עבור לתוכן

בעיה הזוייה לחלוטין במחשב נייד Lenovo N500

Featured Replies

פורסם

לפני מספר שבועות התחילה בעיה הזוייה לחלוטין במחשב. אני מנסה לכתוב ופתאום המקש \ כאילו נתקע למרות שבפועל המקש לא נתקע. אני מקבל ככה \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בלי הפסקה. עשיתי סריקה לוירוסים, ניקוי Spyware, אבל כלום לא עוזר. טוב, עשיתי שחזור להגדרות מפעל דרך Recovery, אבל עדיין הבעיה ממשיכה. למחרת יצרתי קשר עם אמטל לתאם איסוף למחשב וחוק מרפי פעל. הבעיה נפתרה. ביטלתי את האיסוף. המחשב עבד שבועיים בלי בעיות ועכשיו הבעיה חזרה רק באופן אחר. מקש כלשהו נתקע, אבל לא ה-\ אלא משהו אחר. מכירים את השורה בדפדפן אינטרנט איפה שכותבים את הכתובת של האתר? אז כאילו החץ הקטן שפתוח את ההיסטוריה נתקע. ככה כל הזמן קופץ. לא רק בדפדפן אלא בכל מסך במערכת הפעלה. משהו הזוי.

השגתי דיסק של ויסטה בתולית, הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של לנובו ועשיתי פורמט מלא למחשב. הכל. התקנתי את המערכת, התקנתי את הדרייברים ואפילו עשיתי עדכון ביוס על הדרך, אבל הבעיה ממשיכה. אני משתגע. אני מפחד שבמעבדה לא ימצאו כלום ויפילו את האשמה עלי באיזה תירוץ צולע "הכנסת וירוס למחשב".

חשבתי אולי להתקין XP, אבל זו לא נראת כמו בעיה במערכת הפעלה, אלא בעיה חומרתית. מישהו נתקל במקרה כל כך הזוי? יש פיתרון? אני שונא תקלות 1:100,000 שלא ניתן לקשר לחלק מסויים.

פורסם

לדעתי אתה סתאם עובד קשה ..

תחליף מקלדת

סגור עניין ..

זה משהו לא טוב במגעים של המקלדת

פורסם

תבדוק שאין בסביבה מכשיר הגורם להשראה חשמלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים