עבור לתוכן

בעיית התחממות

Featured Replies

פורסם

המערכת שברשותי היא:

AMD barton 2500+

mushkin 256 x2 DDR 333

abit nf7 v.2

מארז : compucase 6919

יש לי שני מאווררים 120mm אחד מכניס מקדימה והשני מוציא מאחור (המאוורר מאחור טיפה יותר גבוהה מהקידמי )

לפני שבוע עדיין השתמשתי בהיטסינק שקיבלתי עם ה AMD והטמפרטורות היו 54-55 מעלות במאמץ נמוך וביום (הטמפרטורה על לוח האם היתה 37-38) , עכשיו קניתי את ההיטסינק של vantec aeroflow ובהתחלה הטמפרטורות היו 49-50 ולאחר יומיים של עבודה הטמפרטורות הן 53-54 במאמץ נמוך וביום (החדר שלי לא ממוזג) בלילה הטמ' יורדות ל 49-51 . (יש לציין כי לאחר יומיים של עבודה גם שאני מכבה את המחשב לכמה שעות הוא חוזר לאותן טמפ' )

בהרכבת ההיטסינק השתמשתי במישחה הטרמית שסופקה עם ההיטסינק ופעלתי ע"פי הוראות של מדריך שהורדתי באתר זה , בתוך המארז אין לי הרבה בלאגן של חוטים אבל שאני פותח את דופן המארז הטמפ' ישר יורדות ב מעלה שתים .

מישהו מוכן להגיד לי מה הבעיה ??? למה הטמפ' כל כך גבוהות???? ??? ???

פורסם

מחשב מגיע לטמפ' הסופית שלו לאחר שעה או שעתיים, אחרי זה זה כבר לא משנה אם הוא ימשיך לעבוד שנה הוא לא יתחמם יותר.

ההיטסינק החדש שלך צריך להיות הרבה יותר טוב מהמקורי, השאלה היא אם ניקית באלכוהול את השאריות מהפד של המאוורר המקורי שנשארו על המעבד ?

פורסם

מחשב מגיע לטמפ' הסופית שלו לאחר שעה או שעתיים, אחרי זה זה כבר לא משנה אם הוא ימשיך לעבוד שנה הוא לא יתחמם יותר.

ב-INTEL זה ככה.

ב-AMD זה תופס הרבה פחות ::)

פורסם

לא מבין מה הלחץ ???

זה לא כזה חם - אם אתה לא הולך ל OC מה זה חשוב לך בכלל ?????????????????????????????????

פורסם

ב-INTEL זה ככה.

ב-AMD זה תופס הרבה פחות ::)

לא. זה בידיוק אותו דבר. אם טמפ' החדר תשתנה ככל הנראה גם טמפ' המעבד, אבל כאשר זו יציבה גם טמפ' המעבד בסופו של דבר...

לגבי הטמפ' שלך, "37-38" זה מאד גובה, תנסה לסדר כבלים וכו'. מה טמפ' החדר?

פורסם

הטמפ' עדיין לא גבוהות מידי..

תנסה לסדר את הכבלים/חוטי במארז ותנקה אבק בכל מקום אפשרי..

פורסם
  • מחבר

כן ניקיתי את ליבת המעבד באלכוהול , האם שימוש במישחה טרמית יותר טובה תוריד קצת את הטמפ' (אל תישכחו שציינתי כי הטמפ' האלו הן במאמץ נמוך אחרי שעה שעתיים של משחקים הטמפ' מגיע ל 57 מעלות !!!!).

פורסם

גם סביר..

פורסם
  • מחבר

דרך אגב עוד שאלה קטנה אם כבר מדברים על ניקוי ליבת המעבד,

כאשר הורדתי את ההיטסינק הישן שאריות הפד הטרמי לא היו רק על הליבה למעלה אלה גם נמסו ונשארו בצדדים של הליבה,

עפ"י התמונות במדריך שהורדתי לא צריך לנקות בצדדים אלה רק למעלה , האם אני צודק או שזו הבעיה???

פורסם

עדיף גם לנקות בצדדים להוריד את שארית הפד הטרמי כאילו לא היה, זה הדבר הכי גרוע להשתמש בפד טרמי...

ניסית להוריד קצת את המאוור הקידמי ולעלות את האחורי?

כי אמרת שהם כמעט באותו קו

פורסם
  • מחבר

לא , ציינתי כי המאוורר האחורי גבוהה מעט מהקידמי ככה זה מובנה ב compucase 6919 .

המאוורר האחורי שלי יותר חזק מהקידמי (האחורי מוציא והקידמי מכניס ) ,ניראה לי שאני אנסה להחליף בניהם, מה אתם אומרים??

פורסם

עדיף שישאר ככה.

(אויר חם צריך לצאת כמה שיותר מהר מהמארז*)

פורסם

דווקא נראה שהוא צריך להפוך בגלל שמאחור יש לו מאוורר נוסף של הספק כח

פורסם

הספק לא נחשב בסירקולצית האויר של המארז!

פורסם

אז מה זה האויר החם שהוא מוציא

מהיכן הוא נכנס ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים