פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אני מעוניין לעשות oc למעבד שלי e8400 ואני באמת לא מבין בזה כלום אז אני אשמח שתענו לי על כמה שאלות .המפרט שלי הוא כזהe8400 gigabyte ep434 giga ram320gbtherm430Wati hd4670עכשיו ככה הקירור שלי הוא artic cooling Alpine 7 PROזה מספיק?לכמה אני יכול להגיע?והאם יהיה לי צוואר בקבוק?ומה זה בכלל. תודה רבה
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים פותח התרד יש לא מעט מערכות עם הקירור והמעבד שלך..תריף חיפוש בפורום תמצא המון תרדים..צוואר בקבוק אין לך כבר עכשיו..אז מין הסתם שגם בOC לא יהיה לך..כמו כן תעיין במדריך באתר ובסטיקי..זה יעניק לך את הידע הבסיסי..אם משהו לא מובן שאל כאן...
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר אוקיי קראתי עכשיו מדריך ונראה לי אני ילך על זה. השאלה שלי אם חייבים לעשות גם לזכרונות oc?אם אני עושה למעבד או שאפשר לעשות רק למעבד?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים אתה יכול לבצע OC "רק" למעבד..פשוט תוריד מחלקים של הזיכרון..כמו כן אני מציע לך להריץ חיפוש בפורום על OC...ולעיין קצת בסטיקי..זה רק יעזור לך..
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים כנס לביוס ותבחר Load Optimized Defaults, זה יחזיר את כל ההגדרות לברירת המחדל ויבטל את ה OC.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר זה לא נכנס לי לביוס זה עושה מסך שחור ולא קורה כלום,עכשיו עלה לי המחשב ורשם לי להכניס דיסק של הווינדווס לבחור שפה ולבחור על תיקון משהו כזה.אין דרך אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.