פורסם 2009 ביולי 316 שנים אני שיניתי קונפיגורציה ואני רוצה לעשות התקנה נקיה של כל המערכתאבל כשאני מכניס את הדיסק של WIN7 הוא טוען את הקבצים וממשיך להפעלה רגילה של WIN7 ונתקע.אם אני מוציא את הדיסק אז הוא עולה ואמר שיש בעיה במערכת הפעלהומציעה לי להכניס את דיסק של WIN7 לעשות REPAIR ועוד 2.אני מכניס את הסדיסק, טעון קבצים כיאלו של התקנה ואז שוב פעיל את WIN7 :s05:בלי שום תפריטים בלי כלום, הכי טוב זה אחרי שהדיסק בפנים אחרי שהוא כבר מעלה את המערכת הצלחתי להכנס למסך הטעינה (F8) אבל זה עדין לא עוזר לימישהו?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר בדיוק. אבל הוא מזהה שיש CD הוא קורא מימנו עושה העתקת קבצים ואז יש מנסה להפעיל את ההתקנה וזהו מסך שחור
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר מכניס דיסק SETUP של WIN7 RCRESTARTהמחשב מזהה דיסק ועולה מהדיסקמופיעה מסך WINDOWS LOADING FILES הרגיל של ה SETUPישר אחרי זה מופיעה STARTING WINDOWS עם הציור.ישר אחרי זה מופיעה מסך שחור.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים יש אולי 2 כרטיס מסך ? מובנה בלוח ועוד אחד ?בבוט לא מCקש ממך ללחוץ על מקלדת ?תנתק הכל שלא ממש נחוץ מ USB ומנסה שוב
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר אין לי 2 כרטיסי מסך וניתקתי את כל התקני הUSBעכשיו הוא ביצע את אותם הפעולות רק שעכשיו במקום מסך שחור הוא תקוע בSTARTING WINDOWS.ודרך אגב השינוי היחיד שעשיתי לפני ההתקנה היה להפעיל את AHCI אבל ביטלתי אותו.[br]פורסם בתאריך: 3.07.2009 בשעה 18:13:03עדכון: ניתקתי את HD שהייתה עליו התקנה של WIN7 והשארתי HD נקי בלי התקנה ועכשיו זה עובד :-\אני אתקין, השאלה היא מה יקרה כשאני אחבר את ה HD הקודם לא יתבלגן הסדר עליה של המערכת ?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר שיט אני חיברתי רנדומלית אבל אני די בטוח שיצאה שהHD עם WIN7 הקודם ראשון ראשון זה ה MASTER הראשון שמזוהה בהתחה או שצריך לבדוק שהוא מחובר ל SATA2_0 ?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר i changed between them and it workedand yes SATA dont have master, that doesnt mean its not shown as such on my post bios screen :-\now i only need take ownership and take permissions on all my old files ...(and install Hebrew obviously )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.