פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים לא על כל הסטים לוקחים 70 אחוז מכס.לבחור שקנה את הרמקולים בחול (פותח התארד)לקחו רק מעמ.עלה הסט 5.1 הדיגטלי של לוגיטיק זה כבר יכול להיות סיפור אחר כי זה נחשב כבר מערכתת קולנוע ביתי כי זה 5.1 ובמיוחד עם כניסות דיגטליות אופטיות , מפענח, ומגבר 5.1אל תדברו באויר, תבדקו עם המכס
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מכס הוא 70% ומע"מ היה 18% בפעם האחרונה שבדקתי. : והמעמ או שהוא ירד כבר, ואם לא הוא צריך בקרוב לרדת שוב ל17 אחוז
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים היום ביררתי עם מעתק ( היבואנית החדשה של לוג'יטק ) וכל מי שקונה בארה"ב אין אחריות בארץ , כלומר עם נדפק הלך הכסף , אלא אם כן יש חנות לתיקון , יש חנות שמתקנת רמקולים בארץ , איפה וכמה ?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים זה תלוי מה הבעייה ברמקולים . יש דברים שאפשר לתקן ויש דברים שאי אפשר . אני מניח שכל חנות אלקטרוניקה תוכל לתקן בעיות אלקטרוניקה בסיסיות ברמקולים .
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים אם כבר אתה באמריקה עדיף להביא את הz680 ב1300 ש"ח : אני חושב שראיתי אותם בחונות ב 860
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אני חושב שראיתי אותם בחונות ב 860יש פתגם חכם שאומר :"אם אתה טיפש ושותק אף אחד לא יודע , אם אתה טיפש ומדבר אז כולם יודעים" .אבל תודה על הניסיון .
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים סייג לחוכמה , שתיקה. אני חושב ככה אומרים את זה הוא בטח דיבר על ה-z640...
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים יש פתגם חכם שאומר :"אם אתה טיפש ושותק אף אחד לא יודע , אם אתה טיפש ומדבר אז כולם יודעים" .אבל תודה על הניסיון .אני מכיר את הפתגם הזה .אבל מטרת הפורומים האלו הם לעזור וליידע ולא לקטול!!!
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים לי יש את ה-Z560 כבר איזה חצי שנה והשכן שלי כבר הספיק להתלונן מאז במשטרה איזה 5 פעמים על הרעש (מה זה כל הפיצוצים האלה??)הקיצ'ר בפעם האחרונה הגיעו שני שוטרים צעירים אלי הביתה וכל כך התלהבו שהם היו אצלי איזה שעה! ושיחקו ב-COLIN MCRAE RALLY 3 וב-NEED FOR SPEED והם כל כך נהנו שאחד מהם החליט שהוא הולך וקונה אחד לעצמו,מאז כל פעם שהשכן שלי מתקשר למשטרה(והוא עושה את זה לעיתים קרובות) השוטרים כבר לא באים אלא מתקשרים ושואלים אם הגיעו משחקים חדשים. ;Dאין ספק רמקולים מדהימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.