עבור לתוכן

Geforce FX5900ULTRA של Leadtek : רשמים ראשוניים

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

LOL

אין בעיה...

כשהבאס שלי יהיה על 200+ עם athlon3200 אני מבטיח לך להיות באיזור הזה...

פורסם

כמה אתה מקבל עכשיו ב3dmark2001?

פורסם
  • מחבר

at work , אז עדיין לא בדקתי.

הפעם האחרונה שבדקתי הייתה עם הwin2k והתוצאה הייתה 15009 נקודות.. שזה מכובד כמובן , אבל אין לי שום מושג אם זה נמוך מידי או נורמלי. (אני מטיל ספק באמינות הORB , מעדיף אנשים אמיתיים שנמצאים פה ויכולים לתת לי איזו אינדיקציה , אפילו בעלי 9800פרו )

פורסם

אם לא הבנת - הלינק ל ORB הוא תוצאה שלי ...

ראה מפרט ....

ד"א, W2K יותר טוב ל 3DMARK01 מבחינת תוצאות גבוהות יותר ...

היתה כתבה על זה באתר -

בקשר ל XP מול 2000 ועם HT ובלי HT -

2000 הוציא יותר גבוהה מה XP !

פורסם

לדעתי זה בזבוז מוחלט הכרטיס הזה שלקחת ובלי קשר בכזה מחיר עדיף את ה-ATI R9800Pro 256MB DDR-II.

ואני לא מאלה שרוצים לבאס אותך או משהו כזה... זה פשוט בזבוז... אני מתחייב לך שלא היית שם לב להבדל בין FX5900 רגיל לזה שיש לך...

אני במקום לקנות אחד בכזה מחיר קניתי למחשב אחד 9500Pro ולאחד 9700 וזה יצא פי אלף יותר משתלם מאשר לשבת במחשב אחד עם

Geforce2 ובאחד עם R9800PRO 256MB...

וכמו שאמרתי אני לא בא לבאס אותך באמת אני אומר לך תהנה כמה שאתה יכול מהכרטיס אני בעצמי יש לי לפעמים שגעונות כאלו כמו העכברים שיש לי (MX500, MX700) זה טוב להשתגע עם המחשב קצת מידי פעם אבל לא בשגעון שעולה לך 1500ש"ח...

פורסם
  • מחבר

אם לא הבנת - הלינק ל ORB הוא תוצאה שלי ...

ראה מפרט ....

ד"א, W2K יותר טוב ל 3DMARK01 מבחינת תוצאות גבוהות יותר ...

היתה כתבה על זה באתר -

בקשר ל XP מול 2000 ועם HT ובלי HT -

2000 הוציא יותר גבוהה מה XP !

ואם לא הבנת לך יש מחשב יותר מהיר.... ראה מפרט מחשב שלי.

תוצאה של 3DMARK מושפעת רבות מהמהירות המחשב בכללותו - לא רק הכרטיס הגרפי ואני בטוח לא צריך להסביר לך את זה..

לכן... התוצאה שלי בהחלט לא צריכה להיות באיזור הזה...

דינו - קנה מה שאתה רוצה... את ההבדל בין הTI200 הישן שלי לכרטיס הזה אני רואה... לא אמרתי לך ללכת לקנות כזה בעצמך.

הכרטיס דרך אגב.. נקנה כבר... נקנה ... לא יקנה... לא בעתיד - בעבר....

אני עובד , יש לי כסף - אני מעדיף לבזבז אותו על זה מאשר על בגדים ושטויות אחרות... אין לשגעונות מחיר מקסימלי.

פורסם

תתחדש !! :)

גם אני פסיכי מוחלט כמוך , כשקניתי את ה MSI 4600TI שלי הוא עלה לי 2500 ש"ח !!!

ואת האמת , אני מרוצה מאוד ממנו , אחלה כרטיס ועוד יותר מרוצה מאחד המשחקים שהגיע עם הבנדל שלו :)

בזמנו קניתי את ה VIPER 550 שהוא RIVA-TNT ב לא פחות מ 250 $ !!!

אני חייב לציין שאין לי במה להתבייש כלל לעומת אף רדאון באף משחק , אני לא צריך 175 FPS מספיק לי 100 ....

ואם אתה אוהב את הכרטיס שלך וכן זה , לידטק , חברה איכותית אז למה לא ?

תהנה . ;)

תוצאת 3D מארק אגב מעניינת לי " דברים שאסור להגיד בפורומים " ואני גם משתמש בחלונות 2000

ובניגוד ל XP המחורבנת , אני נהנה ממערכת הפעלה יציבה יותר וטובה יותר .

:P

פורסם
  • מחבר

לגבי הxp vs 2k בכל הקשור לתוצאות - יש כה הרבה דעות וממצאים סותרים... אני בעד לנסות.

אתמול בלילה התקנתי XP , התוצאה ב03 זהה (2 נקודות יותר ממקודם... שום דבר רציני) .

אני אנסה היום כשאגיע הבייתה לבדוק תוצאות ב2001SE ואקווה לטוב.

בעזרת השם (ובעזרתי) עוד מספר ימים אחליף את הטרנסנד לזבל אחר... שלפחות יפעל בDDR400 כפי שמצויין על המדבקה שלו...

באס של 200 + מעבד על 2100mhz אמור בכל זאת להעניק תוצאות עדיפות.

פורסם

בקיצר תתחדש!!!

אני גם הייתי רוצה כרטיס כזה!!!

(הבעיה זה: שהייתי רוצה)

פורסם

לא הבנת כנראה - הוא משחק רק במשחק אחד... אז לו אין שום בסיס לומר כי הכרטיס שלו לא עושה בעיות עם משחקים - כי הוא משחקים במשחק אחד בלבד!!!

ומנסיון אישי , לא הכל זהב גם בצד של ATI ואצלם זה בכל מקרה דרייברים ותאימות.

אני לא רוצה שיוציאו לי פאטצ'ים - i want it to work out of the box... וכפי שראית אני גם מוכן לשלם הרבה כסף עבור זה.

אני לא רוצה להפוך את זה לדיון nvidia vs ati מכיוון שאני חושב שלשתי החברות יש מה להציע...

לא הבנת, בוא אליי עם כל משחק שאתה רוצה ותראה ליב אג אחד שיהיה אצלי ולא יהיה אצלך!

אמממ,ואםבשביל לחסוך 2 דקות הורדה לפאטצ' של 2 מגה אתה משקיע 1600 שקל..אז אתה..אממ, כולם יודעים ::)

עזוב שטויות, נראה לי שגם אתה יודע שקנית בתאכלס את הכרטיס לרושם.

פורסם

אני חייב לציין שהכרטיס הזה מדהים ואני אישית חולה עליו - give the man a break...

(כן, למרות ואפילו אף על פי כן שה 9800 עולה עליו)

מת עליו, תתחדש.

פורסם

שמע אחי

קודם כל תתחדש

אני כבר לפני חודשיים שמתי עליו עין כמטרה

אבל מה שאתה אומר בקשר לתוצאה נורא מפתיע

אני עם מעבד 1700+ שעובד על 2300

עם רדאון 9500 פרו שעבר OC : מהירות ליבה 350 מהירות זיכרון 322

והתוצאה שלך ממש מפתיע אותי, ולא לטובה כי ב

3DMARK01 קיבלתי 15,159

3DMARK03 קיבלתי 5633

אז משהו פה נראה לי מוזר ושווה בדיקה.

תעדכן אותי בבקשה על איכות ה-VIDEO IN של הכרטיס

תודה

פורסם
  • מחבר

עדכונים מהחזית!

ובכן , לאחר פרמוט והתקנת XP - בדקתי את המערכת שוב , עם הדרייברים האחרונים...

תוצאת ה3DMARK2001se הייתה נמוכה למדי - 14905 נקודות.. הירידה לדעתי בגלל הXP - אבל אלו הדרייברים האחרונים מבית Nvidia.... והביצועים ב03 סבירים למערכת כמו שלי (נדמה לי).

אז אמרתי לעצמי , אולי התשובה קיימת ב44.03 -הסרתי את הדרייברים הנוכחיים, והכנסתי את הדיסק של leadtek (הגרסא של הדרייברים שלהם היא למעשה 44.03) והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם הכרטיס.

התוצאה ב3dmark2001se -

15735 נקודות..

הממ.... נחמד נחמד... העלתי את 03 ובדקתי בו - התוצאה בסביבות ה47XX (לא זוכר כבר , לא העלתי את זה לORB - מרוב בושה כנראה).

המסקנה הקטנה שלי מזה שNVIDIA לא יודעת לרמות כנראה... דרייברים שונים אופטימיזציות שונות... שיעשו דרייבר אחד שיתן תוצאה טובה גם ב03 וגם ב2001 ואני אהיה מרוצה...

videoin - זה עד יום שבת יבדק.

-------------

לגבי המחשב שלך the_D , זכור כי הוא חזק משלי (מהירות זכרון גבוהה ובאס גבוה יותר כנראה ומהירות מעבד גבוה גם כן....)

וכרטיס שעבר overclock. אני בטוח שהכרטיס שלי יתן ביצועים עדיפים על המחשב שלך , שכן אין לי ספק שהמחשב שלי פשוט מגביל אותו (מלבד דרייברים פסיכיים).

יום ראשון יהיו לי זכרונות קצת יותר נורמליים כנראה (כאלו שיכולים לעבוד במהירות המוצהרת) ואנסה למתוח את המערכת עצמה לגבול שלה...

OC לכרטיס אני לא אעשה עד שאקבל תוצאות STOCK שאני אהיה מרוצה מהן...

חיפוש קטן בORB לגבי ה03 מראה כי במערכות במהירות דומה לשלי(2000-2100 mhz cpuAMD , ואולטרה)

אני במקום מכובד (אמנם קיימות רק עוד 2 כאלו... LOL , אבל אני באמצע בינהן).

פורסם

אם היית קונה RADEON לא היית מתאכזב מהתוצאות ב 3d mark.

אבל ברצינות, אני לא רואה שום דבר רע בתוצאה שקיבלת, יש לך זכרונות ג'נריים יחסית

בלי תזמונים בשמיים אלא של 2.5 הרגילים...כשאני מעלה תזמונים לזכרון זה מעלה את התוצאה

ב 2001SE באיזה 500-600 נק' וב 2003 ב100-200 נקודות.

תחשוב על זה =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים