עבור לתוכן

חייב עזרה השתבש משהו בoc!!!!

Featured Replies

פורסם

lielz

אז מה עשינו פה? כל אחד מנסה להגיע לFPS מוגזם בשביל רקויל יותר טוב שזה כבר משהו שהמפתחים לא תכננו ואתה מבין שאתם כבר הופכים לצ'יטרים בזה שלכל אחד יש ביצועים שונים בגלל באג?

איך בכלל אתה מצליח לשחק עם הקריעות תמונה שנגרמים בגלל שאין לך VSYNC?

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

צ'יטר בגלל שיש לי fps, אז בוא אני אגיד לך משהו כל קהילת סורס עם מחשבים אחד אחד יותר טוב משלי אז כולם צ'יטרים?

פורסם

כן עצם זה שאתם לא מגבילים את הFPS שלכם ל60 וכל אחד בא עם איזה FPS של 300 אתם משגעים את השרת ומקבלים אפשרות לרוץ מהר לתקוף מהר יותר וכל מיני דברים משוגעים שהיוצרים אף פעם לא תכננו

הנה יש משחק אחד בשם star wars galaxies שהוא כבר חרא לגמרי אבל הם הלכו בצעד קיצוני והגבילו את הFPS ל30 שאני לא מסכים עם זה כי זה נראה מעפן אבל הם חסכו לעצמם כאב ראש

אבל עזוב את זה, מה אתה לא משתגע מהקריעות תמונה?

פורסם
  • מחבר

כן עצם זה שאתם לא מגבילים את הFPS שלכם ל60 וכל אחד בא עם איזה FPS של 300 אתם משגעים את השרת ומקבלים אפשרות לרוץ מהר לתקוף מהר יותר וכל מיני דברים משוגעים שהיוצרים אף פעם לא תכננו

הנה יש משחק אחד בשם star wars galaxies שהוא כבר חרא לגמרי אבל הם הלכו בצעד קיצוני והגבילו את הFPS ל30 שאני לא מסכים עם זה כי זה נראה מעפן אבל הם חסכו לעצמם כאב ראש

אבל עזוב את זה, מה אתה לא משתגע מהקריעות תמונה?

איזה קריעות תמונה אין לי שום קריעות תמונה :|

פורסם

גם אני לא הייתי מבחין בהן פעם חכה עוד כמה שנים ותראה שאתה כן תראה

עזוב אני אמרתי את מה שיש לי להגיד

פורסם

פותח התרד תוריד את סימני הפיסוק המיותרים !!!

כמו כן אתם כבר איבדתם את ההרעיון בתרד..אם אין למישהו משהו להוסיף..שקשור לתרד..אז בבקשה לא..

פורסם

תכננתי בכלל לקנות היום ספק corsair 650w וכרטיס מסך חדש אבל החלטתי לחכות עוד חודשיים שלוש לכרטיסים החזקים נראה לי שאני ישדרג תספק אני יעשה תoc[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 02:05:25

בגלל המשחק counter strike שעובד על 70 אחוז מעבד כככה שהfps שלי לפעמים יורד וחבר שלי שיש לו אותו מעבד עשה ובחיים לא יורד לו אז החלטתי ללכת על זה גם

Counter Strike 1.6 עבד לי חלק על Pentium 4 + FX5200, על מה אתה מדבר?

ו- Source עבד לי חלק ב- Athlon 3800 X2 + 9500GT. אין מצב שיש לך דרופים של FPS... זה כולה Source, והכרטיס שלך אמור להחזיק מצויין והמעבד עוד יותר.

פורסם

Counter Strike 1.6 עבד לי חלק על Pentium 4 + FX5200, על מה אתה מדבר?

ו- Source עבד לי חלק ב- Athlon 3800 X2 + 9500GT. אין מצב שיש לך דרופים של FPS... זה כולה Source, והכרטיס שלך אמור להחזיק מצויין והמעבד עוד יותר.

זה לא זה, הוא רוצה להגיע ל300FPS, וכשמגיעים לFPS כזה זה מחרפן את המנוע ואתה זז יותר מהר וקופץ יותר רחוק, אני לא זוכר איפה קראתי אבל יש איזה משחק של COD נראה לי שאפשר לעשות קפיצה או משהו רק ככה

אחר כך הם בוכים למה אי אפשר לפגוע אחד בשני, עם עומס כזה על השרת איך אתם רוצים שהמשחק יזהה את הhitboxes בכלל

פורסם

טוב הדיוק מוצא...תודה לכולם..נננעל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים