עבור לתוכן

כמה שאלות על DV3T של HP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות נייד בקרוב ויש לי כמה שאלות:

1. כנראה שאני אזמין את המחשב מחול דרך האתר של HP (לא ישירות לארץ, אני שולח אותו לדוד בארה"ב שיביא אותו לארץ)

למישהו יצא להזמין מחשב דרך האינטרנט? ובפרט דרך האתר של HP? אם כן אשמח לשמוע..

2. זה הנייד שאני רוצה להזמין:

HP Pavilion Entertainment dv3t customizable Notebook PC

NH680AV

* Moonlight White

* Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit)

* Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB)

* 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm)

* FREE Upgrade to 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

* 512MB NVIDIA GeForce G 105M

* 13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800)

* Lightscribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer

* Webcam Only

* Wireless-G Card with Bluetooth

* No Included Mobile Broadband

* HP Color Matching Keyboard

* 50% OFF!! One 6 Cell and One 9 Cell Lithium Ion Batteries

* Mobile Stereo Earbud Headphones (1 pair)

* Microsoft® Works 9.0

* HP Home & Home Office Store in-box envelope

המחיר $1,316.97

מה דעתכם על המחשב ועל המחיר שלו? שווה בכלל להזמין מחול או שהמחיר בארץ פחות או יותר אותו דבר?

(המחשב נועד לשימוש רגיל לא למשחקים אבל חשוב לי שיהיה רלוונטי לכמה שנים..)

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

שלום איל, ברוך הבא לפורום. אנא קרא את החוקים, הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות.

מה זה "שימוש רגיל"? אינטרנט ושימוש משרדי או משהו מעבר לזה? כמה חשובים לך דברים כמו משקל, ניידות, חיי סוללה וכו'? האם חשובה לך אחריות בארץ?

אתה מוזמן לקרוא את המדריך לרכישת מחשב בארה"ב שנמצא בסטיקי. חשוב לציין ש-HP (כמו רוב החברות האמריקאיות) לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים שאין להם כתובת משוייכת בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

שלום איל, ברוך הבא לפורום. אנא קרא את החוקים, הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות.

מה זה "שימוש רגיל"? אינטרנט ושימוש משרדי או משהו מעבר לזה? כמה חשובים לך דברים כמו משקל, ניידות, חיי סוללה וכו'? האם חשובה לך אחריות בארץ?

אתה מוזמן לקרוא את המדריך לרכישת מחשב בארה"ב שנמצא בסטיקי. חשוב לציין ש-HP (כמו רוב החברות האמריקאיות) לא מקבלים כרטיסי אשראי בינלאומיים שאין להם כתובת משוייכת בארה"ב.

תראה אני משתמש הרבה במחשב אם זה ללימודים(מדעי המחשב), אינטרנט או תוכנות שאולי יהיו קצת כבדות(אולי גם משחק או שניים..) בעיקרון חשוב לי שיהיה די חזק כי אני רוצה שיהיה טוב גם עוד שנתיים שלוש.. חשבו לי ניידות ומשקל בגלל זה אני רוצה מסך קטן למרות שגם חשוב לי שיהיה נוח לעבוד ולקרוא ממנו אז אולי אני אתפשר על 14 אינץ בסוף..

האחריות גם חשוב קראתי בפורום שזה קצת בעייתי לפעמים אז אני מקווה שיהיה טוב ויכבדו את האחריות ב HP

לגבי התשלום אני מקווה מאוד שזה אפשרי בעיקרון יש אפשרות לPAYPAL באתר של HP.. איך אני יכול להיות בטוח שאפשר?

תודה על העזרה!

פורסם

אם אתה מתכנן לשחק יתכן ויש צורך בכרטיס מסך חיצוני ולכן זה משו שכדאי לחשוב עליו מראש. אם אתה לא באמת מתכנן לשחק עדיף להמנע מכרטיס מסך חיצוני שכן הוא מקצר את חיי הסוללה ברוב המקרים.

לדעתי גם Paypal לא יפתור כאן את הבעיה שכן הם דורשים שהתשלום דרך Paypal יהיה עם כרטיס אשראי שלו כתובת חיוב אמריקאית. בנוגע לנקודה הזו אני לא בטוחה ולכן יש טעם לבדוק עם HP, אולי יש סיכוי שזה יעבוד אם כי אני בספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים