עבור לתוכן

חייב עזרה השתבש משהו בoc!!!!

Featured Replies

פורסם

אומייייייייייייגד אני חייב עזרה דחוף.שמתי מאמר שמתי תלפטופ לידי ועשיתי הכול כמו שרשום מ333 mhz העלתי ל400 כמו שהיה רשום ויצא לי 3.6ghz ואמרו לי לשים תזכרונות על 2.4psb עשיתי הכול עשיתי f10 לשמור ולעשות ריסט עשיתי ריסט המחשב עלה היה לי אפשרות לעשות תיקון על ידי הווינדווס לא עשיתי את זה עשיתי המשך המחשב עלה עשה ריסט שוב ככה עכשיו הוא מגיע לי למסך שחור ועושה ריסט לעצמו מה אני עושה?!? דפקתי משהו יש דרך לסדר את זה?הוא מגיע למסך שחור אחרי יש נקודות לבנות כאלה והוא עושה ריסט כוסאמאק.

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשתה תה ותרגע.

תחזיר את ההגדרות לברירת מחדל בביוס ותראה אם הכל חוזר להיות כשורה.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכנס לביוס אח שלי זה עושה מסך שחור ולא קורה כלום.יש מצב משהו נדפק כולה העלתי אותו מ3 ל3.6 אני עם קירור טוב והכול זה לא עבר ת50 מעלות אפילו בדקתי זה משגע אותי

הכנסתי תדיסק כמו שהיה כתוב עשיתי safe mode זה טען כמה דקות קבצים והצליח לעלות עכשיו אני משתגע מה לא עשיתי בסדר.

פורסם

"אח שלי" תקרא לחברים שלך בשכונה.

אתה יכול להוציא את הסוללה של הCMOS לעשר דקות וה אמור לאפס את ההגדרות. אם זה לא עור בכל לוח אם יש גאמפר שמאפס הגדרות לברירת מחדל כאילו שהוא רק יצא מהמפעל.

פורסם

אוי זה כזה שטויות

איפה שהכרטיס מסך על הלוח אם יש בטריה, לידה יש שני פינים שכתוב לידם clr cmos

שים עליהם מברג ותלחץ על הכפתור של ההדלקה, אני לא בטוח אם זה ידלק או לא, ואם לא אז תוציא אחרי זה את המברג ותלחץ עוד פעם להדליק וההגדרות של הביוס יחזרו לברירת מחדל

אני מופתע שהלוח שלך לא עושה את זה אוטומטית אחרי כמה ריסטרטים

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה תודה רבה.

פורסם

אמ... לדעתי הבעיה חומרתית.

אבל הבעיה היא לא בלוח לדעתי זה ספק קצת קאקי וחלש אם זה הTT TR2 430 הוא יכול לעשות בעיות.

פשוט לא עומד בעומס.

פורסם
  • מחבר

תיקנתי תודה רבה,יש לכם דעה למה זה קרה כולה העלתי ל3.6 יש לי חבר שהעלה ישר ל4 ולא קרה לו כלום

פורסם

יש לו בול את אותם החלקים?

פורסם
  • מחבר

נו באמת זה שוב חזר לי אחרי שהווינדוס עשה תתיקון הזה.ואני לא מוצא תצ'ופצ'יק הזה שאתה מדבר עליו.

עכשיו אני מנסה לעשות שוב את הדבר הזה עם הsafe mode זה מתחיל ואז רושם לי windows failed to load because a critical system driver is missing or corrupt

פורסם

clear%20cmos%20jumpers_thumb.jpg

רואה את הבטריה? רואה את השתי ברזלים שיוצאים ליד? אותם אתה מקצר

פורסם

הדרך שלי זה לנתק מהחשמל את המחשב להוציא את הבטריה ולהכניס אותה ולהכניס לחשמל.

איזה קירור יש לך? ואם שמת משחה טרמית כמו שצריך?

לfighter

וואלה לא ידעתי שאפשר לקצר בצורה קלה כזאת.

תגיד מה בדיוק אני מקצר שם אתה יודע?

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה לא יעשה לי בעיות להוציא תסוללה הזאת?

קיור acrtic cooling freezer 7 pro

ספק כוח therm430w אבל זה לא שהמערכת שלי כזאת כבדה שצריך להיות לו קשה להחזיק את זה

ולא הבנתי איך אתה מתכוון שאני אקצר את זה?

אני חייב לדעת לא נדפק לי המחשב או משהו זה דבר שאפשר לפתור נכון?

פורסם

הדרך שלי זה לנתק מהחשמל את המחשב להוציא את הבטריה ולהכניס אותה ולהכניס לחשמל.

איזה קירור יש לך? ואם שמת משחה טרמית כמו שצריך?

לfighter

וואלה לא ידעתי שאפשר לקצר בצורה קלה כזאת.

תגיד מה בדיוק אני מקצר שם אתה יודע?

זה כמו להביא למישהו זפטה לראש ואז הוא מאבד את הזיכרון

למה נראה לך שג'מפר עומד שם? כי בא לו? בעיקרון אמור לבוא פלסטיק כזה ששמים אותו הוא מקצר אבל אם אין משתמשים במברג

וlielz איזה בעיות נראה לך שזה יעשה?

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר מה שזה רשם לי אני מעדיף ללכת בדרך הזאת זה פשוט ולא לגעת בכל מיני דברים אחרי מה שקרה אני מפחד לגעת בדבריםה קטנים.רשמתי בעמוד הקודם מה זה רשם לי הפעם.אםם אין מה לעשות כבר אני יוציא תסוללה וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים