פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים ליפעמים אני רואה זיכרונות שכתוב בהם גם SDRAM וגם DDR מה זאת אומרת?ואיך אני יודע איזה אצלי?
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים Double Data Rate Synchronous Dynamic Random Access Memory.אם תכתוב איזה לוח אם יש לך (או אפילו רק איזה מעבד יש לך), נוכל להגיד לך. אתה הדגם של לוח האם תוכל לגלות בעזרת SiSoft Sandra.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים מחבר לא הבנתי מה זה, זה טוב יותר מ ddr רגיל?וניראה לי יש ליASUS CUVX4-C ACPIיש לי פנטיום 3 (אני יודע קצת ישן... :-\ )
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים לא יתאים לך ללוח.זיכרונות אלו מתחילים ממהירויות 266MHz ומעלה, אילו הלוח שיש לך (יש לי כזה במחשב השני) תומך בעד 133MHz.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים לא הבנתי מה זה, זה טוב יותר מ ddr רגיל?וניראה לי יש ליASUS CUVX4-C ACPIיש לי פנטיום 3 (אני יודע קצת ישן... :-\ )זה אותו דבר.זה לא יתאים ללוח דלך, לא רק בגלל המהירות אלא בגלל שהוא לא ייכנס פיזית ללוח {ללא פטישים וכו...}אצלך, זה SD-RAM.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים אני לא חושב שהזכרונות יתאימו לך ללוח מכיוון ש DDR SDRAM זה השם המלא של זכרונות DDR, וכמה שידוע לי לוחות של P3 לא תומכים ב DDR וגם אין כל סיבה שיתמכו כי הם לא יוכלו לנצל אותו.
פורסם 2003 באוגוסט 2122 שנים טוב תודהאל תקח ללבלי יש ddr מהסוג הכי איטי 266זה לא משהו מהיר כל כך,היום יש את הבאמת מהירים 400 ומעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.