עבור לתוכן

כמה מתח אני יכול לתת ל- 720BE ב- OC EXTREME?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לעשות OC גדול יותר מה- 3.4 שיש לי כרגע, משמע לקנות איזה קירור אוויר טוב כמו Mugen2 ולהרביץ לכיוון ה- 4+. זה לא יהיה 24/7, אני רק רוצה לראות לאן אוכל להגיע. השאלה שלי היא כמה מתח אוכל להעלות למעבד ולכל רכיב נוסף אחר במקסימום (NB, SB, HT וכו').

(אל תגידו לי "למה לקנות MUGEN2 אם אתה רק רוצה לפעם אחת", כי לאחר שאבצע את ה- OC אני רוצה לעשות אחד 24/7 כי מה שמגביל אותי זה הטמפ'.)

תודה מראש חברים!

פורסם

מתח MAX למעבד שלך יהיה באזור ה1.5V+-..כל השאר זה משתנה כבר..כל עוד הטמפ' לא קיצונית..אתה יכול לעלות אותם עד לרמה הסבירה..

פורסם
  • מחבר

ראיתי מעבדי במאגר ההמהרה שרק לשם ההמהרה העלו מתח ל 1.7.

שלוש שאלות על כך:

1. אני יכול להעלות למתחים כאלו? (1.7)

2. עד איפה אני יכול להעלות את המתחים האחרים? למשל HT, המקס על הלוח שלי זה 2.2GHZ, בטוח להעלות לשם? כנ"ל בנוגע לרכיבים אחרים, NB ואלה.

3. זה פוגע ממש ממש במעבד? אני יודע נגיד שה- OC של עכשיו (3.4) ייגרום למעבד למות נגיד עוד 10 שנים במקום 20, שזה שולי מאוד, אבל אם אני אעלה נגיד ל- 1.6/7V למעבד רק ל- OC אחד נגיד ליום אחד ואפילו פחות, רק לבדוק אם יציב ועם SPI וכאלה, זה ייפגע בו ממש??

תודה מראש.

פורסם

איפה ראית 720BE על 1.7 עם קירור אוויר ?

1. כמו שציינתי כבר 1.5-1.55V+- זה באמת הגבול (אפשרי בMAX גם 1.6 אבל זה דורש טמפ' נורמלית..ולרוב לא יעניק לך תוספת ביצועים)..

2. 2.2GHZ זה לא מתח זה תדר ! וכמו שציינתי זה משתנה..אני יכול להגיד לך תעלה עד 1.45+-..אבל בפועל אפשרי לתת גם 1.5+- וזה תיהיה תקין..תראה איך מתקדם הOC...ותחליט ..

3. אני לא ידוע איך עשית את החישוב של ה10 או ה20 שנה..מוריד מהחיים איפשהו זה כן..אבל בספק אם זה יהיה מרוגש מתי שהוא.. בגדול עדיף כמה שפחות מתח..

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי 720BE על 1.7 עם אוויר, ראיתי E7400 או 7300 לא זוכר בדיוק, על 1.7 (וגם אני לא זוכר אם זה היה אוויר או לא, פשוט רציתי לשאול אם דבר כזה הגיוני).

אני יודע ש- 2.2GHZ זה תדר, ולזה התכוונתי, פשוט כתוב לי בלוח HT Link Frequency ואז נפתח Drop-Down Menu עם תדרים ולא מתחים :silly:

1. אז אני יכול להעלות גם NB ו- SB ו- HT לסביבות ה- 1.45 ומה שאמור להדאיג אותי זה רק הטמפ'?

2. אני יכול להעלות מתח ל- 1.5 ולכל השאר הרכיבים גם להעלות מתח ולהגיע עד לאן שאגיע עם קירור אוויר ממש טוב, ולהישאר עם זה 24/7 בלי חשש לשריפת רכיב כלשהו? צא מנקודת הנחה שאני על מתח למעבד 1.5 או 1.75, ושאר הרכיבים אעלה לאן שאצטרך במסגרת הטמפ' שמתאפשרת לי.

3. יש לי זכרונות DDR3 כמו שכתוב במפרט, אני אמור להעלות גם להם מתח או להשאיר אותו כפי שהוא? (זה ברירת מחדל, לא נגעתי בזה, לא זוכר כמה. אם זה חשוב אני אכתוב אם תגיד...)

פורסם

זה לא אינדיקציה מעבדים אחרים..ואני ממש בפסק אם ראית 1.7V על E7XXX בקירור אוויר או מים..

1. כן ..אבל כמובן אתה לא מעלה את כולם לאותו המתח..בדוק מה הקריאה בביוס ותעלה בהתאם..

2. אתה יכול לעלות מתח עד הגבול שציינתי..כל עוד הטמפ' נורמלית.. ;D

3. תבדוק מה הנותנים של היצרן ותגדיר במידת הצורך (אם רוש מתח מעל הסטנדרט 1.6V)...כמו כן אל תשכח להוריד מחלק..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כניראה שהתבלבלתי או משהו.

ותיראה רגע פה:

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=1111

איך יכול להיות דבר כזה? הוא על 1.3625V ו- 4GHZ, זה מטורף לחלוטין! איך יכול להיות? והלוח לא פצצתי, כמעט סטנדרט למערכת ל- OC. זה פשוט PURE LUCK אני מבין?

(אני יודע שזה לא קשור לנושא אבל ממש ממש ממש עניין אותי...!)

אני אעדכן ברגע שאקנה את הקירור.

פורסם

למה מטורף ? סדרת הC2D של אינטל ידועה ביכולת הOC שלה..אין שום דבר חריג בנתונים הנ"ל..

פורסם
  • מחבר

כי אני ראיתי הרבה אנשים עם E8400 במיוחד עם MUGEN2 ודומיו שמגיעים ל- 3.6-7-8 וזהו, אז חשבתי שהוא נפל על מעבד מטורף.

בכל מקרה, שמע מה קרה לי הרגע:

מסך כחול אחרי שהמחשב היה דלוק 5 דקות והמחשב לא נדלק בכלל אחרי זה. פשוט ככה. התבאסתי לגמרי וחשבתי שמשהו נשרף! פתחתי את המארז ולא הרחתי כלום שרוף, אז הכנסתי שוב את התקע של החשמל וסתם לחצתי על כפתור ההדלקה מעצבים, והוא נדלק :screwy:

מה גם שה- OC נשמר וכלום לא התאפס... מה הלך פה? דגם של הלוח ניתן למצוא בצד <---

פורסם
  • מחבר

כלום, נאדה, גורנישט... ככה פתאום. כל השבת הוא היה כבוי, הדלקתי אותו בצאת השבת ואחרי 2 דקות זה קרה. עכשיו הוא כבר דולק מעל 12 שעות רצו, והכל בסדר...

פורסם

פתח תרד בפורום תמיכה טכנית..אם הERROR מהמסך הכחול..שם יעזרו לך.. ;D

פורסם
  • מחבר

שלום שלום,

אני מקפיץ שוב כי אני צריך עזרה, נתקעתי באוברקלוק :s07:

הרכבתי את המוגן 2 הדנדש שלי ( :hat:), והמשכתי את ה- OC.

על 3500MHZ המעבד ישב יציב, עם 1.425 למעבד ו- 1.440 ל- NB ו- SB. אבל כשהעליתי ל- 3.6 קרס. אמרתי לעצמי שצריך עוד מתח, אז העליתי למעבד ל- 1.44 ול- NB ו- SB נתתי 1.500, ולא יציב לי. אני מקבל עם OCCT שגיאה שאומרת Error detected on core #0 תמיד, או מסכים כחולים. התדר של הזכרונות על 1.620, שזה הדיפולט. בדקתי באתר של G. SKILL וזה המתח המקסימלי, לא יותר. מה יכול להגביל? טמפ' זה לא בעיה בשבילי עכשיו, כשהיה על 3.5GHZ המקס טמפ' בבדיקה של 45 דקות ב- OCCT הייתה 41, ככה שאין בעיה של טמפ' אפילו ב- 3.6.

מה יכול להגביל אותי? הזכרונות נעולים על התדר המקורי, 1333MHZ.

תודה מראש על כל עזרה שתבוא!

תום.

עריכה:

גם כשהמעבד על 3.6 עם 1.5VCORE ו- 1.5 NB ו- SB אני מקבל קריסות. המחשב עולה, אבל בדיקה עם OCCT מביאה לי ERROR באחת הליבות או מסך כחול... מה יכול להיות? שוב, אין בעיה של טמפ'.

פורסם
  • מחבר

אממ.. מישהו? עברו יותר מ- 24 שעות... זה דיי נדיר שלא עונים בפרק זמן כזה :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים