עבור לתוכן

קנית z560

Featured Replies

פורסם

אוקי... חזרתי מארה"ב לאחרונה וקניתי אותם ב700 ש"ח לאחר שהמכס בשדה שדד לי 100 ש"ח..

עכשיו... הרמקולים האלה הם פשוט פצצה... עוצמה חזקה כזאת ברמקולים שמיעודים למחשב זה מטורף..

בכל מקרה.. קראתי פה שאי אפשר לקנות אותם בארץ שזה באמת חבל...

עכשיו לביקרות קטנה... כמו שקראתי פה שמפעילים אותם ב 10 אחוז זה באמת כבר חזק מאוד..

הבאסים במערכת הזאת הם כל כך עמוקים ונקיים שזה פשוט מדהים...

השליטה המרכזית אכן נחמדה... אבל לא משהו מיוחד..

הרמקולים עצמם נראים נחמד... ועוד יותר נחמד אם מורידים מהם את הכיסוי..:)

כרגע אני שומע עם כרטיס קול

onboard..

אך ה audigy 2 יגיע בקרוב.. אז אני מקווה לשיפור נוסף בקול...

מקווה שעזרתי למישהו שמתלבט מה לבקש מדודים או חברים( ממש ממש טובים, וחזקים בשביל לסחוב) להביא מחו"ל..

אגב... כבר שבוע אני עם ה audigy 2 ומה יש להגיד... גן עדן לאוזניים....:)

• תגובות 61
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסלח לי אבל... לממממממההההההההההה?!

למהההההההההההה להכאיב לי למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טפויובליאד!

I WANT THIS SET!

פורסם

תזמין מאמזון או משהו...

פורסם

ייקחו מכס משו אב'שך, מדינה דגנרטית, אונס מה שהולך פה, אונס!!!!!

פורסם

אני טס לשוויץ עוד מעט, אם תעביר לי איזה מאה אלף (לא מסומנים) אני אנסה להגניב לך איזה סט אחד או שנים....

פורסם

אולי אני לא מבין כאן משהו. אבל מה הבעיה לקנות אותם בארץ? בדיוק כמו שאני עשיתי....

Logitech Z560 4.1 THX

זה מה שאני קניתי כאן לפני שנה.

פורסם

לעעע, אין שום בעיה...

אתה רכשת ת'סט לפני שנה, מעולה... ב365 יום לא יכולים להשתנות דברים, יבואנים לא יכולים להתחלף, לבחורות לא גדלים השדיים...

לך, מן הסתם, את הסט כבר יש... אנחנו גם רוצים, אך אבוי, היבואן התחלף!!! היבואן החדש גדול ומרושע ולא מבין את הטעם האיכותי של הציבור והחליט, ברוב חוכמתו, להפסיק את הייבוא של הסט ארצה.

בדוק בכל חנות מחשבים מובחרת, אין זכר לסט הזה.

פורסם

אני טס לשוויץ עוד מעט, אם תעביר לי איזה מאה אלף (לא מסומנים) אני אנסה להגניב לך איזה סט אחד או שנים....

;D

פורסם

יש אותם אצל הדובים

פורסם

יש להם אותם רק בקטלוג...

כשהזמנו אז אמרו שאין יותר בארץ :'(

פורסם

מישהו פה אי פעם ניסה לקנות דרך החברה הזאת mustop ??

שקונים בחו"ל והם יענו פותחים לך תא דואר בארה"ב ושולחים את זה לארץ?

יכול להיות טוב לא?

פורסם

בשנת 2000 קניתי כרטיס קול דרכם. הוא עדיין שוכב בארון, בתוך האריזה.. מקולקל...

פורסם

בשנת 2000 קניתי כרטיס קול דרכם. הוא עדיין שוכב בארון, בתוך האריזה.. מקולקל...

באסה . מצטער בשבילך . :(

(גם לי יש Z560 - :):D ;D )

פורסם

אני קיבלתי לא מזמן את הZ-560 אם 2 AUDIGY מחבר שלי שהיה באמריקה ב270$ והם פשוט מדהימים!!!!!!!!!

הקול נקי וברור והבאס פיצוץ. אני לא משתמש ביותר מ20% מהווליום וזה כבר ממלא את כל החדר בעוצמה. הAUDIGY 2 מספק את הקול נקי שיש (נסיתי אפילו לחבר את הרמקולים הישנים החרא שלי והיה שיפור רציני באיכות הקול) יש לו מלא אפשריות ובנוסף מקבלים כמה תוכנות נחמדות ושני משחקים מלאים (SOF II ו HITMAN II). הAUDIGY 2 אפילו שיפר לי את הביצועים במשחקים. בקיצור אני מרוצה. :)

מומלץ מאוד ;)

נ.ב אם אתם מכירים מישהו שגר באמריקה אז אתם יכולים לבקש ממנו לקנות את הZ560 ולשלוח לכם את זה לארץ, זה יוצא ביחד בארך

300$ רק אל תשכחו להגיד לו לקנות את הרמקולים אם מתח 220 V ולא תצטרחו גם לקנות טרנספורמתר (או איך שכותבים את זה :-\)

פורסם

נראה לי שיש לנו פה כבר אחווה קטנה של בני אדם עם Z560 . כיפק היי . :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים