עבור לתוכן

OC ל720BE ללא העלת מתחים.. צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

המעבדים אף פעם לא זהים, יכול להיות שהמעבד שלך (ToMuSH) לא משהו :nixweiss: גם ה E8400 לא כל כך אוהב שממהירים אותו.

BoomBoomOn תנסה לשמור על מתח נמוך ככול האפשר, אל תעשה קפיצות גדולות במתחים או בתדרים.

פורסם

יש לי מעבד כמו שלך, ואני אומר לך מניסיון שאין סיכוי שתוכל להעלות יותר מ- 200MHZ ללא שינוי מתחים למעבד. שום סיכוי. חשבתי שהוא אוברקלוקר מטורף כשרכשתי אותו (כפי שראיתי בביקורות), וכניראה טעיתי... לקח לי הרבה זמן לייצב אותו על 3.4 עם העלאת מתחים לרכיבים שונים... ברגע שאני אביא קירור טוב יותר אני חושב שלא תהיה לי בעיה להגיע ל- 3.6-7 בכל מקרה.

שים אותו על 3.4 ותעלה למעבד מתח ל 1.425 (זה לא מסוכן) ו- NB 1.3 ו- HT שים על 2GHZ. ככה זה אצלי ויציב, 60 מעלות MAX עם OCCT.

אתה עם קירור סטוק, אין פלא. זה מעבד לא כזה קריר גם, ככה זה הBE...

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני כבר מבולבל... המון עצות שונות לגביי העלת מתחים...

נראה לי שנתחיל עם העלת מתחים קטנה למעבד כל פעם ונריץ בדיקת יציבות... רק איך אני אמור לדעת מתי להעלות מתחים לNB?

לשחק עם התדרים של הבאס או רק עם המכפלה?

פורסם

פותח התרד עזוב את הבאס בצד ;D תעלה את המכפלה עד שתגיע לחוסר יציבות..בדוק כמובן את המחלק זיכרון..שהם לא חורגים מהתדר סטוק שלהם..

פורסם

זה לא כזה מפליא..ידוע שהפנמומים למיניהם דורשים מתח לא מבוטל שמגיע גם לאזור ה1.5V+- בשביל תדר של 3.8GHZ+..

ואין דרך לדעת..הכל עניין של בדיקות..תבצע מה שצייני תחילה בלי מתח..לאחר מכן שתגיע לחסור יציבות (והמחלק וכו תקינים)..תעלה למעבד..

אחרי שתראה שאתה מגיע לגבול מסוים של 1.45-1.55+-..ואין שינוי..תתחיל לעלות לNB/HT וכו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים