פורסם 2009 ביוני 3016 שנים הי,מתלבט לגבי מסך שישמש כאמור לשלושת הדברים הבאים (ישמש חדר ילדים) : מחשב, XBOX, טלויזיה.שני המסכים :Samsung LA32A450Samsung LCD T260HD1. האם לצרכי עבודה על מחשב, ה- 32 לא גדול מידי ?2. האם ניתן לחברם לממיר YES רגיל ולא HD ?תודה רבה !
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר תודה.עכשיו, פתאום קראתי והבנתי שההבדלים בין ה- 260 ל- 260HD די קטנים ומתמצים ברמקולים וטיונר מובנה לHD.רמקולים נראה לי לא רלוונטי (אפשר ופשוט לחבר חיצוניים שיש לי (קריאייטיב נחמדים), וטיונר נראה לי גם לא רלוונטי (מחובר לממיר הרי).אשמח לתשובה מקצועית כתמיד. יש פשוט הבדל של קרוב לאלף שח ונראה לי קצת מיותר
פורסם 2009 ביולי 116 שנים זה לא מדויק, ל-T260HD יש גם יותר כניסות וידאו. כך נראות הכניסות ב-T260: וכך ב-T260HD:
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר מעולה, נראה לי שאני אלך על הHD. אני רק לא יודע להיכן לחבר את הממיר של יס (רגיל) - דרך ה-ANT ?דרך אגב, כמעט ושכחתי - הרבה הרבה תודה על התשובות המקצועית והסבלנות !!
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני מניח שהכי טוב דרך ה-Component. אם יש לך רק SCART בממיר, אפשר לקנות מתאמים בין SCART ל-Component.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.