עבור לתוכן

חייב עזרה השתבש משהו בoc!!!!

Featured Replies

פורסם

זהו העקרון שלי מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח :-)) :lol: :lol: סתם צוחק...

תכלס אני לא מתעסק כל כך בOC ולא יצא לי הרבה לאפס את המערכת... רגיל עוד מP3 להוציא את הבטריה. ונראה לי פעם אחרונה שהוצאתי זה היה P3 :-)

עקרונית הספק שלך בקושי מסוגל להוציא 350W יציב... אני לא בטוח מה הסיבה אבל היא בהחלט יכולה להיות ספק.

וזה מנסיון (תסתכל על הספק שלי :-))

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי לחצתי על מה שאמרת לי עם המברג.ואז הדלקתי תמחשב זה פתח לי חלון אפור עם כמה אפשרויות והראשון היה להחזיר למצב הרגיל עשיתי את זה והוינדווס עלה לי תודה רבה לך :).אני מודה לך באמת . לילה טוב לכם.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 01:53:49

אתה חשוב שהסיבה היא הספק,נראה לי כי קפצתי ישר מ3 ל3.6 ולא שמתי תזכרונות על 2.0psb שמתי על 2.4 או שזה לא קשור?:o
פורסם

:lol: אני אוהב לראות אנשים שקופצים למיים עמוקים לפני שלמדו לשחות

יש לי חבר שהעלה ישר ל4 ולא קרה לו כלום

לחבר שלך כנראה היה מזל וגם מערכת שונה.

OC עושים לאט בזהירות ועם הרבה בדיקות מראש על המערכת ובדיקות בזמן הOC בלי זה אתה משחק רולטה רוסית

פורסם

תראה לקפוץ תמיד רע...

אבל הספק יכול גם להיות הסיבה...

בשביל למצוא את הבעיה תעשה את הOC בזהירות בצעדים קטנים. כל מעבד עם יכולות שלו גם אם הם יצאו באותו יום הפס יצור יכול להיות שונה וגם היכולת OC שלו שונה.

פורסם
  • מחבר

:lol: אני אוהב לראות אנשים שקופצים למיים עמוקים לפני שלמדו לשחות לחבר שלך כנראה היה מזל וגם מערכת שונה.

OC עושים לאט בזהירות ועם הרבה בדיקות מראש על המערכת ובדיקות בזמן הOC בלי זה אתה משחק רולטה רוסית

עזוב אני מלעשות ירדתי , יש מעבדות שעושות או משהו?

פורסם

יש אבל השאלה שלי למה?

המעבד שלך טוב גם ככה... וכ.מסך של מעפן למשחקים מה התועלת?

פורסם
  • מחבר

תכננתי בכלל לקנות היום ספק corsair 650w וכרטיס מסך חדש אבל החלטתי לחכות עוד חודשיים שלוש לכרטיסים החזקים נראה לי שאני ישדרג תספק אני יעשה תoc[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 02:05:25

יש אבל השאלה שלי למה?

המעבד שלך טוב גם ככה... וכ.מסך של מעפן למשחקים מה התועלת?

בגלל המשחק counter strike שעובד על 70 אחוז מעבד כככה שהfps שלי לפעמים יורד וחבר שלי שיש לו אותו מעבד עשה ובחיים לא יורד לו אז החלטתי ללכת על זה גם

פורסם

650W זה יותר מידי לדעתי..

אבל שוב עדיף לעשות את הOC לעט ובזהירות.. אני לא אוהב להתעסק עם זה לכן איני בקיא מספיק בנושא.

אגב. היום יש ירידה משמעותית על כ.מסך.

תגיד אתה עושה צחוק אם יש לך LCD אתה גם ככה לא יכול לראות יותר מ60FPS מה הקטע... 1000FPS או 40 אתה לא תרגיש בהבדל. העין האנושית לא מספיקה לראות את ההבדל הזה.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור אם אני רואה או לא זה קצת מסובך במשחק הזה העניין של הfps זה משנה הרבה דברים אם היית מכיר משחק הייתי מפרט.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 02:11:10

650W זה יותר מידי לדעתי..

אבל שוב עדיף לעשות את הOC לעט ובזהירות.. אני לא אוהב להתעסק עם זה לכן איני בקיא מספיק בנושא.

אגב. היום יש ירידה משמעותית על כ.מסך.

תגיד אתה עושה צחוק אם יש לך LCD אתה גם ככה לא יכול לראות יותר מ60FPS מה הקטע... 1000FPS או 40 אתה לא תרגיש בהבדל. העין האנושית לא מספיקה לראות את ההבדל הזה.

את ה650 רציתי לקנות כי תכננתי לעשות cf של הhd4890 אבל אני מעדיך לחכות לכרטיסים החדשים לראות את הטווח מחירים שלהם וגם המחירים של הסדרה הזאתי תרד.אז עדיף לחכות ישתלם

פורסם

אל תצחיק אותי אם המשפט אם היית מכיר את המשחק :-))) :cool2:

מי לא מכיר אותו ומי לא הפגיז ברשת :jump:

פורסם
  • מחבר

אל תצחיק אותי אם המשפט אם היית מכיר את המשחק :-))) :cool2:

מי לא מכיר אותו ומי לא הפגיז ברשת :jump:

אז כנראה תבין שהrecoile שונה ככל שהfps יותר גבוה לא ביקשתי 400 500 יש לי מפות שמגיע לי ל600 fps אבל יש מפות שיורד לי ל80 ולא ציפיתי לזה

פורסם

לא זכור לי שהייתה בעיה עם זה..... יכול להיות דברים השתנו לא שחקתי איזה שנתיים אם לא יותר.

פורסם
  • מחבר

שיחקת 1.6 אני משחק source יכול ליהיות ?:)

פורסם

נראה לי שזה היה 1.6.

אבל זה לא חשוב ירדנו מהנושא, הבעיה נפתרה וטוב שכך.

זה מתגלגל לספאם.

מנהלים לסגור.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה בכל מקרה לילה טוב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים