עבור לתוכן

כיבוי VPU Recovery

Featured Replies

פורסם

שלום,

מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות.

לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?

פורסם

אם אתה מקבל שגיאה מסוג VPU והטמפ' שלך לא גבוה..אז אולי יש קריסה כללית בלי קשר לטמפ'..

איזה תדרים הגעת ? ביצעת בדיקות מאמץ ?

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה הכי גבוהה שהגעתי היא 54 מעלות. לא קיבלתי הודעת שגיאה מסוג VPU, פשוט קראתי במדריך שרצוי לנטרל את המנגנון הנ"ל לפני ניסיון האוברקלוק.

תדרים -

זיכרון על 930 (הנורמל הוא 900)

GPU על 760 (הנורמל הוא 700)

ביצעתי בדיקות מאמץ, הנתונים הנ"ל לא גרמים לקריסה אבל ב- 3dMark Vantage התוצאה יותר נמוכה מאשר הרצה בערכי הסטוק... למה?

פורסם

איך בדקת טמפ' במאמץ ? על כמה RPM המאוורר ?

ואל תייחס חשיבות רבה לשינוי של כמה נקודות ב3DMARK..הכי טוב יהיה לבדוק את הFPS במשחקים..

פורסם

תבדוק שהVRAM בכרטיסים מקוררים היטב, כנראה שהם הבעיה, הVPU RECOVERY מופעל כשהם מגיעים ל100 מעלות. תנסה לבטל את הOC לזיכרונות ותעלה כמה שיותר במהירות הליבה כי שם יראה השיפור המשמעותי בביצועים.

פורסם

lol_minbet אם הייתה קורא את התגובה שלו..הייתה מבין שאין לו שום "בעיה" הוא שואל כי הוא קרא על זה ברשת..

פורסם
  • מחבר

lol_minbet אם הייתה קורא את התגבוה שלו..הייתה מבין שאין לו שום "בעיה" הוא שואל כי הוא קרא על זה ברשת..

אין לי בעיה... אבל אין לי שום שיפור. למעשה ניסיון להריץ את הליבה והזכרונות במהירות שציינתי רוררת תוצאה גרועה יותר במקום טובה יותר.

חשבתי שהסיבה היא אולי כי ה- VPU recovery לא מאפשר את ה-OC, ויתרה מכך בגלל שהמנגנון מנסה ליצב את מהירות הליבה הוא בעצם גורם לביצועים פחות טובים מאשר במהירות הסטוק. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים