עבור לתוכן

נגן HD חדש וקטן - עם שיאים חדשים בגודל ומשקל..

Featured Replies

פורסם

נגן HD חדש מבית TOSHIBA - 20 גיגה שמשתמש כמובן בדיסק ה1.8 אינטש בו משתמש האייפוד וגם האייריבר החדש שלמעשה דיסק זה מיוצר ע"י טושיבה עצמה.

השיא שקשור לקומפקטיות מגיע כאן בצורת העובי - 12.7 מ"מ בלבד - זה כבר באמת דק ומשקל נמוך ביותר של 138 גרם שבקושי מורגש , כמובן כל זה בא על חשבון הרוחב שמגיע ל 7 ומשהו ס"מ - קצת יותר מהאייפוד אבל לפחות האורך קצת יותר קטן , מה שמדהים אצלו זה הדקות והמשקל (ואני עוד התלהבתי מהדקות כשהישתמשתי באייפוד החדש).

המסך שלו נראה קצת קטן אבל אין המון פרטים כרגע כמובן בא עם תושבת USB2 ותמיכה בהרבה פורמטים.

gb203.jpg

gb202.jpg

פורסם

משהו אחד מוזר בכל הנגנים מבוססי הרד דיסק.

הם לא רגישים?

כלומר זה הרד דיסק, לא יכול להיות שמשקשוק קטן הוא יכול למות כמו הרד דיסק רגיל?

מה מונע את זה, אם בכלל?

פורסם

משהו אחד מוזר בכל הנגנים מבוססי הרד דיסק.

הם לא רגישים?

כלומר זה הרד דיסק, לא יכול להיות שמשקשוק קטן הוא יכול למות כמו הרד דיסק רגיל?

מה מונע את זה, אם בכלל?

מתי בפעם האחרונה ראית הרדיסק שמת משקשוק קטן?

הNomad Jukebox שלי נפל פעמיים מנסיעה באופניים, ועוד פעם אחת מעמידה, וחוץ מכמה שריטות לא קרה לו כלום.

בנוגע לטושיבה - יש עוד מחיר לזה שהוא דק: רק 11 שעות בטריה לטעינה (9-10 בפועל).

עריכה-

בדקתי עוד כמה פרטים:

הרבה פורמטים? הוא תומך בMP3, WAV, וWMA. זה גם הNomad Jukebox הישן שיש לי תומך.

אקולייזר - יש אפשרויות ל Flat, Bass, Bass+, Bass ++, Loudness. נו באמת...

רדיו - אין.

מסך - קטן לטעמי.

לפי הפרסומים של טושיבה (כל שבוע הוציאו פרט אחד לגבי הנגן), זה היה אמור להיות נגן המאה, או משהו כזה. אבל כמו עם הנגן הקודם, כנראה שלא הלך להם משהו.

הiRiver עדיין בראש הרשימה שלי.

ועוד משהו - ice2k - לא רואים את התמונות שצירפת.

פורסם

הטושיבה באמת אמור להיות איכותי אבל המחיר....אוי המחיר שהוא יקבל יהיה רוב הסיכויים גבוה מאד. ואמנם מאד דק אבל רחב על כך. לא יודע מה איתכם אבל הוא נראה כאילו כל רגע הוא יכול פשוט/\ (להישבר באמצע) ולדעתי הקארמה יהיה בסופו של דבר יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

לגבי התמונות - משחק קטן עם העמודים - קדימה אחורה או ריפרש יעזור....

http://www.digit-life.com/news.html

זה הלינק - אבל זה עמוד חדשות - שמשתנה עם הזמן..

ולא השוותי אותו לכלום ככה שלא התכוונתי שיש לו הרבה פורמטים יחסית למשהו אחר או שזה חדשני - פשוט לציין שיש לו תמיכה בכמה פורמטים :)

לגבי נפילות - ההארדיסק לא הרבה יותר רגיש אם בכלל יותר ממערכת קריאה של דיסקמן או מינידיסק.

אמנם יותר רחב - אבל לא הרבה יותר ומכיוון שפחות ארוך אז זה דיי משתווה.

לגבי העובי - הוא לא ישבר באמצע :) ואת זה ידע כל מי שיש לו מינידיסק יוקרתי (מהדקים) 8)

ואם דעתי מענינת אתכם - אז אמנם אני עדיין לא יודע כלום עליו , אבל ממבט ראשון לא התאהבתי בו , אהבתי הרבה יותר את האייריבר,

בעיקר המסך נראה לי קטן מדיי וגם הרוחב נותן לו צורה יותר מרובעת שאני פחות אוהב (כמו במינידיסק המתוק שהיה לי).

פורסם

אוקי ראיתי את התמונות....

אפילו הייתי גובל ב- בעעעעעעעעעע

לא מיוחד, לא צעיר, לא אלגנטי....

וכמו שאמרתי לטושיבה אין הרבה נסיון בתחום הזה ומה שגם היה היה גרוע... עוד פעם לפי מה שראיתי יש לו תווית מחיר של בין 400-450 ובמחיר הזה א. הייתי מעדיף איריבר/קארמה/איפוד...

.

עריכה: הDECK נראה כמו יציקת פלסטיק זולה עם חור מאחורה....

פורסם
  • מחבר

אם אתה שואל אותי רמת הגימור של המוצר על פי התמונות נראת גבוה מאוד.

לטושיבה יש המון נסיון - גם בתחום , וזה דבר חשוב.

לגבי עיצוב זה כבר תלוי בבן אדם - לדעתי הוא נראה מאוד גאג'דטי עם גימור יוקרתי , בהחלט סולידי יותר כמו שציינת , בד"כ צעירים יאהבו יותר את המראה החללי כמו של האייריבר ומבוגרים את המראה והעיצוב הסולידי יותר כמו האייפוד והנגן הנ"ל (וכאן צעירים לא יוכלו להבין מבוגרים למרות שההפך כן יכול להתקיים).

אך בכל מקרה , וכדאי שכולם יקשיבו לזה -אני מבטיח שבעיניים המוצר יראה שונה מאשר בתמונות , זה נכון להרבה גאדגטים.. התמונה עושה לו קצת אבל , אבל תחשבו שאייפוד הוא יותר גבוה ממנו שתבינו עד כמה העסק הזה קטן (ומי שראה אייפוד בעיניים יודע כמה הוא באמת קטנטן).

פורסם

עכשיו מצאתי עוד משהו שאפשר להשוואת לאייפוד, סמסונג או בוקס או כל סדראת ה620 או 624 וחבריהם... אותו עובי ואותו גובה וברוחב בערך פעם וחצי הפלאפון.

באמת קטנטן!!! וכשאמרתי אלגנטי התכוונתי בוגר. אולי רק בצבע כסף וגם אז לדעתי הוא לא נראה אלגנטי או כל כך פשוט ובוגר. ובמחיר שלו אפשר לקנות אייפוד שלדעתי נראה הרבה יותר טוב.

פורסם

עכשיו מצאתי עוד משהו שאפשר להשוואת לאייפוד, סמסונג או בוקס או כל סדראת ה620 או 624 וחבריהם... אותו עובי ואותו גובה וברוחב בערך פעם וחצי הפלאפון.

באמת קטנטן!!! וכשאמרתי אלגנטי התכוונתי בוגר. אולי רק בצבע כסף וגם אז לדעתי הוא לא נראה אלגנטי או כל כך פשוט ובוגר. ובמחיר שלו אפשר לקנות אייפוד שלדעתי נראה הרבה יותר טוב.

::) ;D

בזכות מי? ;)

עיצוב חמוד, כסף אולי באמת "ישלוט" אבל בכל זאת הלבן הוא משהו מיוחד וייחודי (כמה שאפל מנסה לשמור על זה), כמו שshibby אמר, דבר "דק" מידי עלול אפילו להישבר -> /\ ( ;D)

פורסם

ולדעתי לרוב הכיסים הקארמה יותר יתאים

וגם יש איזה נגן טוב של פנסוניק אם אני לא טועה...אני יחפש קצת

עריכה: פיליפס:

http://www.audio.philips.com/PI/hdd.asp

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

http://www.austinv.com/newfiles/toshiba20_gallery_1.html

גלריית תמונות נחמדה, הערכתי לא נכון את הגודל שלו....תראו איך הוא נראה ליד מדיה של מינידיסק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים