עבור לתוכן

הרצת 1080p x264 על מחשב יחסית ישן

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מחשב מאוד קטן אך מעט ישן שכולל E2140 וכרטיס מסך מובנה X3100 של אינטל בלי שום סלוט PCI-E להרחבה או אפשרות לאוברקלוק..(לוח מוגבל :D.. המעבד דווקא מגיע לאיזור ה3.2GHZ בלי תוספת מתח בכלל)

בכל מקרה..

כרגע בהרצת 1080P בקטעים מאוד עמוסים יש הרגשה כאילו המעבד לא עומד בעומס.. מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו?

האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך לעזור כאן איכשהוא?

זאת אומרת הסרט רץ סבבה וגם אין חוסר סנכרון בסאונד..

אבל למשל בהרצה של 1080P של הסרט הנבואה בקטע של המטוס שמתרסק פתאום מרגישים כאילו משהו שם זז לא כמו שצריך.. זה לא הכי מפריע וגם אם זה לא ייפתר זה לא יהיה כזה נורא..

אבל האם יש דרך לתקן את זה?

פורסם

CoreAVC. :xyxthumbs:

פורסם

coreavc מועי במקרה ומדובר על h.264

במקרה של MKV x.264 1080P - רק בתנאי שיש כרטיס מסך nvidia עם תמיכה ב - cuda - שזה לא המצב אצל פותח הדיון

התופעה קוראת גם בסרטים אחרים שהם 1080P?

פורסם
  • מחבר

עכשיו בדקתי ב"התנגדות" ושם יש קטעים שזה אפילו נתקע טיפה לאיזה כמה רגעים...

פורסם

אצלי סרטים של 1080P לפעמים מגמגמים כשאני מריץ אותם ב VLC למשל, אבל דווקא במדיה פלייר קלאסיק (MPC, לא המדיה פלייר הרגיל של וינדוס!) יחד עם קודקים CCCP זה רץ חלק לגמרי, תבדוק.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה הסרטים מגמגמים אצלך.. אצלי עם X2 4200 על 2.4GHZ(שחלש מהE4400 שלך לפי דעתי) ו7900GT ה1080P רצים מעולה בלי גמגומים..

ואני גם ככה משתמש בMPC ולא בWMPLAYER...

איזה באסה :(

פורסם

אני לא יודע למה הסרטים מגמגמים אצלך.. אצלי עם X2 4200 על 2.4GHZ(שחלש מהE4400 שלך לפי דעתי) ו7900GT ה1080P רצים מעולה בלי גמגומים..

ואני גם ככה משתמש בMPC ולא בWMPLAYER...

איזה באסה :(

אני חושב שזה קשור יותר לקידוד ולאופן המוצלח יותר של MPC לעומת VLC בביצוע של הפיענוח, לא שהמחשב שלי חלש מדי בשביל הסרטים (אגב כשאמרתי "מגמגם" התכוונתי שלפעמים בסצנות מסויימות זה טיפה נהיה איטי, אבל גם VLC מריצה סרטי HD בצורה טובה). בכל אופן אמרתי את זה למידה שאתה לא משתמש ב MPC אז חשבתי שאולי זה יעזור.

פורסם

אין כמו MPC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים