עבור לתוכן

בית המשפט העליון ועריצות שיפוטית.

Featured Replies

פורסם

תודה על סדרת החינוך חברים,

אבל אני באמת לא צריך את הטפות המוסר שלכם.

אגב שם86, ח"ח על כך שאתה לוקח את זה כ"כ אישי,

אני מבין שנגעתי ללבך (או שאתה פשוט מזדהה עם מה שכתבתי?)

אני באמת לא מסכים עם מה שאתה אומר, אבל גם לא יושב באותה דעה עם אמיר. ואין לזה קשר לתגובה שלי.

אני לא לוקח שום דבר באופן אישי, רק נגעל מהתנהגות נלוזה שכזו. אתה מזכיר לי כמה ימנים קיצוניים מהפורום הזה שלא ממש יודעים להתבטא, אז במקום זאת הם פשוט מאדירים את הגזענות שבהם לרמות מבחילות. אולי אצלך זוהי לא גזענות, אבל התנהגות אפסית כזו על רקע פוליטי לא שונה מהתנהגות אפסית על רקע גזעי. (גזעי זו מילה מגניבה) :hat:.

תלונה פלילית נגד אהרון ברק בגין לשון הרע

אלדד קינן, איש שמאל תושב חיפה, הגיש תלונה במטה משטרת מרחב חוף, נגד נשיא בית המשפט העליון לשעבר, אהרון ברק, בגין הוצאת לשון הרע. התלונה הוגשה בעקבות התבטאותו של ברק, לפיה "הישראלים מוכנים לזרוק את הערבים לים".

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/191135

זה דבילי. ואין לי כח להתחיל להסביר למה.

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה דבילי. ואין לי כח להתחיל להסביר למה.

אם זאת הייתה סתם התבטאות של מישהו אז הייתי מסכים איתך.

אבל לא כך הדבר מדבור בדמות יצוגית מוכרת בעולם כולו שמיצגת את מערכת המשפט ומדינת ישראל

הוא גם עדין משפטן מוביל ומשפיעה שנותן הרצאות בארה"ב בדרך קבע (אם יציאות לא יותר טובות)

בכל מקרה אין מקום להכללות לא נכונות שכאלה שפוגעות במדינה מפי דמות שכזאת.

באיחוד אם מה שהוא אמר זה "תשאל יהודי: ... אם תשאל 'האם הוא בעד לזרוק את הערבים לים', הוא יגיד 'בוודאי'. (כמו שזה מצוטט המקורות שונים) שזאת גם אמירה גזענית.

ולראיה, הערבים כבר תפסו את זה: http://www.almanar.com.lb/NewsSite/NewsDetails.aspx?id=91789&language=en

עכשיו הערבים יכולים לומר: מה? אנחנו? לא תראו אפילו שופט העליון מבג"צ בישראל אומר כך!

בכל מקרה זה קשור רק ל GOD COMPLEX של אהרון ברק ולא לנושא העיקרי שהוא בעיות עם בג"צ.

נ.ב. אין טעם לנסות לחנך אף אחד בעיקר כאלה שהם מ"צוות האתר לשעבר" הוא יכול לשים ז על כולנו

לעשות מה שבראש שלו ואף אחד לא יגיד לו כלום, הכי פשוט זה לדבוק בגישה שלא להאכיל טרולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים