עבור לתוכן

מעוניין במסך מחשב בתקציב עד 1200 ש"ח לעבודה משרדית וסרטי HD

Featured Replies

פורסם

אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי.

חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה.

השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD.

המפרט שלי:

מעבד AMD 3 ליבות 8650

לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H

זכרון OCZ DDR2 2048 MB 800 MHZ CL 4-4-4-15 Platinum

דיסק קשיח Seagate ST3320613AS 3.5 320 GB SATA2 16 MB

מאורר למארז zalman zm-F3

מארז thermaltake WINGRS100

ספק כוח HEC TRT 400W

פורסם

אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי.

עדיין, חשוב שתגיד לפחות בערך כמה אתה מוכן להוציא. כי הטווח גדול מאוד. ותרשום את התקציב בכותרת, בבקשה.

חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה.

השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD.

כשאתה אומר סרטי HD - כוונתך ל-Full HD? האם זה אומר שאתה רוצה מסך שהרזולוציה שלו מספיק גבוהה כדי להציג Full HD באיכות מלאה?

המפרט שלי:

למה נראה לך שזה קשור? :)

פורסם

אמרת את המפרט ושכחת את הכי חשוב

הכרטיס מסך .......

איזה מסך יש לך עכשיו ?

פורסם

בנוגע לכרטיס מסך אני די בטוח שהוא משתמש במובנה אם מדובר במחשב לעבודה משרדית

הHD3200 מחזיק נפלא סרטי HD וBR.

פותח הדיון,תתקצב אותונו ונוכל לעזור לך יותר ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז התקציב עומד על 1200 ש"ח.

כרטיס המסך שלי הוא המובנה בלוח אם.

לגבי הHD- הייתי רוצה כמובן לראות סרטים באיכות הגבוהה ביותר שיש אבל משיטוט קצרצר בפורום זה הבנתי שאני "משלם" באותיות קטנות יותר מה שהופך את השימוש השני למסך זה, והעיקרי-עבודה משרדית, לפחות טוב מבחינתי.

מה האופציות הנוספות בשביל להמנע מזה?

תודה.

פורסם

קבלת תשובה בפרטי.

פורסם

למה בפרטי?

אני מחפש לאחותי מסך בגדלים האלה (20-22) שיתאים גם לעבודה עם טקסט מקרוב וגם לסרטים מרחוק.

התקציב פחות או יותר אותו התקציב למרות שאין הגבלה של ממש.

כרטיס המסך שלה הוא הכרטיס המובנה בל"א.

תודה.

פורסם

בסדר כמו שהבנתי אתה רוצה מסך לעבודה משרדית וסרטים באיכות גבוה וגם אמרת שהתקציב יכול להיות גם גבוה מי 1200 שקל לכן 2 אפשרויות :xyxthumbs:

1-מסך מעולה 24 אינטש FHD ומצויין לעבודה משרדית http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1665 כבר ראיתי תמסך והוא באמת טוב

2-מסך גם דיי טוב 22 אינטש FHD טוב לסרטים אבל פחות טוב לעבודה משרדית http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657

פורסם

אני חושב שעדיף שיהיה HDR ולא FHD, יש בכלל מסכים כאלה או שאת כולם שטף הטרנד?

אין כאן אחד בפורום שיכול להבדיל בין 1080P ל720P ממרחק של שני מטר על מסך 22 או 24"

פורסם

בסדר כמו שהבנתי אתה רוצה מסך לעבודה משרדית וסרטים באיכות גבוה וגם אמרת שהתקציב יכול להיות גם גבוה מי 1200 שקל לכן 2 אפשרויות :xyxthumbs:

1-מסך מעולה 24 אינטש FHD ומצויין לעבודה משרדית http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1665 כבר ראיתי תמסך והוא באמת טוב

2-מסך גם דיי טוב 22 אינטש FHD טוב לסרטים אבל פחות טוב לעבודה משרדית http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657

השני זה 23"...

למה אתה אומר שהוא פחות טוב לעבודה משרדית? רק בגלל גודל הטקסט הקטן יותר, או שהבחנת בבעיות אחרות אצלו?

לקנות 2433BW לא עושה שכל, כשיש 2443BW יותר טוב ויותר זול.

אני חושב שעדיף שיהיה HDR ולא FHD, יש בכלל מסכים כאלה או שאת כולם שטף הטרנד?

אין כאן אחד בפורום שיכול להבדיל בין 1080P ל720P ממרחק של שני מטר על מסך 22 או 24"

מסכי 24" למחשב באים רק ב-1920X1080/1920X1200. מסכי 20-22" יכולים להיות גם ב-1680X1050.

לשימושי מחשב בגודל זה רזולוציה נמוכה יותר (כמו HDR 1280X720/800) פשוט לא הגיונית, כי מאבדים שטח עבודה רב, וגודל הנקודה יהיה ענק, מה שיגרום לטקסט להיות מפוקסל מאוד. לא נוח לעבודה מול מסך כזה. לטלוויזיות שנועדו להקרין תכני וידאו זה בסדר.

פורסם

השני זה 23"...

למה אתה אומר שהוא פחות טוב לעבודה משרדית? רק בגלל גודל הטקסט הקטן יותר, או שהבחנת בבעיות אחרות אצלו?

לקנות 2433BW לא עושה שכל, כשיש 2443BW יותר טוב ויותר זול.

מסכי 24" למחשב באים רק ב-1920X1080/1920X1200. מסכי 20-22" יכולים להיות גם ב-1680X1050.

לשימושי מחשב בגודל זה רזולוציה נמוכה יותר (כמו HDR 1280X720/800) פשוט לא הגיונית, כי מאבדים שטח עבודה רב, וגודל הנקודה יהיה ענק, מה שיגרום לטקסט להיות מפוקסל מאוד. לא נוח לעבודה מול מסך כזה. לטלוויזיות שנועדו להקרין תכני וידאו זה בסדר.

תודה, אם כן נעבור לטווח הקטן יותר- 20-22"

התקציב לא ממש משנה, נניח שאנו מכוונים עד 1500.

אין צורך ברמקולים, רק שיעשה את מה שמבקשים ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים