עבור לתוכן

התלבטות בין T240 וLG W2453V - קונה מסך היום

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF

מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל

עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש,

אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=)

השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים,

את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי,

עליה אני גם משחק בPS2,

אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב,

בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' ..

(בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה,

וגם בכלל אם רוצים לראות סרט או לשחק כמה אנשים זה לא נוח........אבל טלויזיה זה כבר סיפור יקר מדי ואני רוצה משהו איכותי)

נראה לי שמסך 24'' זה הכי מתאים כי 26'' זה כבר מחירים גבוהים מדי וגם לא מתאים לשימוש רגיל במחשב.

טוב בקיצור ולעניין, המסכים שהכי נראים לי (וזה רק ממה שאני הסתכלתי, אתם מוזמנים להמליץ לי על עוד דברים)

הם הT240 והW2453V.

יתרונות לסמסונג - 1920X1200 לעומת 1080, למרות שזה נראה לי חסר חשיבות,

הPIVOT, שאין לי מושג מה זה נותן לי... USB Hub אני חושב שיש .. גם לא קריטי

סמסונג נחשבים טובים יותר? אולי זה גם מתבטא ...

יתרונות לLG - ניגודיות 1:50,000 (למרות שנראה לי גם שזה בפועל פחות, עדיין הרבה יותר מהT240)

2MS למרות שהבנתי שלא באמת מבחינים בעין מ5 (יש לי עכשיו 2MS..לא פוצץ לי את המוח)

עיצוב קצת יפה יותר.

אני נוטה לטובת הLG.

שאלות:

זה שכתוב באתר HD READY 1080P, מה זה לעזאזל המושג HD ready ? חשבתי פעם שREADY = 720P

וFULL HD=1080P...

זה FHD מלא, נכון ? אין upscaling או משהו ?

היה כתוב במדריך פה בHWZONE על המסכים שבהירות של 300CD זה גבוה מדי ויכול להזיק לעיניים,

אמנם זו הבהירות אני חושב בכמעט כל המסכים היום. האם להנמיך את הבהירות במסך עצמו מספיקה?

כי אני נמצא יותר מדי זמן מול מסך וזה עושה נזק לעיניים בטווח הארוך.

במסך שלי היום אני תמיד על הבהירות הנמוכה ביותר בעת גלישה שזה רוב הזמן, ורק לפעמים במשחקים וסרטים מגביר אותה.

ראיתי אנשים שרושמים ש16X9 זה לא טוב .... למה ?? כשרואים סרטים אם זה 16X10 או משהו כזה אז יהיו פסים שחורים קטנים..

האם בגדלים קטנים יחסית כמו 24'' מבחינים באמת ברזולוציות של Full HD?

כי שמעתי שהFHD מתחיל להתבטא רק במסכים גדולים יותר.

עוד שאלה - האם ניתן לחבר במקביל את המחשב מהDVI ואת הPS3 לHDMI ולעבור בינהם, כמו בין ערוצי וידאו בטלויזיה?

או שתהיה התנגשות בין שתי התמונות שמתקבלות? שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק דברים ...

ואם אתם ממליצים לי על מסכים אחרים, אני צריך משהו שיהיה FHD ועם כניסת HDMI בשביל הPS3.

אה כן

ואני מזכיר שזה להיום אני רוצה לקנות אז ...... זה טיפה דחוף

פורסם

הLG יותר טוב

הוא FHD

ב 16-10 תראה אותו רוחב של אותו גודל של מסך 16-10 אבל יהיו שני פסים שחורים אחד למעלה ואחד למטה

ואתה תראה פחות מהתמוה מבחינת גובה

אבל זה לא יהיה גדול

פורסם

גם ב-16:9 יהיו פסים שחורים לרוב (רק קצת יותר קטנים). רוב הסרטים הם לא באמת 16:9.

פורסם
  • מחבר

קראתי משהו שיש Backlight Bleeding או משהו כזה במסך הזה

ראיתי בביקורות, מישהו אחד אמר שזה נוראי ואחד אחר אמר שזה שטויות...

מה זה אומר וכמה זה קריטי ?

וכמה גדול יהיה ההבדל בתמונה אם אני אקנה מסך ב3 אלף שקל לעומת זה?

פורסם

קח T240 אתה לא תתאכזב ;)

פורסם

קניתי אתמול את ה-LG 24 ובנתיים אחלה מסך לא מתאכזב :)

פורסם

נשמח לביקורת עם תמונות, כשיש לך זמן. אם אתה רוצה TEMPLATE לאיך לכתוב אותה - הנה שלי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413741.30

צריך אולי לפרסם אותה פה באשכול גדול..

פורסם

נשמח לביקורת עם תמונות, כשיש לך זמן. אם אתה רוצה TEMPLATE לאיך לכתוב אותה - הנה שלי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413741.30

צריך אולי לפרסם אותה פה באשכול גדול..

תודה על ההצעה. הוספתי בסטיקי קישורים סעיף חדש - ביקורות של גולשי הפורום. נמשיך לעדכן אותו עם הביקורות שלכם.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים