עבור לתוכן

קניית Netbook ב1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אחותי הנודניקית היא סטודנטית שהחליטה שהיא רוצה נטבוק מפאת צורך בניידות. כאמור, התקציב הנ"ל הוא עד 1600 שקלים. המחשב נועד בעיקר לאינטרנט ואופיס, כמו כן, חיי הבטריה חשובים ביותר ולכן יש צורך בבטריה חזקה כמה שיותר (6 תאים, או איך שזה לא הולך בימינו). מכיוון שאני כבר ממזמן לא מעודכן בדברים האלה, אשמח לקבל המלצות. תודה.

פורסם

נכון להיום אתה פשוט לא תמצא נטבוק עם 6 תאים ב 1600 שח אבל 10" של אייסר עולה בסביבות 1550שח וקומפאק שאני ממש לא ממליץ עליו בשל מגבלויותיו הרבות , מחירו 1350 שח

http://www.netvox.co.il/products/135324

פורסם

מה לא בסדר עם הCompaq בדיוק?

פורסם

הוא מגיעה עם HHD 60g , 80g 4200rpm שזה איטי לעומת השאר שמגיעים עם 160g 5400rpm,

בנוסף המסך נפתח עד מצב של 90 מעלות לעומת האסוס שנפתחים ל כמעט 180 (זה מאוד חשוב לדעתי)

הסוללה שלו 3 תאים ואני לא ראיתי אחד כזה עם 6 הHP כן אבל לא הקומפאק

היתרונות: כן יש כאלה הוא ממש קל ודק משקל רק 1 קילו.

פורסם

הסוללה שלו היא שלושה תאים בגלל מחירו הנמוך. לגבי המסך זה באמת חיסרון, אך לגבי הHDD אין שום בעיה. לאדם שהנטבוק מתאים לצרכיו אין הבדל בין 4200 ל5400 RPM.

פורסם

מאוד מאוד מומלץ לאחותך לחסוך עוד כ-400 שקל ולקנות את האסוס 1000HE שנחשב כיום כנטבוק הכי טוב שיש בישראל.

חוץ מזה שים לב שהמעבד הוא N280 שחוסך סוללה בצורה יותר משמעותית מהדורות הקודמים וגם כי המסך אכן 10.1 אינטש'.

בנוגע לסוללה- 6 תאים תמצא במחשבים של 2K פלוס וה-1000HE ממש גובל בזה ונותן תוצאות ממש טובות למחירו. פרטים ושטויות אחרות תחפש פה כי כבר דובר אין ספור ואין צורך לחזור על הנושא.

אני רק אגיד בקצרה את המפרט שלו-

אטום 1.6

סוללה 6 תאים- 9 וחצי שעות יצרן ו-6 שעות בממוצע על פי צרכנים ברשת.

מסך 10.1 אינטש'

160 ג'יגה HDD

טראק-פאד בעל יכולות מולטי טאץ' כמו באייפון- הגדלה והקטנה של אובייקטים אפשרים עלי ידי קירוב וריחוק האצבעות על המשטח.

זהו בכלליות, מצטער על החריגה אבל פשוט זה האופציה האופטימלית ואם לא האסוס אז יש את האייסר ONE שנמכר גם כן בבאג ב-1600 בערך.. (אבל פחות משתלם מפאת הסוללה..)

תמסור לאחותך להיתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחותי כנראה תתחדש בAsus eeePC 1000HA שזה צעד ביניים (גם במחיר) בין הדגמים.

תודה על העצות.

פורסם

בחירה טובה מאוד :xyxthumbs:

עכשיו בזאפ הוא זול מאוד 1526ש"ח והוא מאוד נחמד לדעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים