פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים האם יש אפשרות לחבר את המערכת הזו למחשב? כי הדי וי די משמש גם כ רסיבר אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר ואם כן אז איך בדיוק אני יכול לחבר את זה? והאם צריך לקנות כרטיס קול מהדור האחרון בשביל זה? תודה
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים תבדוק איזה כניסות יש לך במגבר ולפי זה תוכל לדעת איזה חיבור אתה צריך כי יש לוחות אם שיש להם יציאה אופטית (ואולי גם לך יש כזאת)זה יחסוך לך הקניה אם אתה לחוץ בכסףלמרות שהמלצתי זה לקנות כרטיס
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מחבר ורציתי לדעת מה יקרה עם הדיוידי .. כי הוא משמש גם כמגבר אז מה יקרה איתו כשהוא יהיה מחובר למחשב?
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים ורציתי לדעת מה יקרה עם הדיוידי .. כי הוא משמש גם כמגבר אז מה יקרה איתו כשהוא יהיה מחובר למחשב?כלום..כמו שאמרו לך תסתכל בגב המכשיר (המגבר + הDVD) ותראה איזה יציאות יש לך שם.נ.באיזה מערכת מורכבת יש לך?LGאוHYUNDAY
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים בטח יש לך את ה lg חבר שלי קנה אותה גם עוד לא יצא לי לשמוע אותה .בכל מקרה יש לך שם קוואקסלי דיגיטלי ככה שאתה צריך כרטיס קול 5.1 עם יציאה דיגיטלית.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים lg זה הרי חברה טובה לא?אז למה אמרתם לי לא לקנות? כאילו לא שאני כועס או משהו להפך אני תסם רוצה לדעת (אחי זה שקנה אל תתבאס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.