עבור לתוכן

עזרה בבחירת מקלדת ועכבר

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני רוצה לשאול מה עדיף: סט של עכבר+מקלדת של חברה כמו לוג'יטק, או עכבר ומקלדת נפרדים (מבחינה של אם סט יכול להיות טוב יותר וזול יותר מחלקים נפרדים)

שאלה שניה, זה נכון שעדיף עכבר ומקלדת חוטיים (בשביל גיימינג כמובן) כדי שמהירות התגובה תהיה מתאימה למשחק?

שאלה שלישית, מקלדת G15 של לוג'יטק טובה/מומלצת? אני יודע שהיא דיי יקרה ולא יודע אם באמת כדאי להשקיע בה.

לגבי העכבר, עדיף רייזור או לוג'יטק? ואם אפשר תנו המלצות על דגמים מסויימים....

תודה

פורסם
  • מחבר

נו מה יהיה? 40 ומשו קוראים ואין תשובה?

פורסם

התשובה לשאלה מה עדיף, סט או בנפרד תלויה בתקציב, צרכים אסתטיים ושאר ירקות. אין תשובה ברורה. עם-זאת, לרוב עדיף לרכוש מקלדת ועכבר בנפרד.

עכבר ומקלדת חוטיים עדיפים עבור שימוש אינטנסיבי מכל סוג באשר הוא, לא רק בגלל "זמן התגובה" אלא יותר בגלל המשקל הנלווה של הסוללה בעכבר והנטיה של תקשורת אלחוטית לעשות "קצרים" כשהסוללות מתחילות להיחלש. אין דבר יותר משעשע מלמצוא את עצמך מכין קפ"ק ב1 בלילה ומגלה שהמקלדת האלחוטית שלך החליטה שזה בדיוק הזמן לכלות את הסוללה.

מבחינת מקלדות, במחיר של הG15 ניתן לרכוש מחו"ל מקלדת מכנית שתתן תמורה עדיפה בהרבה עבור ההשקעה. אני אישית הייתי קונה מקלדת בסיסית ביותר של Microsoft אם לא ניתן לרכוש מקלדת "אמיתית" מחו"ל.

בנוגע לעכבר, בעבר הייתי ממליץ לא לקנות עכבר יקר ולהשתמש בMicrosoft IntelliMouse Optical 1.1A עקב העובדה שהוא מאפשר תנועה חופשית לחלוטין ואינו מתקן מלאכותית סטיות בתנועה שנגמרות על-ידי המשתמש. עם-זאת, מכיוון שRazer הוציאו לאחרונה עדכון קושחה שמאפשר תנועה דומה עם הDeathAdder, העכבר הכי טוב היום בשוק, ללא שום צל של ספק, הוא הRazer DeathAdder.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים