פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים אתמול התחלתי לעשות OC, ובכמה פעמים כשהעלתי למכפלה גבוהה שמעתי צפצופים, והיו שתי סוגים-1. צפצופים כמו סירנה, עם קולות שונים2. צפצוץ בקול אחיד שחוזר על עצמו כל שניה.מה מסמל כל צפצוף?
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים תסתכל בחורבת המצורפת ללוחיש פירושים לכל הסירנות שתקבל.הציפצופים בד"כ מעידים על אי ספיקת מתחלזכרונות.תעלה את המתח למעבד, תורד את המכפלהותעלה את הFSB, ככה הOC יהיה יציב יותר.תדאג גם שיש לך רק סטיק אחד של זכרונות.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים WALLA זאת בעצם אחותי, שאני מקודם שלחתי מהמחשב שלה (שעובר את ה-OC) הודעה.אכן יש לי סטיק אחד של זכרונות, ואשמח אם תעזור לי בפורום OC, יש שם ת'רד עם פירוט על הבעיה.בקשר למתח תראה שם
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים היה לי לינק עם פירוט יותר גדול של הצפצופים של award bios - אחפש אותו אבל לבינתיים בaward יש רק סוג צפצוף אחד ספציפי וזה צפצוף ארוך ושניים קצרים = בעיה בכרטיס מסך.מכיוון שזה לא המקרה אצלך - כל שאר הצפצופים אומרים בעיות זיכרון...אם זכרוני אינו מטעני - צפצוף עולה יורד כמו שהזכרת אומר מהירות גבוהה מדי לזכרון (שגיאות במהלך בדיקת post)וצפצוף שחוזר על עצמו = אין זכרון/לא מספיק מתח לזכרון...בכל מקרה שמעתי על הרבה בעיות עם twinmos וnf7 באוברקלוקינג כך שלהערכתי כאן הבעיה... אני אפילו חושב שהיה על זה ת'רד לא מזמן - תחפש בפורום לוחות אם ...בכל מקרה נסה לשחק עם תזמוני הזכרונות בעצמך ועם היחס זכרונות/fsb...
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים הייתי משחק קצת עם דברים אחרים לפני שהייתי עובר ל2.9 עוד לא שיחקת בכלל עם התיזמונים או יחסים... אבל בכל מקרה לפי מה שהבנתי - הייתי מחליף זיכרון
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים איך אני יחליף? קניתי מ-PCH, ואני יצטרך איזה סיבה להחליף.. קניתי לפני שבוע בדיוקחוץ מזה לאיזה זיכרון להחליף באותו סכום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.