עבור לתוכן

מפרט למחשב קולנוע ביתי ב1500 ובקשה לחוו"ד

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר.

כן צריך שיהיה צורב.

המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI?

הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה?

בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI.

______________________________________________________________________________________________

מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value

דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II

כרטיסי מסך OnBoard GeForce 7100 HDMI

כרטיסי עריכה וטלויזיה none

כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

ציוד רשתות none

מארזים Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W

ספקי כוח none

מקלדות Teac SMX-20 Wireless Laser KeyBoard With Optical Track Ball Mouse

___________________________________________________________________________________________

את זה הם מציעים ב1540 ש"ח,

ויש גם מפרט נוסף

___________________________________________________________________________________________

מעבדי ‏AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore

לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI

זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value

דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II

כרטיסי מסך OnBoard ATI HD3200 HDMI

כרטיסי עריכה וטלויזיה none

כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio

צורבים Pioneer DVR-217DBK DVD±RW x20 Black Sata

ציוד רשתות none

מארזים JSPTech T-688B HTPC Black HTPC 400W

ספקי כוח none

מקלדות Teac SMX-20 Wireless Laser KeyBoard With Optical Track Ball Mouse

_______________________________________________________________________________________________

זה מוצע ב1650

האם החבילה הזאת תואמת את הדרישות שלי?

אני דיי חלוד בכל נושא החבילות האלה אז אני אודה לכם על כל עזרה שתבוא.

בתודה, מיכאל

פורסם

כן. מבין השתיים הייתי הולך על החבילה של AMD פשוט בגלל שיש לה יותר פיצ'רים על לוח האם כמו כרטיס קול יותר טוב וכרטיס מסך מובנה שהוא קצת יותר חזק.

אם בעתיד תראה שכרטיס המסך המובנה לא מספיק חזק בשבילך תמיד תוכל לקנות כרטיס מסך מאוחר יותר ולחבר אותו ללוח האם בלי בעיה. המחשב יתמוך בזה. האלטרנטיבה היא לקנות כ.מסך היום, כשהיום אתה עדיין לא צריך אחד אז לדעתי זו לא אלטרנטיבה מוצלחת.

לבינתיים זה יעשה בשבילך את העבודה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך, יש עוד משהו שאני צריך לדעת שפיספסתי?

יציאת HDMI יש לכרטיס מסך הזה?

פורסם

יש יציאת HDMI, אל חשש.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי תודה רבה :yelclap:

פורסם

לא שהחמצת, אבל אתה פשוט לא מודע כנראה, שהספקים שמגיעים עם המארזים האלו הם פשוטים מאד ולא מומלצים. וגם לא שקטים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

על דברים כאלה אני מדבר.

איזה רעש עושה ספק? אני מכיר רק רעשי מאווררים מהמחשב.

האם כדאי לעשות שדרוג לספק אחר או לסחוב את זה עד שימות קודם כל?

האם יש סכנה כלשהי למחשב או הדבר היחיד שבסיכון זה האוזניים שלי (זה דיי שולי מבחינתי לאור העובדה שאני עם מחשב מאוד מאוד ישן ומרעיש כרגע)?

פורסם

1. ספקים גם עושים רעש של מאווררים כי יש להם מאווררים, ותלוי באיכותם, הם עלולים לזמזם במיוחד אם הם מאד פשוטים.

2. יש סכנה לשאר רכיבי המחשב, במיוחד כשספקים הם זולים, כשהם הולכים לעולמם הם נוטים לקחת איתם רכיבים נוספים.

3. ספקים ג'נריים לא פעם מגיעים עם מספרים כמו 400W, כאשר בפועל הם נותנים 150W וגם אותם בצורה לא יציבה. שווה לך להשקיע בספק הגון גם אם פשוט למדי, ה390W של CM יעשה את העבודה למפרט כזה, 450W של HEC יהיה מצוין, ויש עוד המון אחרים.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

אם התקציב גדל בכ800 שקלים, מה אתם ממליצים לשפר מלבד הספק?

פורסם

שדרג גם את הזיכרון ל-4GB, תוסיף גוף קירור למעבד, המלצה שלי - Glacialtech Igloo 7312 Silent AMD Cooler

וזהו. את שאר הכסף תשמור לשדרוגים בעתיד (נניח כרטיס מסך) אם יהיה צורך.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העזרה :xyxthumbs:

לצערי הלכתי לKSP וכל המארזים שלהם היו ענקיים! זה לא נראה בכלל כמו משהו לסלון זה נראה כמו מארז רגיל שהשכיבו אותו על הצד!

אבל אני לא מתייאש, ממשיך לחפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים