פורסם 2009 ביוני 2716 שנים יש לי פנטיום 3 ישן שאני מחזיק בתור שרת הדפסות.(128MB זכרון, 80GIGA הארד דיסק)כרגע מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה:XP32 וSERVER2000.השאלה שלי אם 7 תרוץ עליו יותר טוב מXP ?הבנתי שהליבה של 7 יותר קלה מVISTA והיא אמורה לרוץ גם על מעבדי אטום.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אני לא כך כך אופטימי לגבי החומרה הזאת ואל תשכח שאטום חזק בערך פי שתיים מהמעבד הזה שלא לדבר על שאר הרכיבים המערכת.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר תראה המחשב חצי מת המאוורר של הספק כבר לא עובד ונאלצתי להוריד את הדלתות בשתי הצדדים רק כדי שיהיה לחום לאן לברוחולא ציינתי שהכרטיס מסך זה VOODOO4.5 כבוד!אבל סתם -שווה לנסות להחליף את הXP ב7 ?
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים Here are the minimum Windows 7 system requirements Microsoft released on April 30 when it made available the Release Candidate to MSDN and TechNet testers:1 GHz processor (32- or 64-bit)1 GB of RAM (32-bit); 2 GB of RAM (64-bit)16 GB of available disk space (32-bit); 20 GB of avaiable disk space (64-bit)DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים ברוב המכריע של המקרים, ה"דרישות המינימליות" הן לא אבסולוטיות. כלומר, אין פרושו של דבר שההתקנה בודקת שהחומרה עומדת בדרישות הללו בהכרח. ברור שישנו סף מסוים שניתן לפגוע בו אבל הוא עצמו גם כן לא בהכרח ברור. השיא הנוכחי עבור Windows 7 שייך כנראה לתצורה הבאה: המעבד אגב, למי שתהה, הוא פנטיום 2. כמובן שהתצורה הזו היא כמעט ולא שמישה; באשר לפותח השרשור, לא הייתי מציע לו להתקין את Windows 7. מעניין אותי לדעת איזו מבין המערכות המותקנות אצלו הוא מוצא כקלה יותר... (אם קיים הבדל מובחן ב"הרגשה" ולא רק במדידות).
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים אני יכול לדווח שאחרי התקנה על ה( P3 (866@1000MHZ שלי לא היה נוח לעבוד, הממשק היה ממש איטי וכבד, המערכת עלתה ורצה, אבל בצורה איטית בהרבה מXP PRO.עם 256SDRAM וגיפורס 2
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר אז מה שאתם אומרים בעצם זה לרדת מהרעיון, כי זה לא שווה את המאמץ :-\ולFKL0STERקיים הבדל כשהXP קצת יותר מהירה מבחינת זמני עלייה של המערכת ופתיחת יישומיםאני גם מניח שה2000 היה יותר מהיר אם היה מדובר בגרסת PROאוHOME ולא SERVER שהיא כבדה וה128MB מאוד מגביל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.