פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר טוב לדעת ממש לתכנת לא אבל אני יודע מה זה וראיתי איך זה נראהאל תשכח שאני לא צריך לתכנת משהו מאפסרק להוסיף שם שורה או 2
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אם אתה מחפש מדריך אז אין.תתחיל מללמוד אסמבלר, תחזור כשתדע.ולשכתב ביוס ללוח אם זה טיפה יותר מסובך ממה שאתה כנראה חושב.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר ללמוד אסמבלר זה ביום זה לא הבעיה עד עכשיו כולם אומרים לי שאני לא יכול מה הבעיה? למה אף אחד לא מסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות אמרתי כבר איך אני חושב שזה נעשה אם אני טועה (ואני די בטוח שאני לא צודק) אז זה לא חוכמה רק להגיד לא נכון תסבירו לי מה אני צריך לעשות ואני ילך לחקור לבד הרי מדריך לעריכת ביוס (כמו שאמרת) אני לא ימצא אז מה שאני אוכל לעשות זה ללכת לפורומים בחו"ל כמו אקסטרים סיסטם או טומס הארדוואר ולשאול את אותו דבר שם אז אם מישהו באמת יודע מה בדיוק אני צריך לעשות (במקום מה לא לעשות) אני מאוד ישמח לדעת שבת שלום
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אתה יכול הכל, במקרה הספיפי הזה אתה צריך ללמוד אסמבלר, אז תחזור מחר, אחרי שלמדת אסמבלר.כמו כן אתה צריך צריך את קוד המקור של הביוס של הלוח.תפרסם פה את הקוד ואנחנו ננסה לעזור.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אתה מוזמן להתחיל כאן: http://www.geocities.com/mamanzip/Articles/Award_Bios_RE/Award_Bios_RE_guide.html
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר אוקי תודה נמסיס על הלינק ישבתי כל הלילה וגם בבוקר עד עכשיו לקרוא את זה וגם עוד מאמרים שמצאתי ברשת זה באמת נראה לי מסובך למרות שהבנתי חלק מהדברים שהיו מוסברים במאמרים עדיין לא הבנתי חלקים ובנוסף לזה אני לא חושב שהייתי מעיז לעשות את זה עם הBIOS שלי אולי עם מערכת אחרת כדי לנסות אז לסיכום נראה לי שהדרך הזאת באמת לא אפקטיבית (כמו שאמרתם, אבל היי לפחות ניסיתי) ואני ילך עם האופציה של ה BOOT.INI תודה רבה לכולם על העזרה :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.