובה היא אכן "לא").

הגדרות לא נכונות - בייחוד במתחים יכולות לפגוע פיזית בלוח (בעיקר בצ'יפסט) ואף לפגוע במעבד.

עבודה בטמפרטורות גבוהות או מתחים גבוהים עוללה לגרום לנזק לאורך זמן.

לוחות מסויימים שלא מטפלים טוב בהגדרות ל PCI-E בזמן OC עלולים לגרום נזק לכרטיס מסך.

מעבר לזה - זה עניין של בעיות חוסר יציבות מוזרות שעלולות לנבוע במצבים שונים, בייחוד שלא יודעים לנעול הגדרות מסוימות, או להתאים הגדרות מסוימות למצב הOC הספציפי.

מעבר לזה, ניתן להשיג אוברקלוק קליל רק עם העלאה של הבאס ובדיקה שהזיכרונות על הגדרות נכונות והPCI על 100MHZ, הכל תלוי במעבד ובצ'יפסט.

מה שנכון - בטוח לא כדאי לך להחליף מעבד אם מדובר בהשקעה כספית נדיבה (נגיד 400 ש"ח), כבר עדיף לבחון את אופציית ה OC ולהעזר במישהו מקצועי (בטוח יש חנויות או פרטיים מקצועיים שיכולים לעזור פה).

מה שלא יהיה - חובה (!!!) לקרוא מדריכים שונים לחומרה הרלוונטית לפי שמתעסקים עם זה (למשל מדריך OC למעבד C2D, מדריך OC ללוחות עם צ'יפסט PXX, מדריך OC לדגם לוח ספציפי, וכדומה...).

נגיד ואני קונה קירור ועושה OC אני יכול להגיע עם המעבד שלי קרוב ל E8400?

פורסם

תלוי אם החנות שבה הE8400 יושב היא ליד הבית שלך.

אני בספק שתגיע לכזו רמה, מדובר בסטפינג ישן וזה בעיקר תלוי ביכולות של הלוח שלך וביציבות שלו.

בשביל להגיע לרמה של E8400 תצתרך להגיע למהירות של 3.3 - 3.1 GHZ ולבאס של 1400-1600.

בתאורייה זה אפשרי אם יש לך ציוד טוב ואתה הולך על הקצה היותר רחוק (זה כבר לא אוברקלוק קליל), אבל צריך להכיר את המעבד הזה בשביל לדעת בדיוק.

אני לא יודע לגבי המעבד הספציפי שלך אבל תצתרך לעשות חיפוש בגוגל ולראות לאן אנשים מגיעים איתו עם קירור ממוצע (לא מים או חנקן).

יש אתרים כמו OVERCLOCK.NET או אקסטרים סיסטמס שם כדאי לעשות חיפוש, תמיד יש מישהו שפותח תרד לכל סוג מעבד.

תעשה בגוגל חיפוש כמו: e6320 overclock.

כדאי לבדוק מה הסטפינג של המעבד שלך בעזרת התוכנה CPUZ.

כדאי לפרט מה הדגם של הלוח אם שלך ומה הצ'יפסט שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים