עבור לתוכן

Geforce FX5900ULTRA של Leadtek : רשמים ראשוניים

Featured Replies

פורסם

תתחדש על הכרטיס!

אבל אני אישית לא אהבתי אותו, כי הוא פשוט קצת 'גדול' מדי בשבילי :P

והוא מזכיר לי את 3DFX, ככול שהכרטיסים היו יותר מתקדמים, הם היו יותר גדולים!(VOODOO 6 5000 ::)) בקצב כזה רק ATI תצליח למכור כרטיסי מסך כי רק הכרטיסים מתוצרתה יוכלו להכנס למארז...

• תגובות 60
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה.. ואני באמת מזהיר... הוא גדול מדי לרוב האנשים , ויכול לעשות בעיות עם לוחות אם מסויימים.

דווקא זה עם הקירור הרגיל של NVIDIA (נמכרו גם כאלו) יותר מתאים לדעתי לצרכן הפשוט...

פורסם

זה מאפשר לי להריץ משחקים שונים , בהרבה פחות בעיות.

נקודה.

אתם יכולים לטעון 20 פעם שATI השתפרו בדרייברים... זה נכון... אבל עדיין רחוקים מאיפה שאני היייתי רוצה לראות אותם.

כל עוד אני משחק משחקים ישנים... אני רוצה Nvidia ובצדק (למשל NFS3).

חוץ מזה.. קניתי הרבה יותר מ5900... קניתי כרטיס של לידקט... :)

מה רחוק? תרא הליב אג אחד שיהיה אצלי עם ה9700 ואצלך לא יהיה...

אתה דמבר עם בנאדםמ שמכר 4400 של לידק בשביל 9700..אז ::)

פורסם

מה רחוק? תרא הליב אג אחד שיהיה אצלי עם ה9700 ואצלך לא יהיה...

אתה דמבר עם בנאדםמ שמכר 4400 של לידק בשביל 9700..אז ::)

מה??? ???

פורסם

מה רחוק? תראה לי באג אחד שיהיה אצלי עם ה9700 ואצלך לא יהיה...

אתה מדבר עם בנאדם שמכר 4400 של לידטק בשביל 9700..אז ::)

פורסם

תתחדש על המפלצת, איש! :D

ו.. AV, חלאס. למה לבאס אותו? הוא קנה כרטיס מפלצתי שיותר טוב מכל הרידאונים למיניהם - אז למה לבאס??? אני בטוח שגם אתה היית מת לכרטיס מפלצתי שכזה ::)

פורסם
  • מחבר

גם AV קנה כרטיס מפלצתי , רק של ATI. אבל הבעיה איתו זה שהוא משחק במשחק 1 בלבד... ויש לו מזל שהכל פועל בו כרגיל.

לי היה 8500le (שזה אחרי השינוי הגדול של ATI , לפחות לפי טענת הרוב) - האם הייתי מרוצה ממנו? כן , במשחקים שהוא הריץ ללא בעיה.

עדכון קטן בכל מקרה :

מחשב פורמט , הותקן XP ותוצאת 3DMARK03 גדלה ב 2 נקודות שלמות!!! :-[

למרות זאת יש לי הרגשה שהתוצאה ב3DMARK03 היא סבירה בהחלט למחשב שלי , זו שב2001se לא - ואני צריך לבדוק למה. (למישהו יש הצעות?) זכרו גם שברוב הreviews שראיתם השתמשו במחשבים חזקים בהרבה (p4-3.0 systems) וזה ניקר בתוצאות (כמו אלו של ה18000+ נקודות בse) , השאלה היא האם ההבדל בתוצאות הללו משקף בצורה נאמנה את ההבדל במחשבים...

פורסם

גם AV קנה כרטיס מפלצתי , רק של ATI. אבל הבעיה איתו זה שהוא משחק במשחק 1 בלבד... ויש לו מזל שהכל פועל בו כרגיל.

עם זה אני חייב לא להסכים.

גם לי יש כרטיס ATI (דגם: R9600P) ואני משחק בהרבה משחקים - כולם עובדים ללא בעיות!

אז זה לא נכון להגיד את מה שאמרת..

פורסם

בתקופתו של הרדאון 8500 היה לATI מוניטין גרוע בקשר לדרייברים שלה לכרטיסי העבר, כאשר הוא יצא היא התחילה להשקיע בזה יותר אבל עדיין המצב לא היה כל כך וטוב מפני שחברות פיתחו את הכרטיסים בהתאם לאלו של nVIDIA מפני שATI לא התחרו על פלח השוק הגבוה. במשך הזמן ובמיוחד כאשר הרדאון 9700 תפס תאוצה הדרייברים השתפרו וגם חברות מוציאות פאצ'ים לכרטיסי רדאון כשצריך

פורסם
  • מחבר

לא הבנת כנראה - הוא משחק רק במשחק אחד... אז לו אין שום בסיס לומר כי הכרטיס שלו לא עושה בעיות עם משחקים - כי הוא משחקים במשחק אחד בלבד!!!

ומנסיון אישי , לא הכל זהב גם בצד של ATI ואצלם זה בכל מקרה דרייברים ותאימות.

אני לא רוצה שיוציאו לי פאטצ'ים - i want it to work out of the box... וכפי שראית אני גם מוכן לשלם הרבה כסף עבור זה.

אני לא רוצה להפוך את זה לדיון nvidia vs ati מכיוון שאני חושב שלשתי החברות יש מה להציע...

פורסם

אני לא רוצה שיוציאו לי פאטצ'ים - i want it to work out of the box... וכפי שראית אני גם מוכן לשלם הרבה כסף עבור זה.

בולשיט. שום פאטצ'ים ושום בטיח.

אני רק התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס, וזהו! כל המשחקים עובדים מצוין! שום בעיית תאימות ושום כלום. זאת סתם סטיגמה שמולבשת על ATI ::)

פורסם

יותר שווה היה לקנות

Radeon 9800 nonPRO

או Radeon 9700

פורסם
  • מחבר

עובדה (יש לי כרטיס של ATI בבית) שיש משחקים שלא עולים עליו בכלל וכאלו שעושים בעיות.. להם גם לא טרחו להוציא פאטצ'ים (כי רובם ישנים) - לך זה לא משנה , לי כן. אני לא משחק אך ורק משחקים חדשים...

נסה להריץ NFS4 על הכרטיס שלך..

אבל זה לא דיון על NV VS ATI או על החלטת הקנייה שלי - זה על איך לעזזל אני משפר את תוצאת ה3DMARK2001 שלי מבלי OC

;D

פורסם

אני לא יודע חדשים/לא חדשים.

בינתיים כל משחק שניסיתי להריץ, עבד כמו גדול (טפו טפו טפו...).

ולא התקנתי אפילו פאטץ' אחד!

אהה והתקנתי גם IGI1 ו-Max Payne (משחקים ממש לא חדשים) ועבדו לי טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

זה עניין של מזל , Max payne פעל לי בסדר ככל שזכור לי על ה8500..

למען האמת מעניין אותי לבדוק את הכרטיס עם הדרייברים האחרונים... נראה מה קורה איתו באמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים