עבור לתוכן

קירור כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום אני דיי חדש בפורום!,

הכרטיס מסך שלי:radeon 1900x ATI מגיע לטמפ' גבוהות מידי שגורמות לקריסת המחשב כשאני משחק במשחקים כבדים,הדרייבר מעודכן האבק מנוקה וכל המאווררים פועלים והבעיה היא בטמפ' של הכרטיס מסך,מהו הפיתרון הכי טוב להורדת הטמפ' ואם מדובר בקניית מאורר נוסף אז איזה מוצר ספציפי אני צריך?, אשמח לקבל פיתרונות ועצות , קיץ נעים לכולם :xyxthumbs:

פורסם

לאיזה טמפ' הוא מגיע ? באיזה RPM הוא נמצא ?

איך הסירקולציה במארז ?

פורסם
  • מחבר

לאיזה טמפ' הוא מגיע ? באיזה RPM הוא נמצא ?

איך הסירקולציה במארז ?

מגיע ל-60-63 וקורס, עוד דבר ששמתי לב אליו המעבד(DualCore Intel Core 2 Duo E6300) במצב מנוחה עומד על 50 מעלות לעומת הכרטיס מסך שעומד על 54 ,

ה-RPM ע''פ :speedfan

CPU 1940

CHASIS 800-1800

סירקולציה במארז :http://img25.imageshack.us/i/exerj.jpg/

פורסם

הכרטיס לא צריך לקרוס ב60..וגם לא 70..מה הRPM של הכרטיס מסך.בדוק עם GPU-Z.

כמו כן תתקין מאוורר בצד האחורי של המארז שיוציא אוויר..

פורסם

זה בסדר, הוא מראה לך 100% פעולה, אז זה כבר לא משנה, גם ככה אין לך יותר מזה, וכמו שTAOTAO אמר קודם, כרטיסי מסך עובדים לפעמים גם על90-100 מעלות ולא קורסים, אני חושב שיש לך בעייה אחרת, או במעבד, ז"א תוודא שהכל בסדר איתו מבחינת הקירור, משחה טרמית ,מאווררים וכו'.... אבל אני כמעט משוכנע שהכרטיס שלך גוסס, ניתקלתי ביותר מידי 1900ים שגססו אחרי כמה שנים בדיוק בנסיבות ובצורה שאתה הצגת פה, אני מקווה שאני טועה לגבי הגסיסה, תנסה את עיניין המעבד ותעדכן.

פורסם

אתה יכול להגביר את המהירות של המאוור ואם זה לא עוזר לקנות קירור ב150 שקל

פורסם

אולי זה בכלל במעבד ?

זה נשמע כאילו אן מגע טוב עם הקולר של המעבד - תרים את הקולר, תמרח גריז מחדש ותחבר את הקולר חזרה ..

אותה פרוצדורה גם לגבי הכרטיס מסך ...

פורסם

פותח התרד הRPM כבר על 100% ניסת לנקות אבק מההיטסינק עצמו ?

פורסם
  • מחבר

אני שיניתי עם rivrtuner ל-100 וזה באמת הסתדר ולא קרס לי כל היום בכל זאת לא הבנתי מה הייתה הבעיה אם לפי הטמפרטורה שהייתה אמורה להחזיק את המחשב אולי זה באמת המעבד משהו יודע מה הטמפרטורה האופטימלית של המעבד בזמן מאמץ?..,תודה לכולם על העזרה.

פורסם

הבעיה היא הטמפ' של הכרטיס מסך לא של המעבד..בצע בדיקת מאמץ ובדוק לכמה מגיע המעבד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים