עבור לתוכן

Geforce FX5900ULTRA של Leadtek : רשמים ראשוניים

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין למה השקעת 3000 שקל על כרטיס כזה. שהRadeon 9700Pro עולה בהרבה פחות ויתן לך אותה תמורה!

כמו שהוא כבר ציין, הוא "פסיכי"... ;)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה השקעת 3000 שקל על כרטיס כזה. שהRadeon 9700Pro עולה בהרבה פחות ויתן לך אותה תמורה!

וגם לא הייתי מתקרב לכרטיסים של Nvidia לאחר הFx5800 שהראה שלNvidia אין מתחרה לRadeon 9700PRo

וגם אחרי שראיתי את זה

ATI/NVIDIA Shootout

זה לא מדוייק... אבל כמו שאמרתי ואמרו עלי...(משהו לגבי פסיכי).

בכל מקרה , עדכון נוסף היום לקראת 12 לאחר פרמוט וXP..(איך אני שונא את הXP.... אבל מה שמוכנים לעשות בשביל תוצאות 3DMARK)

פורסם

כמו שהוא כבר ציין, הוא "פסיכי"... ;)

כמו שאמרתי לך צחי...פראיירים לא מתים, רק מתחלפים

פורסם
  • מחבר

אבל הכי גרוע זה הקנאים... אנשים מעצבים כאלו שמתביישים ב9800 שלהם... כמו AV למשל...

LOL

גם זו הייתה קנייה מיותרת AV...

אבל זה כל היופי....

we buy the [H] way...

(משתדל לא להזכיר את Hardocp פה בHWZ אבל זה היה מתבקש...)

פורסם

וואו! איזה כרטיס יפה! תתחדש :)

אני לא יקרא לך משוגע, כי גם אני כזה משוגע(בתחום הסאונד - יש לי רמקולים Mb quart QL20c שעלו בזמנו 3.5 אלף שקל,שלא נדבר על

שאר הרכיבים)

תהנה ושיהיה לך כל טUב.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני יותר פרסמתי כדי להזהיר מהנקודות השליליות בכרטיס , כמו הגודל שלו...

עריכה : טוב נו גם כדי להשוויץ קצת :cool2:

פורסם

אבל הכי גרוע זה הקנאים... אנשים מעצבים כאלו שמתביישים ב9800 שלהם... כמו AV למשל...

LOL

גם זו הייתה קנייה מיותרת AV...

אבל זה כל היופי....

we buy the [H] way...

(משתדל לא להזכיר את Hardocp פה בHWZ אבל זה היה מתבקש...)

בוא תסביר לי משהו,

למהלא לקנות 9800\9700PRO ב1500 שקל פחות ושההפרש בינם לבין הכרטיס שלך לא מורגש באמת היום ועוד שנה- שנה וחצי לקנות בעוד 1500 שקל כרטיס מסך שלעומתו ה5900 יהיה חתיכת זבל?

פורסם

איך אפשר להתבייש בRadeon 9800Pro?

פורסם
  • מחבר

בוא תסביר לי משהו,

למהלא לקנות 9800\9700PRO ב1500 שקל פחות ושההפרש בינם לבין הכרטיס שלך לא מורגש באמת היום ועוד שנה- שנה וחצי לקנות בעוד 1500 שקל כרטיס מסך שלעומתו ה5900 יהיה חתיכת זבל?

כי אני רוצה FX של Nvidia....

מה זו השאלה הזו בכלל? אנחנו אנשי חומרה... לא משתמשים ביתיים פשוטים...

זה כמו שתשאל מישהו "למה אתה קונה את הפאררי הזו ולא מסתפק במוסטנג כיום... ואז בעתיד תוכל לקנות ווקטור טובה משתיהן במחיר מוזל..." (אני בטוח שהניסוח הזה ירגיז הרבה אוהבי מכוניות ספורט.. במיוחד שהזכרתי ווקטור שהיא בכלל אוטומטית).

הנקודה היא פשוטה...

מה התקציב? 3000

מה הכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב הזו? כנראה ה9800 עם זכרונות הDDR2

אבל מה צחי רוצה? NVIDIA בלבד למחשב הראשי שלי...

אז מה נקנה בסוף?

5900אולטרה.

-----------

אפשר להתבייש בהכל.. אבל אני דיברתי בהומור... כל הקטע שגם הוא וגם 5900 וגם זכרונות קורסייר - כולם מותרות .. כולם מותרות מיותרים....

פורסם

בוא תסביר לי משהו,

מסכים עם דרך המחשבה שלך אבל תמיד יש אנשים שלא רוצים לוותר על משהו שהוא לא הכי הכי טוב, אנחנו כאן כדי להמליץ על הכי משתלם אבל ... רובם כבר החליטו מראש :-X

zedprime, תתחדש! אתה מוזמן להרחיב את הסקירונת שלך עם עוד קצת תמונות ונתונים

פורסם
  • מחבר

אחרי הפירמוט.. ברצון...

אני גם אבדוק את הvivo של זה... זה מעניין אותי...

עם מסקנות אחזור אליכם היום ובימים הקרובים.

(בא לי להקליט את היו היה בעזרת הממיר הדיגיטלי... מעניין איך האיכות)

for an nv fanboy זה משתלם בהחלט...

אני גם לא ממליץ לאחרים דרך אגב... לקנות כרטיס כזה...

יש משוגעים ויש אנשים שמעדיפים יחס עלות ביצועים טוב...

אני גם אף פעם לא טענתי שזה הכי משתלם... מי ששואל אותי מקבל תשובה "9800np"

פורסם

בלי שום קשר מקרים כמו מה שאני הולך להראות עכשיו דיי יכולים לבלבל...

http://www.ocaddiction.com/articles/video/fx_5900ultra_vs_radeon_9800pro/pg7.shtml

לרדת למטה לבדיקות של מארק 2003, כביכול בתצוגה נראה שהג'יפורס מכפיל את הרדאון, אבל בעצם ההפרש הוא לא יותר מ 200 בראשון ו 500 בשני...

פורסם

כי אני רוצה FX של Nvidia....

מה זו השאלה הזו בכלל? אנחנו אנשי חומרה... לא משתמשים ביתיים פשוטים...

זה כמו שתשאל מישהו "למה אתה קונה את הפאררי הזו ולא מסתפק במוסטנג כיום... ואז בעתיד תוכל לקנות ווקטור טובה משתיהן במחיר מוזל..." (אני בטוח שהניסוח הזה ירגיז הרבה אוהבי מכוניות ספורט.. במיוחד שהזכרתי ווקטור שהיא בכלל אוטומטית).

הנקודה היא פשוטה...

מה התקציב? 3000

מה הכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב הזו? כנראה ה9800 עם זכרונות הDDR2

אבל מה צחי רוצה? NVIDIA בלבד למחשב הראשי שלי...

אז מה נקנה בסוף?

5900אולטרה.

-----------

אפשר להתבייש בהכל.. אבל אני דיברתי בהומור... כל הקטע שגם הוא וגם 5900 וגם זכרונות קורסייר - כולם מותרות .. כולם מותרות מיותרים....

לא,

הזכרונות של קורסאיר נותנים תמורה למחיר, PCB איכותי יותר והבטחה לO\C.

מה נותן לך ה5900 לעומת הרדאון? כלום, אני לא ידוע אם אתה קונה את זה בשביל ההתלהבות..אבל לא תשים לב להבדל ביניהם בשום משחק קיים, חוץ מזה שאתה יכול לכתוב במפרט 5900U לא קיבלת שום דבר שונה, אם זה שווה לך 1500 שקל..הבעיה קצת שונה..if u knwo what i'm talking about...lol

פורסם
  • מחבר

לא,

הזכרונות של קורסאיר נותנים תמורה למחיר, PCB איכותי יותר והבטחה לO\C.

מה נותן לך ה5900 לעומת הרדאון? כלום, אני לא ידוע אם אתה קונה את זה בשביל ההתלהבות..אבל לא תשים לב להבדל ביניהם בשום משחק קיים, חוץ מזה שאתה יכול לכתוב במפרט 5900U לא קיבלת שום דבר שונה, אם זה שווה לך 1500 שקל..הבעיה קצת שונה..if u knwo what i'm talking about...lol

זה מאפשר לי להריץ משחקים שונים , בהרבה פחות בעיות.

נקודה.

אתם יכולים לטעון 20 פעם שATI השתפרו בדרייברים... זה נכון... אבל עדיין רחוקים מאיפה שאני היייתי רוצה לראות אותם.

כל עוד אני משחק משחקים ישנים... אני רוצה Nvidia ובצדק (למשל NFS3).

חוץ מזה.. קניתי הרבה יותר מ5900... קניתי כרטיס של לידקט... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים