עבור לתוכן

תקוע ב-OC

Featured Replies

פורסם

שלום!

אתמול בערב התחלתי עם ה-OC למחשב שנקנה לאחותי. המעבד הוא AMD 1700 DUT3C בסטפינג של JIUCB שבוע 325.

באתר overclockers.com ראיתי המון אנשים שהגיעו לתוצאות מכובדות מאוד איתו (2200-2400), אך אני ניתקעתי ב-2030.

הזכרונות הם TWINMOS 3200, והלוח NF7 V.2 עם הביוס המקורי.

הבעיה היא לא בטמפרטורה, כי היא עומדת אצלי על 34 במנוחה (לאחר ה-OC ל-2030, לפני היא היתה 29-30), ומעלות הצ'יפסט הם 28-30. אני כרגע ב-10X203. ניסיתי להעלות מכפלה ל-10.5 עם באס של 196 אך המחשב לא עשה POST, ועשה צפצופים כמו של אמבולנס.

במכפלה של 11 אני לא מצליח להגיע לבאס של 185 (נראה לי מוזר).

לא נגעתי בתזמונים (הם על OPTIMAL, במצבים של טורבו ואגרסיבי המחשב לא עושה POST) והיחס על AUTO.

למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי להתקדם ב-OC? ציפיתי לקצת יותר, כ-2200 +-, ואני קצת מיואש למרות שה-OC לא רע בכלל..

בבאסים מסוימים עם מכפלה 10.5 ו-11 היתה הודעה שחסר ל-WINDOWS קבצים ויש לעשות תיקון של XP ע"י כניסה להתקנה ולחיצה על r.

תודה רבה.

פורסם

להוסיף מתח . 8)

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב.. אני כרגע על 1.85 אבל אני חושב שהמעבד יכול ב-OC הנוכחי גם על 1.825.

הזכרונות על 2.8 והצ'יפסט על 1.7 (הכי גבוה נדמה לי)

בכל אופן, חברי SUBX ייעץ לי לא להוסיף מתח מעל 1.85..

האם עוד מישהו חושב שצריך להוסיף מתח? אני רוצה להיות בטוח שהמעבד לא ישרף..

עריכה- אני כמעט בטוח שצריך לשנות את היחס של הזכרונות או את התזמונים, כי העלתי להם את המתח ל-2.9 ולמעבד ל-1.9 ועכשיו הווינדווס עלה אבל הוא עושה ריסטרט אחרי כמה שניות

פורסם

הבעיה היא ב-STEPPING... הוא פשוט לא כל כך מוצלח ל-OC. ה-JIUCB נחות בהרבה לעומת ה-JIUHB

פורסם
  • מחבר

אבל ראיתי הרבה שהגיעו איתו ל-2200 לפחות, למה אני לא יכול?

נ.ב- אתה יכול להראות לי איזה ביקורת/מאמר/לא יודע מה שכתוב בו שהוא נחות? מעניין אותי לראות עליו משהו.. חוץ מ-OC שאנשים עשו עליו שראיתי ב-OVECLOCKERS.COM

פורסם

אתה יכול להוסיף מתח אבל הלוח לא יאפשר לך.. (עקב ההגנה של הדיודה הטרמית של המעבד..)

פורסם
  • מחבר

אבל העלתי ל-1.9 וזה אכן עלה..

אפילו הווינדווס עלה אבל התרסק

פורסם
אבל ראיתי הרבה שהגיעו איתו ל-2200 לפחות, למה אני לא יכול?

באיזה מתחים? באילו טמפ'?

אתה עובד ב 6:6/3:3 יחס זיכרונות מעבד כן?

פורסם
  • מחבר

אני על יחסי זכרונות/מעבד במצב AUTO.

בקשר לאלה שהגיע ל-2200 עם הסטפינג הזה, אין לי מושג באיזה מתחים, אבל בקשר לטמפרטורות אני בטוח שעם שלי אפשר להגיע ל-2200, רק יש משהו אחר דפוק כאן.. שאותו אני מנסה למצוא

פורסם

אני שמח שאתה בטוח.

אבל זה לא בהכרח אומר שתצליח.

תריץ memtest כאשר הזיכרונות ב 200 ו 8-3-3.5.

פורסם
  • מחבר

מה יתן לי ה-memtest? זה בודק את הזיכרון, אבל מה אני אמור לראות מהסריקה?

עריכה- מה לעזאזל הקבצים האלה? איך מפעילים את התוכנה?

פורסם

אתה צורב את התכונה או מעתיק אותה לדיסקט ומעלה אותה בבוט.

תריץ סריקה מספר 5 למספר שעות - אם יש שגיאות סימן שזה הזיכרונות, תנסה לעלות תיזמונים/מתח...

פורסם

הזכרונות פשוט לא פועלים בCAS של 3.5..

שמתי על 10X200 עם תזמונים של 8,3,3,3.5 והמחשב לא עושה פוסט...

מה אתם אומרים?

ולמה התכוונת "סימן שזה הזכרונות" אם יש שגיאה בmemtest? הזכרונות מקולקלים?

פורסם
  • מחבר

אני כתבתי את התגובה שמעלי בשם משתמש של אחותי בטעות (walla)

פורסם

שים על יחס של 1:1 במקום אוטומטי, אל תעבור 1.85 וולט למעבד.

ידוע שהלוח הזה עושה לפעמים בעיות עם מכפילים של 10.5 ו 11... תנסה לעדכן ביוס אולי זה יפתור את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים