עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך ללא מגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

הזמנתי את המחשב הבא :

מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...).

ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE.

לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית.

מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ.

זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2.

דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2.

כרטיס מסך - ???

מקלדת/עכבר - אלחוטיים של לוגיטק MX.

DVD : LG X16 X48 IDE - לא קיבלתי הערות/ביקורות, אז אני צריך להבין שהוא ממש טוב???

DVD RW : PIONEER A06 - לא קיבלתי הערות/ביקורות, אז אני צריך להבין שהוא ממש ממש טוב???

מסך - SAMSUNG T191 LCD "19

כרטיס קול - בא OB עם יציאות אופטיות ותמיכה ב-5.1, כך שהוא יהיה מספיק איכותי עבורי.

רמקולים - קניתי בעבר את הסט 340 של לוגיטק(2 רמקולים + SUB).

בעיקרון הזמנתי SAPHIRE Radeon 9800 128 PR0 אבל הכרטיס מת. ישבנו שבעה ועכשיו צריך להחליט מי ימלא את מקומו.

ממתין להצעות לגבי תחליפים כאשר כאמור בכותרת, אני לא מוגבל תקציבית.

מודה על כל תגובה!

פורסם

הרדאון 9800 פרו הכי זול שתמצא (128MB)

פורסם

הזמנתי את המחשב הבא :

מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...).

ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE.

לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית.

מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ.

זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2.

דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2.

כרטיס מסך - ???

מקלדת/עכבר - אלחוטיים של לוגיטק MX.

DVD : LG X16 X48 IDE - לא קיבלתי הערות/ביקורות, אז אני צריך להבין שהוא ממש טוב???

DVD RW : PIONEER A06 - לא קיבלתי הערות/ביקורות, אז אני צריך להבין שהוא ממש ממש טוב???

מסך - SAMSUNG T191 LCD "19

כרטיס קול - בא OB עם יציאות אופטיות ותמיכה ב-5.1, כך שהוא יהיה מספיק איכותי עבורי.

רמקולים - קניתי בעבר את הסט 340 של לוגיטק(2 רמקולים + SUB).

בעיקרון הזמנתי SAPHIRE Radeon 9800 128 PR0 אבל הכרטיס מת. ישבנו שבעה ועכשיו צריך להחליט מי ימלא את מקומו.

ממתין להצעות לגבי תחליפים כאשר כאמור בכותרת, אני לא מוגבל תקציבית.

מודה על כל תגובה!

טוב אני יגיב ..אני לא יגיד לך איך לבזבז את הכסף של אמא ואבא

אבל! אני יגיד לך איך לחסוך אותו

ה DVD של LG ממש טוב מניסיון הוא שקט ולא מפריע

הצורב DVD של ה Pioneer הוא הטופ הטופ שבין הצורבים היום עם תמיכה כמעט בכל סוגי הדיסקים

רק תשדע שאם אתה קונה לוח אם של אינטל אתה לא יכול לעשות OC , אני באמת מציע לקחת או ABIT או EPOX טוב

ואגב אתה יכול לקנות P4 2.8 C ואם OC ממש פיצפון את עובר את ה 3 GHZ בלי שום בעיות

תבדוק שיהיה לך קירור לשני ההארד דיסקים המסיבים האלה

תבדוק את ה Response Time של המסך LCD

אני מציע לך לדאוג לקרר את כל העיינין כמו שצריך כי חבל ששני הארד דיסקים כל כך גדולים ישרפו

בקשר לכרטיס מסך תקח 9800 PRO אחר פשוט

מקווה שעזרתי :)

פורסם

תקח FX5900U 256MB של MSI או לידטק

פורסם
  • מחבר

תגובות לבינתיים :

תודה על ההתחשבות, אבל אין מגבלת תקציב אז אני מעריך את התחשבותכם בכיס שלי(ולא של ההורים, אני כבר חמור גדול), אבל אני מחפש את הכרטיס האידיאלי מבחינת ביצועים.

המפרט של המחשב מוכן וסגור, הוא רק מחכה לכרטיס מסך...

(ולגבי האיוורור - ב-XASER 1000 יש 7 מאווררים כך שאני מכוסה מהבחינה הזאת).

אני מתלבט בין ארבעה כרטיסים :

RADEON 9800 PRO של ATI

RADEON 9800 PRO של SAPHIRE(או כל יצרן אחר שהוא לא ATI).

FX5900 ULTRA של LEADTEK

FX5900 ULTRA של GAINWARD

מה עדיף?????

ושוב תודה כל כל התייחסות!

פורסם

הgainward נראה חמוד עם אתה הולך על nvidia... הלידטק שלי יש לא מתאים לדעתי לכל בורד.. וחובה לבדוק שאין שום רכיב קרוב בבורד שיכול להפריע לו.

אם ATI , לא נראה לי שיש הבדל גדול בין הכרטיסים.

פורסם

[glow=green,2,300]FX5900 ULTRA של LEADTEK[/glow]

פורסם

א. זה טמטום לקנות את ה The Best כשמדובר בכרטיסי מסך, טכנולוגיה זהה, תוספת של 10 FPS, תוספת של מאות שקלים במחיר.

ב. אני בעד ה 9800 NP מחיר שפוי, ביצועים מעולים.

פורסם

בקשר למעבד, אני ממליץ לך על 2.4C. הרבה יותר זול, יותר טוב באוברקלוק, וחמוד ביצועים לא קטן.

פורסם

תודה על ההתחשבות, אבל אין מגבלת תקציב

;D ;D ;D

Let's Get WILD !

פורסם

ibm יצרה מחשב חמוד

משהו כמו 9.6 מיליון פעולות בשניה(לא זוכר במדויק)

קח את זה!

פורסם

א. זה טמטום לקנות את ה The Best כשמדובר בכרטיסי מסך, טכנולוגיה זהה, תוספת של 10 FPS, תוספת של מאות שקלים במחיר.

ב. אני בעד ה 9800 NP מחיר שפוי, ביצועים מעולים.

^^^

אם אתה עדיין מתעקש שלא אכפת לך מהתקציב כנס לדפי המוצר של כל אחד מכרטיסי ה9800PRO ותבדוק מי בא עם קירור יותר מרשים ובנדל יותר עשיר.

ולהזכיר שוב לכולם - פה זה פורום גראפיקה, הוא שואל על כרטיס המסך שלו ולא על שאר המפרט

פורסם

Take Radeon 9800 Non Pro OEM, anything above that will be investing several houndred nis for a minor performance difference that has no meaning.

Also, that Intel board is horrible, replace it for Asus P4P800 or Abit IS7-E, you won't be sorry.

A couple of days ago I sat next to two computers, one with FX5900 and one with Radeon 9500 pro, we put maximum AF and AA on both and you could clearly see how disgraceful the nVidia AA and AF performance is, the ATI filtering provided an image so much better, it was amazing.

פורסם

הכרטיס הכי טוב שניתן למצוא עכשיו לשוק הביתי הוא בפירוש ה RADEON 9800 PRO 256 MB DDR 2 !!

אבל הכרטיס הכי שווה היום הוא כמובן ה R9800 NON PRO .

פורסם

The model with 256 mb of DDR 2 is great for overclocking since the DDR2 does really nicely.

Currently the extra 128 do nothing however.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים