פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב?אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי.אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים Start>>Runותעתיק את השורה הזאתRunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection C:\WINDOWS\inf\msnetmtg.inf,NetMtg.Removeלתוך התיבה.במקרה שזה לא פועל תעתיק את השורה הזאתRunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection C:\WINNT\inf\msnetmtg.inf,NetMtg.Removeלתוך התיבה.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מחבר זה לא עובד, ניסיתי כבר, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ כי הוא בטח נמחק בהסרה.יש אפשרות אחרת?
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים נסה פה:http://www.microsoft.com/windows/netmeeting/download/nm301x86.asp
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים נסה פה:http://www.microsoft.com/windows/netmeeting/download/nm301x86.asp"for Windows 95, Windows 98, Windows 98 Second Edition, Windows NT 4.0, and Windows ME"אפשר להבין מזה שזה לא מתאים לWindows XP(מערכת ההפעלה של "TheOne111").
פורסם 2003 באוגוסט 2222 שנים זה מה שמייקרוסופט כותבים באתר, וזאת מפני ש-NetMeeting מגיע אוטומטית עם ה-XP. לכן אין צורך להוריד את ה-NetMeeting משם.סביר להניח, שההתקנה הזאת תעבוד גם ב-XP, מפני שהיא מתאימה למערכות מסוג NT. (מצויין שם ווינדוס NT 4.0).בכל מקרה, גם אני לא בטוח שזה יעבוד, ולכן רק הצעתי לו לנסות את זה. לא הבטחתי שום דבר.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר זה מה שמייקרוסופט כותבים באתר, וזאת מפני ש-NetMeeting מגיע אוטומטית עם ה-XP. לכן אין צורך להוריד את ה-NetMeeting משם.סביר להניח, שההתקנה הזאת תעבוד גם ב-XP, מפני שהיא מתאימה למערכות מסוג NT. (מצויין שם ווינדוס NT 4.0).בכל מקרה, גם אני לא בטוח שזה יעבוד, ולכן רק הצעתי לו לנסות את זה. לא הבטחתי שום דבר.לצערי זה לא עבד, אחרי ההתקנה הוא רשם שהוא לא הצליח להתקין כי גירסת הווינדווס לא מתאימה.יש פתרון אחר חוץ מהתקנה על ההתקנה הקיימת של חלונות?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים unzipיש בפנים קובץ , תעשה קליק ימני ותבחר installתכין את הCD של ה XP ,הוא יבקש ממך.עריכה: אני מאמין שבuninstall שביצאת הוא זרק לך את הקובץ הזה על שולחן העבודה..בכול מקרא הוספתי שיהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.