עבור לתוכן

כמה שאלות על אולטרה ניידים

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות לגבי מחשבים אולטרה ניידים כי אני לא בטוח שהם מתאימים לדרישות שלי אבל עדין הם זולים מאוד.

1. איך הגלישה באינטרנט בהם? נוחה? מהירה?

2. עד כמה המחשבים האלה חלשים? פוטושופ יעבוד בהם? פלאש?

3. איזה מהם הכי מומלץ?

פורסם

תשובות:

1.לא הם מאות מהירים בגלישה וכמובן שזה מאוד חשוב דרך מה הם מתחברים בשלי אני מרויד 800kbps ללא שום בעיה

2.הוא לא בנוי לתוכנות כבדות ולמשחקים עם זאת אתה יכול להשתמש בו לעבודות עם פוטושופ

3.הדגם הכי מומלץ שיש כיום הוא ה asus eee pc 1000he לדעתי אבל בקרוב יצאו דגמים חדשים ומשופרים יותר שווה לחכות ולראות

העט ביצועה פעולה כבדה על המחשב כמו לראות HD 1080p או משחקים גראפיים או תוכנות כבדות הוא די מתחמם ואני מניח שזה לא ממש טוב בשבילו

פשוט מקצר לו את החיים , בשימוש רגיל גלישה ומוזיקה אין לו שום בעיה והוא כמעט לא מתחמם (פרטני 1000he)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

ה-compaq mini מאוד זול - 1500 שקל ומציע אם אני לא טועה את אותם הדברים. האם הוא כדאי? לגבי הפלאש אני משתמש בגרסת portable אם אתה מבין למה אני מתכוון ככה שלדעתי היא פחות כבדה. המחשב הזה כמובן לא ישמש למשחקים בשביל זה יש לי את האקסבוקס (גם לראות סרטי HD)..

פורסם

השבועה היו איזה 3 דיונים על הדגם הזה הוא אכן זול אפילו זול יותר ממה שאמרת בסביבות ה 1350שח בזאפ.

לא אני לא ממליץ לקנות אותו יש לו חסרון בולט מאוד שהמסך נפתח רק עד מצב של 90 מעלות וזה ממש ממש לא נוח

אני מציעה לך להוסיף 250 - 300 שח ולקנות אייסר הוא הרבה יותר טוב, אם אתה לא ממש מוגבל בתקציב אל תחסוך ותקנה אסוס 1000HE

הוא עולה פחות מ 2000 בסביבות 1950 שח ונותן תמורה מלאה:

סוללה 6 שעות בשימוש מלא

מקלדת שוקולדים מאוד נוחה

מולטי טאצ' פד גדול ונוח לשימוש

יש עוד יתרונות אני ממש מליץ אליו יש ברשותי אחד כזה ואני לא חושב שווה לחסוך על דברים כאלה.

האייסר עולה בסביבות ה 1550 - 1750 תלוי בדגם

אני באמת לא ממליץ לך לקחת את הקומפאק מיני אספרימו זה עניין של כמה מאוד שקלים וההבדל הוא גדול מאוד

פורסם
  • מחבר

יצא לי לקרוא על בפורום על החיסרון שהוא ניפתח רק ל-90 מעלות וזה די בעייתי וכנראה שאני יוותר עליו ויוסיף עוד קצת לאייסר או לאסוס.

עכשיו לשאלה ששאלתי מקודם. תהיה לי בעיה להריץ תוכנות כמו פלאש (גרסת portable) על מחשבים כאלה? או שהם ירוצו חלק יחסית?

פורסם

אני לא מבין כלומר בניית סרטונים של פלאש?

פורסם
  • מחבר

בעיקר עיצוב אתרים ואולי גם סרטונים בשלב יותר מאוחר..

פורסם

נראה לי לא צריכה להיות בעיה סה"כ זה א כ"כ כבד תלוי איזה אתרים אבל שלי מתמודד יפה אפילו עם HD 1080p וGTAסאן אנדריאס עובד אפילו לא רע בכלל עם זאת הוא מתחמם די מהר ולא מומלץ הלאיץ אותו בגרפיקה לאורך הרבה זמן הוא פשוט לא בנוי לזה

פורסם

כבר פתחתי דיון על יכולות האולטרה ניידים,אפשר לשחק איתם וגם להשתמש בפוטושופ ללא בעיה.

(כמובן להתחשב במגבלת החומרה)

פורסם

שמע המחשב שלי כמעט בער אחרי STA SA אני לא בטוחש זה בריא בשבילו

אא תה שואל אן הוא יכול אני יגיד לך כן אבל שוב כמה זמן אתה מתכוו לשחק במשחק אצלי אחרי 20-25 דק' היה חם לדעתי יתר על המידה

פורסם

כמו שאמרתי בהתאם למגבלות החומרה,יש משחקים ותוכנות שלא ירתיחו לך את המערכת.

פורסם

היום בעבודה סתם גלשתי איתו ולא שום דבר אחר והוא מזה התחמם טוב עם 35 מעלות גם אני התחממתי איתו יחד ,אבל בבית אין איתו בעיה הוא קריר גם אחרי 3 ו 4 שעות עבודה רצופות.

אגב בקרוב יצאו עם מסכים גדולים יותר האייסר והאסוס שווה לחכות לבואם

אתה יכול להביא לי את הלינק לדיון לגבי סוגגית הנטבוקיםש דיברת אליה בבקשה?

פורסם

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים