עבור לתוכן

מאוורר של כרטיס מסך מרעיש - מה יכולה להיות הבעיה?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

יש לחבר שלי מחשב, עם כרטיס מסך GeForce 9800GTX+ (לא זוכר איזה יצרנית). לאחרונה הוא התחיל לצרצר באופן מציק נורא. הוא ניקה את המחשב מאבק, בשביל לשלול בעיית חום וסל"ד גבוה, וזה עדיין לא זה. הוא עצר את המאוורר פיזית עם האצבע, ולא היה רעש. הוא אומר שהוא לא רואה כבלים ליד הכרטיס מסך. מה עוד יכול לגרום לו להרעיש ואיך גורמים לו לחזור ולהיות שקט כמו שהוא היה עד עכשיו?

יכול להיות שגם שלשאוב אבק ישירות מהגריל שליד היציאות של כרטיס המסך יעזור? יכול להיות שליד המאוורר של הכרטיס מסך יש כבלים שמספקים לו מתח, אבל נסתרים איכשהו?

אם זאת בעיית חומרה, להעביר בבקשה לפורום "תמיכה טכנית לבעיות חומרה". חושב שזה הפורום הנכון, אבל יכול להיות שאני טועה.

פורסם

"לצרצר" הכוונה ב..? לפי התיאור שלך זה לא זימזום של רכיב חשמלי (בדומה לספקים)..שכן הרעש נפסק עם עצירת המאוורר..

הוא ניסה לשמן אותו ? להוריד RPM ?

פורסם
  • מחבר

הוא אומר שהוא ניסה להוריד RPM עם RivaTuner, ושזה לא עזר. אולי לשמן באמת יעזור, אבל איפה לשמן? יודע שעם WD40 ;D

פורסם
  • מחבר

הבנתי שצריך להוריד את המדבקה מהמאוורר, לרסס באיזור WD40 אחרי ששאבנו משם אבק, ואז הכרטיס יפסיק להציק עם הרעש. אני צודק? אנחנו פשוט חוששים לפרק את גוף הקירור.

פורסם

WD40 לא הכי מומלץ..יש שמן מכונות/סיכה..אבל אם אין ברירה לכו עליו..כמו כן לפני שאתם מורידים את המדבקה..

נסו לשמר בין הרווח של הלהבים אל הבסיס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים