עבור לתוכן

איך אני לוכד את מסכי ההתקנה של XP?

Featured Replies

פורסם

אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP.

מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN.

יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות.

איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט?

ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?

פורסם

אתה יכול לשים במחשב כרטיס עם TV OUT ואת יציאת ה TV לחבר למחשב שני שיש לו כרטיס עם VIVO.

כדאי להשתמש ב SVHS בשביל איכות סבירה, למרות שלא בטוח שהיא תהיה מי יודע מה.

פורסם

ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP.

כן קראתי מה שהוא כתב. והאתר שהבאתי לו זה אתר שמראה שלב שלב איך להתקין את הXP ואם תשים לב בצד ימין יש תמונות כמו שהוא צריך איך להתקין את XP

פורסם

יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות.

פורסם
  • מחבר

בסוף blackviper נתן לי טיפ נפלא - וזו בדיוק הדרך בה הוא לכד את המסכים שלו.

להשתמש בVirtual-PC (גרסאת דמו ל40 יום, אבל למי אכפת), תוכנה נפלאה שנקנתה לאחרונה ע"י מיקרוסופט ויוצרת מחשבים וירטואלים עצמאיים לגמרי על מערכות NT , הוא אפילו מדמה להם כרטיס מסך וCD.

אתה אשכרה מפרמט את המחיצה הוירטואלית ומתקין עליה XP, הזוי לגמרי... לקח לי חצי שעה עד שהעזתי ללחוץ על format partition...

www.connectix.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים