עבור לתוכן

כמה מתח אני יכול לתת ל- 720BE ב- OC EXTREME?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך אני מוריד מכפלת HT?? יש לי רק HT Frequency ב- M.I.T, והוא על 2000MHZ (אני יודע שזה לא מתח וזה תדר).

פורסם

אם אתה יודע..אז אולי תכתוב שזה תדר ולא מתח (ותספיק לציין את זה בסוגריים) ;D

הוא רושם לך שזה על 2000MHZ אפקטיבי..שזה קריאה מהלוח אם ? אם כן אז זה תקין..נסה לעלות את המתח שלו..ואולי להוריד אותו בדרגה.

אבל לפני הכל תעלה מתחים לשאר הרכיבים..!

פורסם
  • מחבר

תיראה, זה ה- MIT:

http://i25.tinypic.com/1zow1ec.jpg

עכשיו, אתה יכול לראות שה- HT וה- SB מקבלים מתח מאותו הבקר, אם אפשר לקרוא לו ככה. אתה רואה שם את NB Voltage Control ואת SB/HT Voltage Control, שניהם על 1.440, וה- HT Link Frequency על 2GHZ. כרגע המעבד על 3.5, ובהגדרות הנ"ל כמו בתמונה הוא יציב לגמרי.

עכשיו, כשהעליתי את המעבד ל- 3.6 הוא עשה פוסט עם ההגדרות האלה, אבל נכשל בבדיקת OCCT. העליתי ל- NB ול- SB/HT לשניהם ל- 1.500 ולמעבד לפאקינג 1.5, ועדיין נכשל לי בדיקת OCCT! מה זה יכול להיות? מה אני צריך להעלות? שוב, אין לי בעיה של טמפ' אז אם אני לא מסכן שום רכיב בצורה ממשית אוכל להעלות עד לאן שתגיד לי. תודה מראש!

פורסם

מה לגבי ההגדרה של תדר הCPU>NB בראשונה בMIT ? ניסת להוריד אותה ?

יש לך אפשרות עללות תמונה עדכנית מאצלך ?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ההגדרה של תדר הCPU>NB בראשונה בMIT ? ניסת להוריד אותה ?

יש לך אפשרות עללות תמונה עדכנית מאצלך ?

אתה מתכוון ל- CPU NB VID Control? אם כן, להוריד אותה לכמה ומה זה יעשה בדיוק??? תודה מראש ולילה טוב.

עריכה:

הרגע עשיתי ריסט ולא ניראה לי שלזה אתה מתכוון, כי CPU NB VID Control זה אפשרות של העלאת מתח... נפתח תפריט כזה עם אפשרות להעלות מתח בקפיצות של 0.025V, כמו למעבד.

1. למה התכוונת בהודעה שלך? מה זה CPU>NB?

2. מה עושה האפשרות CPU NB VID Control? זה מעלה מתח למשהו, אבל למה? האם זה בטוח להעלות בכלל? אם כן, עד לאיפה?

עריכה:

כשאני שם על 3.6GHZ - אפילו כשהמעבד על 1.475 וה- CPU NB VID Control על 0.125+ וה- NB וה- SB/HT על 1.520 אז OCCT קורס לי.... מה הולך כאן?? למה זה לא יציב? משהו מסריח כאן...... יש לך מושג מה קורה???

פורסם
  • מחבר

גבר זה סתם ייקח שנים ככה... אם תוכל להבא להתייחס לדברים שאמרתי אהיה אסיר תודה...

כשאני שם על 3.6GHZ - אפילו כשהמעבד על 1.475 וה- CPU NB VID Control על 0.125+ וה- NB וה- SB/HT על 1.520 אז OCCT קורס לי.... מה הולך כאן?? למה זה לא יציב? משהו מסריח כאן...... יש לך מושג מה קורה???

אז מה לעשות עם ההגדרה ההיא, CPU NB FREQ? עד לאן להוריד אותה ומה זה בדיוק עושה???

עריכה:

הורדתי אותה ל- 1800MHZ, ונכשל בבדיקה של OCCT. מה הולך כאן...?!?!

פורסם

"גבר" אני מסביר לך..לאיזה אופציה התכוונתי..וזה לא יקח שנים אם תתחיל לשנות מתחים ולהתמודד לבד.

אף אחד לא יכול להגיד לך מה בדיוק לעלות ולמה זה קורס בX או Y..

ככה שאם כל שינוי קטן תגיב כאן..רחוק לא תגיע..הצענו כל מיני דברים..נסה אותם ותראה איך הולך..

פורסם
  • מחבר

מצטער אם לא רהבת את העובדה שקראתי לך גבר, לא התכוונתי להעליב או משהו... :-X

בקיצור, הצלחתי להעלות את ויסטה ב- 3.7 עם 1.475VCORE, אבל זה לא יציב. עכשיו אני מנסה לייצב אותו בעזרת העלאת כל מיני מתחים.

ניסיתי בערך שעתיים להעביר POST ב- 3.8 אבל נכשלתי, ניסיתי אינספור קומבינציות, ואפילו התייאשתי ונתתי למעבד 1.575, אבל המחשב לא עלה בכלל וקיבלתי מסך שחור והייתי צריך לאפס BIOS :silly:

אני אנסה שוב לייצב את המעבד על 3.7 עכשיו ואם לא יילך אני פשוט אתחיל מאפס. ניראה לי הכי פשוט וטוב.

פורסם

כמו שאתה רואה המתח של המעבד הוא אל הגורם כאן.העלה של המתחים האחרים צריכה להביא לך יציבות..

פורסם
  • מחבר

העליתי ל- CPU NB VID +0.200 ועדיין לא היה יציב.....

פורסם
  • מחבר

עד כמה אני יכול להעלות CPU NB VID? הדיפולט זה 1.325, והעליתי 0.200 ככה שהגעתי ל 1.525... כמה עוד?

פורסם
  • מחבר

העליתי 0.200, משמע 0.2.

אני אגיע ל- 1.55 ואעדכן.

( אין לי כל כך זמן בגלל שאני עובד עד מאוחר כל יום אז אעדכן כשייצא לי לעבוד על ה- OC. )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים