עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך תקציב עד 750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קודם כל לפי הביקורת האחרונה של הכרטיסים בHWZ תוכל לראות שה4870 לוקח ת260 בהליכה

ה260GX לוקח יותר חשמל במאמץ מאשר 4870 וזה לפי ביקורת HWZ האחרונה

power.jpg

לגבי הטמפ' זה לא אמור להיות חשוב לך אלא אם כן הסירקולציה במארז שלך על הפנים, מצידי שירוץ גם ב 150c העיקר שיתן ביצועים במשחקים.

הקירור המתקדם של 4870 ישאיר אותו במצב מעולה

gpu_temp_idle.jpg

פורסם

150C לכרטיס מסך זה לא יגרום לו נזק???

על מה אתה מדבר קודם כל למה על איזה כרטיס בדיוק עשו את הבדיקה לא נראה לי ה4870 שעליו אני מדבר..[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 22:21:06

רק מוכיח את חוסר הידע שלך!

בבקשה כמה דברים סותרים אותך לגמרי!!!

temp.png

כמו כן ה4870 לוקח יותר חשמל גם בLOAD וגם כשהוא בIDLE מה שאומר שהוא חם יותר.

שני הקירורים טובים... וכמו שאמרנו כבר הGTX יהיה פחות חם לא כל כך רועש ונותן ביצועים טובים מאוד. כמובן שבגלל יכולת הOC המרשימה שלו יעבור בקלות את ה 4870 עם OC.

2 דברים מה אתה יודע על שיפור של O.C במשחקים במיוחד על סדרת GTX200 יש לך ניסיון איתם???

חבל שאתה חושב שהיה לך שיפור של 10 אחוז או דברים כאלה ..

דבר שני כרטיס חם הוא כרטיס רועש בסופו של דבר הוא אמור לקרר את עצמו אתה לא יכול להשאיר אותו בחום של תנור..

ואל תביא ביקורות על כרטיס כללי רואים כמה זה עצוב שיש בשוק מיליון דגמים ל4870 ואתה שופט את אותו כרטיס על פי הביקורת הזאות

ואגב גם בביקורת מדובר על GTX260 לא כתוב מה הדגם ...

אגב CRT יכול להיות שאתה מבין בהרבה יותר ממני הבאתי את דעותי רק שאתה סותר מישהו שהיה לזה בסיס טוב :)

מה שכן אין לי ספק שאתה עם ידע רב איני באתי לסתור אותך או להגיד אתה טועה.

פורסם
  • מחבר

לא לשכוח שזה גירסת ה65MM והכרטיסים האלה לא נוטים להיות קרים :)

אני עם ה GTX285 ומשתגע מהחום שהוא מפיק

אגיד לך את האמת הכרטיס 4870 יסתדר עם מירב המשחקים ברזולוציה גבוהה עם שילוב של פילטרים בלי להתשגע עם AA16X לדוגמא.

איני יודע מה השאיפות שלך מהכרטיס וכמה אתה גיימר ,תובעני לגרפיקה ,יש לך מצד שני את הGTX260 כרטיס חזק לא פחות מה שכן הבעיה ששיטת היצור שלו ]65mm] דבר שמתבטא בצריכת חשמל גבוהה /ויותר דבר שאמור לשנות לך שהוא יהיה יותר חם .

מהצד השני יש גם את הקירור שמולבש על הGTX260 שנופל מזה של ATI 4870 שהמליצו לך.

שורה תחתונה !) מה שתיקח מבין שניהם מבחינת ביצועים לא יהיה הבדל בשמים

יהיה מעט השלכות לגבי GTX260 192CORE כרטיס חם זה יתבטא ישירות שקירור הסטוק שעל הכרטיס מסך יוגבר לRPM גבוה דבר שיהווה מטרד למשחק אם אתה חושב שהיה לך בעיה עם זה אל תיקח את ה GTX260

תודה רבה.

לפי מה שהבנתי כאן כנראה שאני אקח את ה ATI למרות שהוא רק 512 אבל כנראה שזה יהיה מספיק לרוב המשחקים.

פורסם

למה יש לי הרגשה שאני מדברים עם FANBOYS???

מה הקשר של איזה חברה הכ.מסך... הביצועים אותם ביצועים הבדלים מינוריים אם הם סטנדרטיים.

לGTX תתפלא יש יכולת OC לא ראה בכלל...

בקשר לצריכת חשמל..

power-consump.png

תמשיך להתווכח עוד?? :s07:

יש לי בעצמי שני כ.מסך ATI אבל אני לא הולך עם הראש בקיר... ולהגיד שGTX 280 שידוע בין הכ.מסך החמים ביותר להתלונן על חום???? תעשה טובה ועוד להשוות אותו ל GTX 260??? זה כבר גנון.

פורסם

פספסתם נקודה אחת שלא מראים בביקורות.

תמיד יוצא שהכרטיסים בביקורות חמים יותר,לא נראה לכם מוזר מידי?

הכרטיס שלי הוא במקור 4870 שהליבה שלו היתה חלק מעודף ליבות שהגיעו לPALIT הורידו לו 50MHZ וקבלנו 4850 GDDR5.

בסטוק הוא קריר כ46C. לאחר אוברקלוק ל4890 הוא 56C במצב 2D ו66C במצב LOAD 3D וזה רק ב50% איוורור.

אומנם הקירור שלי הוא "מיוחד" אך ברמת העיקרון נותן את אותו האפקט שנותן הקירור של ה4870 STOCK COOLER.

הGAINWARD 4870 DUAL 1GB יהיה האופציה הטובה ביותר שיש כיום ועדיפה על ה260GTX בשתי גרסאותיו (192/216).

כמובן גם זולה משמעותית.

פורסם

לא, הGTX260 הזה ספציפית לא עדיף על הATI.

לך על הATI בלי לחשוב פעמיים, המחירים נפלו ממש עכשיו וה4870 של PALIT ממש משתלם.

אתה מקבל גם OC מהמפעל, גם קרור משופר... אחלה של דיל למחיר כ'כ נמוך.

פורסם

פספסתם נקודה אחת שלא מראים בביקורות.

תמיד יוצא שהכרטיסים בביקורות חמים יותר,לא נראה לכם מוזר מידי?

הכרטיס שלי הוא במקור 4870 שהליבה שלו היתה חלק מעודף ליבות שהגיעו לPALIT הורידו לו 50MHZ וקבלנו 4850 GDDR5.

בסטוק הוא קריר כ46C. לאחר אוברקלוק ל4890 הוא 56C במצב 2D ו66C במצב LOAD 3D וזה רק ב50% איוורור.

אומנם הקירור שלי הוא "מיוחד" אך ברמת העיקרון נותן את אותו האפקט שנותן הקירור של ה4870 STOCK COOLER.

הGAINWARD 4870 DUAL 1GB יהיה האופציה הטובה ביותר שיש כיום ועדיפה על ה260GTX בשתי גרסאותיו (192/216).

כמובן גם זולה משמעותית.

שאני אבין,אוברקלוק ל4890?? כאילו 850 MHZ?

ומה הביצועים שלך לעומת ה4890 באותו קלוק?

וזה 1Gזיכרון של DD5? או 512?

איפה אפשר לקנות אותו?

פורסם

הביצועים שלו באותם קלוקים יהיו צמודים עד זהים...

הכמות זכרון הנמוכה יותר אצלו תתבטא רק ברזולוציות מאוד |+ פילטרים ( בחלק מהמשחקים יותר מוקדם ובחלק בכלל לא )

עם ההפרשים שרואים בבנצ'ים בזמן האחרון בן HD4870 לבן GTX260 גם ה 4850 DDR5 בסטוק יהיה צמוד או עדיף על ה GTX260... ( רק 50 MHZ פחות מ 4870 )

פורסם

עוד מידע על GTX260 שאולי יתן לכם עוד נקודת מבט.

יש לי Gainward GTX 260 Golden Sample שבזמן מנוחה הוא עומד על 43-45 מעלות, ובזמן מאמץ (משחקים כגון GTA IV) הוא מגיע עד ל65 מעלות שהמהירות של המאוררים על 40% (1100 RPM).

פורסם

או שכולם פה פאנבויז של ATI כמו מר. lol_minbet או שאתם ממש מפספסים את הנקודה.

סתם לידע כללי, כשאתם מדברים על HD 4870 1GB של PALIT, שבא גם עם קרור משופר וגם עם OC מהמפעל אתם משווים אותו לGTX260 192SP הישן יותר בקרור הסטוק ובמהירות הסטוק.. נו באמת :screwy:

יש לי GTX260 GOLDEN SAMPLE וכמו שlol_minbet אמר, הוא "לוקח בהליכה" את הHD4870 1GB של PALIT. ואת זה אני אומר מהשוואה לחבר בעל מעבד חזק יותר עם הHD4870 1GB שלו.

בכל אופן בתקציב הנוכחי אם ניתן לחרוג ל790 ש"ח, HD4870 1GB יהיה פתרון חכם. ;D

פורסם

שתדע שברוב המבחנים גרסת ה 512 צמודה לגרסת הג'יגה... התמונה משתנת רק ברזולוציות מאוד גבוהות ( ששם גם גרסת הג'יגה לא תציג FPX שחיק.... )

פורסם

זה לא כל כך משנה ל 22'.

פורסם

ה192 חלש יותר מהHD4870 512MB

אם יש לך מסך בגודל 22" אני ממליץ לחרוג מהתקציב ולקחת HD4870 1GB או 260GTX 216

פורסם
  • מחבר

ה192 חלש יותר מהHD4870 512MB

אם יש לך מסך בגודל 22" אני ממליץ לחרוג מהתקציב ולקחת HD4870 1GB או 260GTX 216

כן אני מצאתי אותו ב 820 זה אומנם חריגה אבל זאת יכולה להיות השקעה מאוד יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים