פורסם 2009 ביולי 216 שנים יש לי כרטיס מסך של HD4870 שמתי רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים X4וכל השאר על HIGH ויש לי FPS נמוך בערך 25...וממש לא כיף לי לשחק ככה...מישהו יכול להמליץ לי על איזה אפשרויות לשים כדי שיהיה לי FPS טוב...כי ניסיתי להוריד את האיכות והFPS עלה אבל האיכות ממש ירדה...או שבכלל יש לי איזה בעיה בכרטיס ?ואני לא יודע?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים ברזולוציה הזאת זה לא כל כך משנה אם זה גרסת ה 512 או גרסת ה 1 גיגה...תוריד את הפילטרים, הם לא מוסיפים כמעט לגרפיקה ומכבידים המון.... בנוסף קיימים עדכונים לקרייסיס שמשפרין בן היתר גם ביצועים... תבדוק גם אם יש לך את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך...
פורסם 2009 ביולי 216 שנים סליחה שאני שואל אבל..הפאצ'ים לקרייסיס הרגיל כל הפאצ'ים הם משפרים גם בסינגל ?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים זה רק הרס לי את המשחק לא יודע איך אבל כל השמירות שלי אני בלי נשק וגם הקוראנים ואני לא יכול לעשות להם כלום וגם הם לימישהו מכיר את הבאג הזה? איך מטפלים בזה?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר חברים התקנתי את הפאץ...אבל אני לא בטוח אם זה התקין את זה...אז איך אני בודק איזה גירסה יש לי עכשיו של CRYSISועוד משהו הורדתי את הפילטרים ועכשיו יש לי בממוצע 32 FPS ....אני אמור לקבל יותר...מה חסר ולא עשיתי עדיין?אמרו לי משהו צריך להגדיר בCONTOL PANEL של ATIבבקשה תעזרו לי להעלות יותר את הFPS
פורסם 2009 ביולי 316 שנים חברים התקנתי את הפאץ...אבל אני לא בטוח אם זה התקין את זה...אז איך אני בודק איזה גירסה יש לי עכשיו של CRYSISועוד משהו הורדתי את הפילטרים ועכשיו יש לי בממוצע 32 FPS ....אני אמור לקבל יותר...מה חסר ולא עשיתי עדיין?אמרו לי משהו צריך להגדיר בCONTOL PANEL של ATIבבקשה תעזרו לי להעלות יותר את הFPSתריץ 3DMARK 06 ותעלה תוצאה בפורום המתאים, ככה נוכל לבדוק אם המחשב שלך סובל מביצועים לא מתאימים...
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר אחי מאיפה אני מוריד 3DMARK אפשר קישור?וגם אם אפשר הסבר איך משתמשים בה...ואתה בטוח שזה יעזור התוכנה?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmark06/download/תתקין ותפעיל אין מה להסתבךתפרסם את התוצאה ונוכל להשוות מול HD4870 אחרים(לא חסר כאלה בפורום)
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר אחים שלי התקנתי את התוכנה 3DMARK.יש שם אפשרות לשנות רזולוציה ולהוסיף פילטרים.. הינה תמונה אז מה לשנות?או שבכלל לא צריך לשנות.... ואז אני עושה RUN 3DMARK...את זה הבנתי.. ועוד שאלה איפה אחרי זה אני רואה את התוצאות שאני יביא לכם?
פורסם 2009 ביולי 416 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352118.0את התוצאות / שאלות לגבי 3DMARK תשאל כאן,אתה לא צריך לשנות ולהוסיף כלום, פשוט תפעיל.... את הציון אתה תקבל בסוף הבדיקה.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר יש בעיהבגלל שיש לי מסך 22 אינץאז הוא אומר לי NOT OPTIMIZE MOD ולפי מה שהבנתי שזהב לא מתאים לרזולוציה...אז החלפתי את הרזולוציה הרצויה שלו שהיא 1900X1200והוא עושה את הבדיקה אבל אחרי כמה בדיקות שוב הוא משנה את הרזולוציה ואז המסך שלי לא מראה שום דבר...הוא אומר NOT OPTIMIZE MOD...בבקשה תעזרו לי שניתי את הרזולוציה למה שזה צריך ועדיין לא רואים.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים אני לא יודע עד כמה המפרט הרשום שלך עדכני למעט הכרטיס מסך שציינת משהו אחר ממה שרשום...בכל אופן עם E6600 ג'יגה וחצי זיכרון לא תוציא יותר מיזה ובכלל זה משחק מטורף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.