פורסם 2009 ביוני 2916 שנים שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1?מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX?אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים דימה קרא בבקשה את חוקי הפורום..אין סיבה להקפיץ תרד אם אין מידע חדש לעדכן..בכל אופן..מה המטרה שלך בדיוק ? שכן גם קירור אוויר טוב יעשה את העבודה מצויין..ומערכות מורכבות כבר של TT לא הכי מומלצות..שכן הם די חלשות..הCM עדיפה יותר..אבל עדיין המחיר לא הכי אטרקטיבי..
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר דימה קרא בבקשה את חוקי הפורום..אין סיבה להקפיץ תרד אם אין מידע חדש לעדכן..בכל אופן..מה המטרה שלך בדיוק ? שכן גם קירור אוויר טוב יעשה את העבודה מצויין..ומערכות מורכבות כבר של TT לא הכי מומלצות..שכן הם די חלשות..הCM עדיפה יותר..אבל עדיין המחיר לא הכי אטרקטיבי..המטרה היא להוריד את חום עד כמה שאפשר. וגם שיראה יפה. בדקתי 4 מאווררים שונים שלקחתי מחברים שלי כדי לבדוק אם יהיה הבדל גדול בין קירורי אוויר (2 זלמנים שונים V8 וSPINQ), וכולם היו בעצם אותו דבר +/- מעלה או שתיים שזה לא מספיק לי. אפילו ה V8 לא הצליח לעשות שינוי מה TMG שלי. אז רציתי פשוט לדעת אם קירור מים יתן לי הפרש של לפחות 8-5 מעלות מקירור אוויר. מהמחיר לא אכפת לי כל כך כי גם כך יביאו לי מחו"ל את משאני צריך בלפחות פי2 פחות ממה שבארץ.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים פתרון נוח הוא הסט השלם הזהhttp://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=24646 המשלוח הזול שלו לארץ זה 72$
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.