עבור לתוכן

צריכה המלצה ללוח אם וזיכרון למעבד E5200 של אינטל

Featured Replies

פורסם

לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול.

אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire

Gigabyte GA-EP41-UD3L

הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי?

לגבי זיכרון:

אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד)

קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר.

הזיכרון הזה בסדר?

OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value

אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC

תודה

פורסם

מה רע בכרטיס מסך מובנה? את לא חייבת להשתמש בו.

פורסם

אפשר לקחת גם לוח G31 שהוא זול משמעותית בסביבות 220-250 ש"ח ויתן לך את אותם הביצועים.

כ.מסך מובנה ניתן לנתק ע"י ביוס נגמר הסיפור (אפילו יש יתרון אם נשרף כ.מסך יש גיבוי ;))

ועוד שאלה למה רצוי זכרון בסטיק אחד?

פורסם

Gigabyte GA-EP41-UD3L

זה פשוט לוח G41 שהורידו ממנו את הכרטיס המובנה, הוא לא מעניק שום יתרון ממשי על G31/P31. אבל בטוח יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שאפשר להשתמש בלוח עם כרטיס מסך מובנה :kopfpatsch:

לגבי סטיק אחד או שניים, זה לא כזה משנה, פשוט חשבתי שאם בעתיד אני ארצה להוסיף ג'יגה יש לי מקום פנוי.

גם המחירים של סטיק אחד עם 2 ג'יגה קרובים למחירים של 2 סטיקים של גי'גה

שוב עניין הגיבוי משחק תפקיד אולי במידה ואחד נידפק?

פורסם

יש לא מעט לוחות טובים עם כרטיס מסך מובנה (שבחלקם טוב יותר מלוח עם כרטיס מסך נפרד עלוב..)

מה היתרון?

1.חסכון לא קטן של כסף

2.אפשרות לראות לאחר תקופת שימוש האם יש צורך בהתקנת כרטיס מסך.

3.לוחות איכותיים, טובים ונותנים תמורה טובה לכסף.

לשימשושים שלך הייתי כן הולך על לוח כזה, ואם תרגישי צורך תמיד ניתן להוסיף כרטיס מסך.

פורסם

שוב עניין הגיבוי משחק תפקיד אולי במידה ואחד נידפק?

לא, יש לך אחריות, זה לא משנה.

אם את לוקחת לוח שיש בו רק 2 סלוטים לזיכרון אז בהחלט כדאי לקחת מודול בודד של 2GB. גם זול יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על התגובות

אני אלך על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה באמת, זה נישמע לי יותר טוב מאחד בלי כרטיס מסך מובנה

כמה שאלות:

1. כל מה שצריך לעשות זה לנתק דרך הBIOS את כרטיס המסך המובנה במידה ואני רוכשת כרטיס מסך אחר?

2. לפי המפרט הטכני של הלוח G31

כתוב שיש לו 2 יציאות PCI-E

אחת PCI-E X 16

שניה PCI-E X 1

מה הכוונה 16 ו1?

3. זה משנה מי היצרן של הזיכרונות שאני בוחרת? G.skill/OCZ/Transcend/ וכו'

לכוון על יצרנים מסויימים?

פורסם

1. תלוי איזה ביוס יש בלום עם. יש שני סוגים עיקריים.

2. מהירות של הכ.הרחבה. כלומר הX16 זה לכ.מסך וX1 זה לתוספות אחרות כמו כ.קול יותר טוב טו כ.TV וכו'.

3. בעיקרון לדעתי יש לך בסטיקי חברות מומלצות אבל OCZ CORSAIR G.SKILL מאוד טובים... תסתכלי בסטיקי זכרונות.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה :)

פורסם

אין חברות מומלצות בסטיקי, מאותה סיבה- קחי את הזול ביותר שתמצאי. אבל עדיין, שיהיה לפחות מאת חברה ידועה.

פורסם

פעם ראשונה שאני נתקל בגברת שקונה חומרה, ועוד מתייעצת על כך בפורום.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים