פורסם 2009 ביוני 3016 שנים יש לי כמה שאלות לגבי מחשבים אולטרה ניידים כי אני לא בטוח שהם מתאימים לדרישות שלי אבל עדין הם זולים מאוד.1. איך הגלישה באינטרנט בהם? נוחה? מהירה?2. עד כמה המחשבים האלה חלשים? פוטושופ יעבוד בהם? פלאש?3. איזה מהם הכי מומלץ?
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים תשובות:1.לא הם מאות מהירים בגלישה וכמובן שזה מאוד חשוב דרך מה הם מתחברים בשלי אני מרויד 800kbps ללא שום בעיה2.הוא לא בנוי לתוכנות כבדות ולמשחקים עם זאת אתה יכול להשתמש בו לעבודות עם פוטושופ3.הדגם הכי מומלץ שיש כיום הוא ה asus eee pc 1000he לדעתי אבל בקרוב יצאו דגמים חדשים ומשופרים יותר שווה לחכות ולראותהעט ביצועה פעולה כבדה על המחשב כמו לראות HD 1080p או משחקים גראפיים או תוכנות כבדות הוא די מתחמם ואני מניח שזה לא ממש טוב בשבילופשוט מקצר לו את החיים , בשימוש רגיל גלישה ומוזיקה אין לו שום בעיה והוא כמעט לא מתחמם (פרטני 1000he)
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר אוקיי תודה.ה-compaq mini מאוד זול - 1500 שקל ומציע אם אני לא טועה את אותם הדברים. האם הוא כדאי? לגבי הפלאש אני משתמש בגרסת portable אם אתה מבין למה אני מתכוון ככה שלדעתי היא פחות כבדה. המחשב הזה כמובן לא ישמש למשחקים בשביל זה יש לי את האקסבוקס (גם לראות סרטי HD)..
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים השבועה היו איזה 3 דיונים על הדגם הזה הוא אכן זול אפילו זול יותר ממה שאמרת בסביבות ה 1350שח בזאפ.לא אני לא ממליץ לקנות אותו יש לו חסרון בולט מאוד שהמסך נפתח רק עד מצב של 90 מעלות וזה ממש ממש לא נוחאני מציעה לך להוסיף 250 - 300 שח ולקנות אייסר הוא הרבה יותר טוב, אם אתה לא ממש מוגבל בתקציב אל תחסוך ותקנה אסוס 1000HEהוא עולה פחות מ 2000 בסביבות 1950 שח ונותן תמורה מלאה:סוללה 6 שעות בשימוש מלאמקלדת שוקולדים מאוד נוחהמולטי טאצ' פד גדול ונוח לשימושיש עוד יתרונות אני ממש מליץ אליו יש ברשותי אחד כזה ואני לא חושב שווה לחסוך על דברים כאלה.האייסר עולה בסביבות ה 1550 - 1750 תלוי בדגם אני באמת לא ממליץ לך לקחת את הקומפאק מיני אספרימו זה עניין של כמה מאוד שקלים וההבדל הוא גדול מאוד
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר יצא לי לקרוא על בפורום על החיסרון שהוא ניפתח רק ל-90 מעלות וזה די בעייתי וכנראה שאני יוותר עליו ויוסיף עוד קצת לאייסר או לאסוס.עכשיו לשאלה ששאלתי מקודם. תהיה לי בעיה להריץ תוכנות כמו פלאש (גרסת portable) על מחשבים כאלה? או שהם ירוצו חלק יחסית?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים נראה לי לא צריכה להיות בעיה סה"כ זה א כ"כ כבד תלוי איזה אתרים אבל שלי מתמודד יפה אפילו עם HD 1080p וGTAסאן אנדריאס עובד אפילו לא רע בכלל עם זאת הוא מתחמם די מהר ולא מומלץ הלאיץ אותו בגרפיקה לאורך הרבה זמן הוא פשוט לא בנוי לזה
פורסם 2009 ביולי 116 שנים כבר פתחתי דיון על יכולות האולטרה ניידים,אפשר לשחק איתם וגם להשתמש בפוטושופ ללא בעיה.(כמובן להתחשב במגבלת החומרה)
פורסם 2009 ביולי 116 שנים שמע המחשב שלי כמעט בער אחרי STA SA אני לא בטוחש זה בריא בשבילו אא תה שואל אן הוא יכול אני יגיד לך כן אבל שוב כמה זמן אתה מתכוו לשחק במשחק אצלי אחרי 20-25 דק' היה חם לדעתי יתר על המידה
פורסם 2009 ביולי 116 שנים היום בעבודה סתם גלשתי איתו ולא שום דבר אחר והוא מזה התחמם טוב עם 35 מעלות גם אני התחממתי איתו יחד ,אבל בבית אין איתו בעיה הוא קריר גם אחרי 3 ו 4 שעות עבודה רצופות.אגב בקרוב יצאו עם מסכים גדולים יותר האייסר והאסוס שווה לחכות לבואםאתה יכול להביא לי את הלינק לדיון לגבי סוגגית הנטבוקיםש דיברת אליה בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.