עבור לתוכן

רכישה שביצעתי באיביי - Dell Studio XPS 16 + אביזרים.

Featured Replies

פורסם

קודם אציין את הרכישה. יש לציין שהרכישות נעשו ב eBay, כל המוצרים חדשים. המוצרים נשלחו לחבר מהעבודה שכרגע מבקר בארה"ב לשבועיים והוא יחזור איתם לארץ בימים הקרובים (משמע חיסכון של דמי משלוח + מכס\מע"מ מה שזה לא יהיה :) ).

הנייד עצמו באמת יצא מכרז מעולה ב eBay.

---

Dell Studio XPS 16" - 1080p Edge-to-Edge RGBLED Screen 1920x1280

2.53GHz Intel Duo 2 Penryn P8700 - 1066Mhz FSB

RAM: 4GB DDR3

ATi Radeon 3670HD

500GB 7200RPM HD SATA 2.0

כמובן שיש פה את כל הפיצ'רים של כונן בלו-ריי (שלא ממש נחוץ בתכלס, אבל שיהיה), סראונד 5.1, מקלדת מוארת, ווינדוס וויסטה 64, וכו' וכו'.

----

+ עכבר Logitech VX Revolution Wireless + תיק נשיאה של Case Logic Slimline 17" + אוזניות Senheisser MX400 שנכנסות לתוך האוזן, בדיוק מה שאני צריך לעבודה בלי אוזניות ענקיות על הראש :)

----

מחיר הנייד כולל עכבר תיק ואוזניות: 5,450 ש"ח (אחרי המרה מדולרים. אין לי צורך לשלם משלוח ומכס וכו' כפי שציינתי).

---------------------------------

וכעת לפואנטה היותר מרכזית של הנושא - להשלמת ה"ערכה" שלי אני צריך קירור לנייד. עבור אנשים שיש להם XPS 16, האם Zalman NC-1000 מתאים לו? שמא הוא קטן מדי ועדיף NC-2000? או לחלופין הצעת קירור אחרת כלשהי? אני עובד כל יום כמתכנת לכן אין כאן בעייה של מעבר מיקום וכו' אז אפשר גם קירור מסיבי :) באמת חשבתי על ה Zalman NC-1000.

פורסם

תתחדש :)

כול מה שקשור לקירור זה בפורום "אוברקלוקינג וקירור"

פורסם
  • מחבר

תודה. התלבטתי אם לשים בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל בהתחשב בזה שזה מחשב נייד החלטתי בסופו של דבר לכתוב את זה כאן. אולי בכל זאת בעלי XPS 16 או מחשבים בעלי מימדים דומים כמו Sony Vaio FW יוכלו לתת ביקורת על ה Zalman NC-1000 והאם הוא מתאים ואיך הוא בכללי.

בכל אופן, אם זה לא המקום אז להעביר את הנושא אני מניח? :)

פורסם

הייתי ממליץ ללכת על הNC2000,גם ככה הוא מציג תוצאות טובות יותר מאחיו הקטן,מה גם שה16'' יותר מתאים לגדול יותר.

למידע נוסף הייתי מציע לך להתייעץ באתר NBR תחת הפורומים בקטגוריה של דל.יש בארה"ב מבחר לא רע של פתרונות קירור כדו',אולי יהיה שם פתרון יותר מתאים היות שלכל מחשב יש את מבנה הקירור הייחודי לו ולכן לא כל תחתית בעלת מאווררים של נייד תתאים לכל משטח קירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים