פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר Intel Core 2 Duo E8400.אם אני לא טועה זה מעבד שקיים כבר איזה שנה או יותר בשוק..רק שלא יהיו אי הבנות שאלתי מה הכי טוב לצרכים האלה ולא מה הכי משתלם.תודה.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים השאלה שלך ממש לא ברורה תצטרך לפרט יותר לתוכן HD אין יותר טוב רק האם הוא מספיק חזק.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר השאלה שלך ממש לא ברורה תצטרך לפרט יותר לתוכן HD אין יותר טוב רק האם הוא מספיק חזק. בתכלס בן אדם רוצה לקנות מחשב למשחקים, נעזוב בצד את כל המפרט שהוא צריך לקנות כדי לשחק במשחקים ברמה הכי טובה. מבחינת מעבד איזה הוא צריך לקנות?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים למשחקים מספיק לך גם E5200 עם כרטיס מסך חזק.או 720BE של AMD..ל-HD כבר עדיף מעבד חזק כמו ה- I7או מעבד חזק מ-AMDמה האיזון בניהם? שאלה לא קלה ואז יכנסו אתך לאיזה משחקים..תכני HD..תוכנות וכו'.בגדול, לא ניתן להמליץ על משהו שהוא ה-MUST עבור מה ששאלת.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר השאלה היא כמה את מוכן לשלם ,יש הכי טוב ,ויש הכי מישתלם .סבבה אני רוצה לדעת מה הכי טוב..
פורסם 2009 ביולי 216 שנים למשחקים מספיק לך גם E5200 עם כרטיס מסך חזק.או 720BE של AMD.. ל-HD כבר עדיף מעבד חזק כמו ה- I7או מעבד חזק מ-AMD מה האיזון בניהם? שאלה לא קלה ואז יכנסו אתך לאיזה משחקים..תכני HD..תוכנות וכו'. בגדול, לא ניתן להמליץ על משהו שהוא ה-MUST עבור מה ששאלת. אני חושב שהוא התכוון לצפייה בתכני HD ולא לעריכה.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר הכי טוב זה CORE I7 975 השאלה היא אם אתה מוכן לשלם את המחיר האסטרונומי שלוהבנתי את המצב..
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אני חושב שהוא התכוון לצפייה בתכני HD ולא לעריכה. אם כך.. ריבונו של עולם..למה מציעים לו I7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.