עבור לתוכן

מעלות במעבד e8400

Featured Replies

פורסם

אוקי אחרי אין סוף קריאות של מאמרים הצלחתי לעשות oc.

עשיתי תסריקה torture test בprime95 ואחרי 25 דקות המעבד הגיע ל70 מעלות זה סביר או שזה יותר מדי?

פורסם

זה די הגבול...בדוק ליותר מחצי שעה..על מנת לוודא תקינות/יציבות/טמפ' באופן וודאי..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

יש לכם עוד תוכנה להמליץ לי חוץ מהprime95? או שהיא הכי טוב כי ראיתי שהיא ניצלה לי תמעבד 100 אחוז בtest

ואם אפשר לדעת מה זה הcorevoltage הזה

http://img233.imageshack.us/i/aaar.jpg/

פורסם

OCCT גם אופציה טובה..וV CORE זה המתח של הליבה..

פורסם
  • מחבר

OCCT גם אופציה טובה..וV CORE זה המתח של הליבה..

צרי לשנות אותה או שלא נוגעים בזה בoc?סליחה על החפירה אני אני רוצה לדעת קצת יותר בנושא

פורסם

אם אתה רוצה לדעת..אז תעיין במדריכים בסטיקי..כמו כן תריץ חיפוש בפורום על השאלות..אתה תמאצ המון מידע..

ובשלב מסוים בOC (חוסר יציבות אחרי מספר שלבים) צריך לשנות את זה..

פורסם
  • מחבר

עשיתי עם ה prime 95 סריקה שלוש שעות ולא קרה כלום אמרו לי שאם יש error או המחשב מתכבה זה אומר שה oc לא יציב עכשיו. דיברו איתי על המתח של המעבד לכמה שיניתי אותו לא נגעתי בזה אני צריך לגעת בזה?ולשנות מתח בזכרונות ראיתי פה הרבה דיונים,אני מרגיש שהביצועים עלו ב fps במשחקים אבל אני מפחד שעשיתי משהו לא בסדר ואם הזמן אני אדפק. יש לכם דעה משהו?

פורסם

אם לא קיבלת שגיאה או קריסה אז הכל יציב..

וכל עוד הכל יציב אין צורך לשנות את שאר המתח וכו..

ומה זה מרגיש ? בדוק עם תוכנה..ותראה את תוספת הביצועים...

ולפני הכל בדוק מחלקים של הזיכרון..ואם נעלת PCI-E על 100..

פורסם
  • מחבר

אם לא קיבלת שגיאה או קריסה אז הכל יציב..

וכל עוד הכל יציב אין צורך לשנות את שאר המתח וכו..

ומה זה מרגיש ? בדוק עם תוכנה..ותראה את תוספת הביצועים...

ולפני הכל בדוק מחלקים של הזיכרון..ואם נעלת PCI-E על 100..

על 100 או על 1000? אני זוכר ראיתי אלף,ואיך אני בודק ולא נגעתי בזיכרות וכל החרא הזה רק עשיתי oc למעבד לאט לאט וזהו לא יותר מזה

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק אם שמתי תpci על 100?אם אפשר הסבר שאני יהיה רגוע,ועשיתי שוב סריקה עם הprime אחרי שעה נכבה לי המחשב אני לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך שעושה לי כל הזמן מסך כחול ואז נכבה או בגלל המעבד שהדלקתי תמחשב אבל היה לי תתוצאות של הPrime והכול היה sucsses

פורסם

כל כך קשה לך לשים את הדגם של המעבד בכותרת כדי שכולם ידעו על מה אתה מדבר בלי להיכנס לפרופיל שלך, ויחסוך לאנשים זמן גם במענה וגם במנוע חיפוש ?

פורסם
  • מחבר

e8400 לא חשבתי שאתם צריכים לדעת תדגם.לא צריך לתקוף

פורסם

e8400 לא חשבתי שאתם צריכים לדעת תדגם.לא צריך לתקוף

אם כבר אתה מגיב לזה אז באותה הזדמנות אתה יכול לשנות את הכותרת ואז כולם יהיו מאושרים.

למקרה שאתה לא יודע את הכותרת אפשר לשנות כשעורכים את ההודעה הראשונה בדיון שמכילה את הכותרת.

תודה...

פורסם

LielZ תעלה תמונה מלשונית הMEMORY בתוכנת הCPU-Z..

ואם המערכת לשלך קורסת בלי שום קשר לOC..אל תבצע OC ! בדוק מה הבעיה של הקריסות קודם..

פורסם
  • מחבר

LielZ תעלה תמונה מלשונית הMEMORY בתוכנת הCPU-Z..

ואם המערכת לשלך קורסת בלי שום קשר לOC..אל תבצע OC ! בדוק מה הבעיה של הקריסות קודם..

לא קורסת יש לי מסך כחול של הדרייבר החדש שהתקנתי של ati ואין לי כוח להתקין תישן :D לא היה לי עם הישן בעיות אבל זה קורה פעם ב...[br]פורסם בתאריך: 2.07.2009 בשעה 19:27:55

לא מופיע כלום בלשונית של הmemory

http://img148.imageshack.us/i/88595367.jpg/

ויש את זה אם לזה התכוונת

http://img229.imageshack.us/i/ss2x.jpg/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים