עבור לתוכן

בעיה | בעברית לאחר פירמוט XP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כבר הרצתי חיפוש בפורום בנוגע לבעיה שאני נמצא בה, לא ממש מצאתי משהו מועיל.\\

לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב עם וינדוס XP באנגלית. התקנתי כמו שצריך את המקלדת בעברית ואני מסוגל לכתוב בעברית בכל מקום.

הבעיה היא כמעט בכל התוכנות, המחשב פשוט לא יכול להעלות תוכנות מתיקיה שהשם שלה כתוב בעברית. זאת בעיה ואני צריך להעתיק כל התקנה לדסקטופ ומשם להריץ אותה.

אם צריך פרטים על תהליך ההתקנה, אשמח להביא.

תודה רבה לכם

ניב

פורסם

לא שייך לפורום הזה, אבל..

זו בעית הגדרה בעברית, שלא "מוכרת" ע"י גרסת החלונות שהתקנת. לא די להתקין תמיכה במקלדת, יש עוד המון קבצי הפעלה שצריך ש"יכירו" בעברית כשפה שניה של המע'. הכי פשוט, להשיג את כל ערכת התמיכה בעברית של מיקרוסופט ולהתקין מהתחלה (ואז התהליך יכול להיות אוטומטי ופשוט) כך שהתקנה זו תדרוס את ההתקנה הקודמת שעשית למקלדת בעברית.

פורסם
  • מחבר

לא שייך לפורום הזה, אבל..

זו בעית הגדרה בעברית, שלא "מוכרת" ע"י גרסת החלונות שהתקנת. לא די להתקין תמיכה במקלדת, יש עוד המון קבצי הפעלה שצריך ש"יכירו" בעברית כשפה שניה של המע'. הכי פשוט, להשיג את כל ערכת התמיכה בעברית של מיקרוסופט ולהתקין מהתחלה (ואז התהליך יכול להיות אוטומטי ופשוט) כך שהתקנה זו תדרוס את ההתקנה הקודמת שעשית למקלדת בעברית.

איפה ניתן למצוא החבילה הזאת?

יש לה שם כדי שאוכל לחפש אותה באתר של מיקרוסופט? אני מקווה שאתה לא מתכוון להתקנה הזאת שמעברתת את כל המערכת (גם את לחצן הסטרט) לגמרי כולל הודעות של וינדוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים