פורסם 2009 ביוני 3016 שנים לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול.אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewireGigabyte GA-EP41-UD3Lהוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי?לגבי זיכרון:אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד)קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר.הזיכרון הזה בסדר?OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Valueאם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OCתודה
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אפשר לקחת גם לוח G31 שהוא זול משמעותית בסביבות 220-250 ש"ח ויתן לך את אותם הביצועים. כ.מסך מובנה ניתן לנתק ע"י ביוס נגמר הסיפור (אפילו יש יתרון אם נשרף כ.מסך יש גיבוי ) ועוד שאלה למה רצוי זכרון בסטיק אחד?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים Gigabyte GA-EP41-UD3Lזה פשוט לוח G41 שהורידו ממנו את הכרטיס המובנה, הוא לא מעניק שום יתרון ממשי על G31/P31. אבל בטוח יקר יותר.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר לא חשבתי שאפשר להשתמש בלוח עם כרטיס מסך מובנה לגבי סטיק אחד או שניים, זה לא כזה משנה, פשוט חשבתי שאם בעתיד אני ארצה להוסיף ג'יגה יש לי מקום פנוי. גם המחירים של סטיק אחד עם 2 ג'יגה קרובים למחירים של 2 סטיקים של גי'גה שוב עניין הגיבוי משחק תפקיד אולי במידה ואחד נידפק?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים יש לא מעט לוחות טובים עם כרטיס מסך מובנה (שבחלקם טוב יותר מלוח עם כרטיס מסך נפרד עלוב..)מה היתרון?1.חסכון לא קטן של כסף2.אפשרות לראות לאחר תקופת שימוש האם יש צורך בהתקנת כרטיס מסך.3.לוחות איכותיים, טובים ונותנים תמורה טובה לכסף.לשימשושים שלך הייתי כן הולך על לוח כזה, ואם תרגישי צורך תמיד ניתן להוסיף כרטיס מסך.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים שוב עניין הגיבוי משחק תפקיד אולי במידה ואחד נידפק?לא, יש לך אחריות, זה לא משנה.אם את לוקחת לוח שיש בו רק 2 סלוטים לזיכרון אז בהחלט כדאי לקחת מודול בודד של 2GB. גם זול יותר.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אוקי תודה על התגובותאני אלך על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה באמת, זה נישמע לי יותר טוב מאחד בלי כרטיס מסך מובנהכמה שאלות:1. כל מה שצריך לעשות זה לנתק דרך הBIOS את כרטיס המסך המובנה במידה ואני רוכשת כרטיס מסך אחר?2. לפי המפרט הטכני של הלוח G31 כתוב שיש לו 2 יציאות PCI-Eאחת PCI-E X 16שניה PCI-E X 1 מה הכוונה 16 ו1?3. זה משנה מי היצרן של הזיכרונות שאני בוחרת? G.skill/OCZ/Transcend/ וכו'לכוון על יצרנים מסויימים?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים 1. תלוי איזה ביוס יש בלום עם. יש שני סוגים עיקריים.2. מהירות של הכ.הרחבה. כלומר הX16 זה לכ.מסך וX1 זה לתוספות אחרות כמו כ.קול יותר טוב טו כ.TV וכו'.3. בעיקרון לדעתי יש לך בסטיקי חברות מומלצות אבל OCZ CORSAIR G.SKILL מאוד טובים... תסתכלי בסטיקי זכרונות.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אין חברות מומלצות בסטיקי, מאותה סיבה- קחי את הזול ביותר שתמצאי. אבל עדיין, שיהיה לפחות מאת חברה ידועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.