עבור לתוכן

קניית מחשב נייד מארה"ב תקציב 4K~

Featured Replies

פורסם

גודל המסך? 15'' -13''

* משקל רצוי? לא קריטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד יציאת HDMI

* בלוטות? לא קריטי

* גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר.

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, השימוש בו בזמן הקרוב יהיה לצבא אז רצוי שיהיה בגודל קטן יחסית שיהיה אפשר לסחוב אותו בתיק קטן.

חשוב שהוא יהיה חזק להרצת תוכנות כבדות יחסית ושיהיו לו תוספות נחמדות כמו סורק אצבעות וכו'

התקציב לא סגור, אני רוצה שהמחשב יענה על הדרישות ופחות אכפת לי שיהיה 4K או פחות\יותר

תודה. :)

פורסם

מה זה "תוכנות חזקות"? מהם השימושים שלך בנייד? משחקים (ואם כן אילו)? סרטים? שימושים משרדיים?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט אייסיקיו מוזיקה סרטים ואולי גם משחקים פה ושם אבל זה פחות רלוונטי..

אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה חזק מספיק כדי להחליף אולי בעתיד את המחשב השולחני שלי ושיריץ ויסטה\ווינדוס 7 בצורה טובה

והכי חשוב - שיהיה מספיק פונקציונאלי לדברים אחרים (WIFI ותוספות בסגנון)

ד"א כדאי לקנות Tablet בשביל המסך המגע? כי הבנתי שווינדוס 7 יתמוך טוב בזה

המחשב נקנה מארה"ב ככה שצריך להתחשב בזה שהמחיר שם יותר זול

פורסם
  • מחבר

מישהו? זה דחוף לי מחר אני חוזר לצבא ואני צריך לדעת מה לבקש מארה"ב

פורסם

אנא קרא את חוקי הפורום, הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות.

טאבלט כדאי לרכוש אם יש לך צורך ספציפי במסך מגע. לא נשמע שזה המצב. 99% ממחשבי הטאבלט לא נכנסים לך בתקציב ואלו שכן לא מתאימים לשאר הדרישות ולדעתי פחות מומלצים.

אני הייתי הולכת על ה-E6400 של דל ב-14.1". הוא יכנס בתקציב בקלות עם אחריות מורחבת בארץ ואם אתה רוצה ניתן גם לדחוף כרטיס מסך נפרד. איכות הבניה ברמה עסקית.

ב-13.3" תסתכל על ה-Vostro 1320 של דל. הוא זול מאד, קל יחסית ויש סיכוי טוב שגם עליו ניתן לקבל אחריות בארץ. אופציה נוספת היא ה-dv3 של HP שנותן תמורה טובה למדי למחיר. במקרה הזה אחריות לא מובטחת כלל, תצטרך לברר מול HP ספציפית לגבי הקונפיגורציה שאתה בוחר.

ההמלצות הללו מבוססות על כך שאתה לא מחפש מחשב למשחקים כבדים כלשהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים