עבור לתוכן

בעיה החוזרת על עצמה בכרטיסי המסך של ASUS?

Featured Replies

פורסם

וזהו הסיפור המלא -

לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר.

לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר.

שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך חיים קצר למדי. הסיכוי שתופעה כזו תקרה בו זמנית בשני כרטיסים (שנבחרו כמובן באקראי) היא מתמיהה למדי ומעלה שאלות בנוגע לאיכות גופי הקירור של כרטיסי המסך של אסוס.

אני לא רוצה להטיל בכך הכללה גם על הכרטיסים היותר מתקדמים, אך ההמלצה שלי לכל בעלי כרטיס המסך של אסוס (ובמיוחד מסדרת הGF3) להריץ את תוכנת ה SmartDoctor ההמגיעה עם כרטיסי המסך של אסוס, וזאת על מנת שלא תתקלו במוות פתאומי של כרטיס המסך.

פורסם

כל המאוררים הקטנים של כל החברות לא מחזיקים הרבה זמן

פורסם

קצת אבק והם נחנקים למוות .

פורסם

בסידרת הGF3 והTI שלה ידועה במוות המאווררים שלה מבית אסוס אך כל שאר הכרטיסים של החברה בסדר גמור מבחינת מאווררים..

פורסם

כל המאוררים הקטנים של כל החברות לא מחזיקים הרבה זמן

על מה אתה מבסס את זה?!

אצלי יש GF4TI4400 עם המאוורר הקטן של לידטק כבר יותר משנה וחצי..

פורסם

אף אחד לא מטיל פיקפוק באיכות המאווררים של לידטק ;D

פורסם

על מה אתה מבסס את זה?!

אצלי יש GF4TI4400 עם המאוורר הקטן של לידטק כבר יותר משנה וחצי..

שנה וחצי זה לא הרבה ::)

לי גם מת קירור הכרטיס מסך לפני חודשיים, זה היה GF4 4200 של SUMA. לפי דעתי אם יגיעו למצב שבו הסטנדרט שיהיו על כרטיסי מסך מאווררי 60\80 רגילים, שאפשר להחליף בג'נרי\SF2 יהיה המצב הכי טוב, הרבה פחות כאב ראש בכל פעם שמאוורר מתקלקל ואתה צריך לפנות לאחריות, לאלתר או לקנות קירור חדש

פורסם

תאמת יש לי פה Asus V6800 GeForce 256 32MB DDR עם מאורר פצפון שעובד!

והכרטיס הזה עושה בממוצע 24 שעות ביום כבר יותר מ-3 שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים