עבור לתוכן

עזרה ברכישת מקלדת אלחוטית של Microsoft במחיר סביר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלדת רק של Microsoft שתקלוט לטווח של 3-3.5 מטרים.

קיים דבר כזה ובמחיר סביר ? ובסביר אני מדבר בסכום של 100-150 שקלים עם חריגה גג 200.

אני מחפש לא סט עם עכבר כי קניתי שבוע שעבר את ה-Microsoft Explorer ואני מרוצה ממנו ממש.

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

שני דברים.

אחד, כל סט אלחוטי מגיע עם עכבר, למעט מקרים נדירים.

שניים, בתקציב שאתה נותן אין הרבה מבחר, ורובם בקושי קולטים בטווח הזה, אבל יש לזה סכוי.

פורסם
  • מחבר

אין בכלל מקלדות של Microsoft ללא עכבר? למה אני צריך לשלם X כסף בשביל מקלדת ועכבר אם אני צריך רק מקלדת.. מבאס רצח.

איזה אתה ממליץ ותיתן לי את הכי "זול" (מבחינת הרמה לא מבחינת הסכום שאני הקצבתי) שיעבוד טוב... אולי אני אצליח לגרד עוד קצת.

אבל שוב אני לא מבין למה מחייבים אותי לקחת גם עכבר זה לא שהוא חינם ???

פורסם

הם לא מחייבים אותך לקחת עכבר, הם מציעים לך סט של עכבר ומקלדת, ואין להם הצעה של מקלדת לבד. אתה בוחר אם לקנות או לא.

לגבי הקליטה, אין לי נסיון אישי, כך שקשה לי להגיד לך.

ממה שראיתי בזאפ, בביקורות גולשים, לoptical desktop 1000 יש קליטה גרועה, לא יותר משני מטרים. יש את הoptical desktop 2000 שאולי אצלה הקליטה יותר טובה, אבל צריך לברר את זה, אולי בבקורות ברשת (תנסה לקרא ביקורות גולשים באתר newegg.com).

בכל אופן, אני מקוה שה3 מטר שאתה אומר זה בקו ישיר וללא דברים באמצע שיפריעו לקליטה.

אגב למה אתה לא חושב על סט של לוג'יטק, שיתכן שאצלהם הקליטה יותר טובה, והם לא פחות טובים ממיקרוסופט, אולי אפי' יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

זה בקו אלכסוני חחח..

אממ אני פשוט מעדיף משריטה אישית את מיקרוסופט.

בעקרון מישהו בנועה מחשבים המליץ לי לקחת מקלדת שעובדת על פי תדר 2.4 משהו כזה שאני לא הכי מבין בדברים האלה, הוא אמר לי שזה כמו של העכבר שלי ובגלל זה, זה יעבוד לי מצויין.

השאלה איזה אני יכול למצוא בסבבה..

ורגע אין בשום מקום מצב למצוא מקלדת מיקרוסופט לבד?

פורסם

דבר ראשון אתה יכול לחפש בעצמך, לדו' באתר של 'נעה' יש מקלדות של מיקרוסופט, ואחת מהן היא אלחוטית ללא עכבר, אבל היא לא כ''כ רגילה, היא יותר מתאימה למחשב-טלויזיה.

לגבי התדר שדברו איתך ב'נעה', זה מצוין, מקלדות/עכברים שעובדים בתדר הזה קולטים גם מ6 ו8 מטר.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יכול לדעת אם זה אכן בתדר המדובר? כי באתר של מיקרוסופט לא ממש מצאתי פירוט על זה.

ולגבי המקלדת שאמרת ללא עכבר - מה הכוונה למחשב-טלוויזיה? זה בעקרון השימוש, כאילו למחשב 90% מהזמן וה-10% הנוספים שאני אראה סרטים דרך ה-LCD (המחשב מחובר ל-LCD בחדר) וגם בשביל גלישה באתרים.

אהה וכמובן - כן בדקתי באתרים אחרים אני פשוט לא מתמצא בזה ולא יודע מה כן בתדר ומה כן טוב ומה לא טוב בגלל זה ניגשתי לפה כדי לקבל המלצה טובה שאני לא אתבאס עליה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים